Advized - oberoende köprådlogologo
search
Momentum True Wireless en hörlur från Sennheiser

Sennheiser Momentum True Wireless

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

7 Återförsäljare

NetOnNet logo

2 990 :-

länk
CDON logo

2 990 :-

länk
Inet logo

2 990 :-

länk
Coolshop logo

2 990 :-

Pris hämtat 12/3

länk
MediaMarkt logo

2 990 :-

länk
Komplett logo

2 990 :-

länk
Dustin Home logo

2 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa trådlösa hörlurarna

2. Sennheiser Momentum True Wireless - Sennheiser har länge fått utmärkelser för sina hörlurar i Momentum-serien, och nu har dom lanserat sina True Wireless-hörlurar, dvs hörlurar som du använder helt utan kabel. Ljudet är välbalanserat direkt ur lådan, men är man inte helt nöjd finns en equalizer för att justera ljudet till den ljudprofilen man vill åt. Vill man t.ex ha mer bas (och bas finns det gott om) eller diskant går det att ordna. Equalizern är av det enklaste slaget, men gör sitt jobb. När du inte använder hörlurarna har du ett väldigt stilrent tygklätt laddningsetui att förvara dom i. Etuiet ger dig 8 timmar lyssning utöver dom 4 timmarna som hörlurarna levererar i batteritid, vilket är klart godkänt. Med utmärkt ljud, bra passform och en snygg design rakt igenom är detta de bästa true wireless in ear-hörlurarna just nu.

+

Ljudet, snyggt etui, bra passform

Oprecis EQ, priset, samtalsljudet

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

3. Sennheiser Momentum True Wireless - Sennheiser imponerar med sina True Wireless-proppar. Ljudet är välbalanserat direkt ur lådan, men är man inte nöjd med den typen av ljud finns en app med equalizer för att justera till den ljudprofilen man vill åt. Om man drar upp basen kan man få till en basrespons som inte har någon like i True Wireless-klassen. När du inte använder hörlurarna så har du ett väldigt stilrent tygklätt laddningsetui att förvara dom i, som ger dig 8 timmar mer lyssning utöver dom 4 timmarna som hörlurarna levererar i batteritid, vilket är klart godkänt. Equalizern för att kontrollera ljudbilden är inte den mest detaljerade jag kommit över, lite svårstyrd och samtidigt för simpel. Men det behövs inte mycket för att få lurarna att låta bra. Är man villig att betala får man det mesta här - batteritid, fantastiskt ljud, och snygg design!

+

Ljudet, designen, passformen

Dålig app, samtalsljudet, priset

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

3. Sennheiser Momentum True Wireless - Listans tveklöst dyraste hörlurar är ytterligare ett par true wireless-lurar, alltså hörlurar som inte är förbundna med någon sladd när du bär dem! I Sennheiser Momentum True Wireless hittar du en hyfsad batteritid på cirka fyra timmar med kompletteringsladdning i skalet så fort du stoppar tillbaka dem och får därmed ytterligare ett antal timmar till varje gång du vilar öronen. Dessa hörlurar är fullproppade med ljudteknik för att ge dig bästa möjliga ljud i minsta möjliga format, och du kan dessutom konfigurera såväl ljudbild som finesser via en egen app! Som en liten extra bonus är dessa dessutom svett- och stänktåliga, så du kan bära dem även på motionsrundan. Trots den stora prislappen så kan detta vara ett högst intressant alternativ för dig som värdesätter true wireless och fantastisk ljudkontroll!

+

Fullspäckad med teknik

Priset

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

5. Sennheiser Momentum True Wireless - Turen har kommit till Sennheiser att ta del av True-Wirelesskakan och de gör en praktfull entré. Momentum True Wireless kan ses som en lyxigare förpackad version av Jabra Elite 65t. De isolerar ljud, är svettåliga och har kontroller för det mesta rätt på lurarna. Till skillnad från Jabra förlitar man sig dock helt på touch-gester vilket kan vara både bra och dåligt. Ett stort plus för Sennheiser är att de inkluderar framtidssäker USB-C-laddning. Jag reserverar mig för att prata om ljudkvalitén i Momentum Wireless men gissningsvis kan du vänta dig en liknande klang som den snäppet mindre trådlösa Momentum in-ear wireless, d.v.s en energisk diskant och en bastant bas. Momentum True Wireless är en intressant ny konkurrent till Airpods som kostar en del, men också erbjuder mycket i form av funktionalitet och framförallt en praktfull design.

Till Topplistan

link