Advized - oberoende köpråd
logo
search
Momentum True Wireless en hörlur från Sennheiser

Sennheiser Momentum True Wireless

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

8 Återförsäljare

Inet logo

2 689 :-

länk
NetOnNet logo

2 690 :-

länk
CDON logo

2 690 :-

länk
MediaMarkt logo

2 690 :-

länk
Coolshop logo

2 990 :-

Pris hämtat 22/8

länk
Dustin Home logo

2 689 :-

länk
Webhallen logo

2 689 :-

länk
Komplett logo

2 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Tech-youtubern Brandon Taylor ger här sin recension på Sennheiser True Wireless Momentum.

Tech-youtubern Brandon Taylor ger här sin recension på Sennheiser True Wireless Momentum.

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa trådlösa hörlurarna

2. Sennheiser Momentum True Wireless - Sennheiser har länge fått utmärkelser för sina hörlurar i Momentum-serien, och nu har dom lanserat sina True Wireless-hörlurar, dvs hörlurar som du använder helt utan kabel. Ljudet är välbalanserat direkt ur lådan, men är man inte helt nöjd finns en equalizer för att justera ljudet till den ljudprofilen man vill åt. Vill man t.ex ha mer bas (och bas finns det gott om) eller diskant går det att ordna. Equalizern är av det enklaste slaget, men gör sitt jobb. När du inte använder hörlurarna har du ett väldigt stilrent tygklätt laddningsetui att förvara dom i. Etuiet ger dig 8 timmar lyssning utöver dom 4 timmarna som hörlurarna levererar i batteritid, vilket är klart godkänt. Med utmärkt ljud, bra passform och en snygg design rakt igenom är detta de bästa true wireless in ear-hörlurarna just nu.

+

Ljudet, snyggt etui, bra passform

Oprecis EQ, priset, samtalsljudet

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

3. Sennheiser Momentum True Wireless - Sennheiser imponerar med sina True Wireless-proppar. Ljudet är välbalanserat direkt ur lådan, men är man inte nöjd med den typen av ljud finns en app med equalizer för att justera till den ljudprofilen man vill åt. Om man drar upp basen kan man få till en basrespons som inte har någon like i True Wireless-klassen. När du inte använder hörlurarna så har du ett väldigt stilrent tygklätt laddningsetui att förvara dom i, som ger dig 8 timmar mer lyssning utöver dom 4 timmarna som hörlurarna levererar i batteritid, vilket är klart godkänt. Equalizern för att kontrollera ljudbilden är inte den mest detaljerade jag kommit över, lite svårstyrd och samtidigt för simpel. Men det behövs inte mycket för att få lurarna att låta bra. Är man villig att betala får man det mesta här - batteritid, fantastiskt ljud, och snygg design!

+

Ljudet, designen, passformen

Dålig app, samtalsljudet, priset

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

4. Sennheiser Momentum True Wireless - Listans tveklöst dyraste hörlurar är ytterligare ett par true wireless-lurar, alltså hörlurar som inte är förbundna med någon sladd när du bär dem! I Sennheiser Momentum True Wireless hittar du en hyfsad batteritid på cirka fyra timmar med kompletteringsladdning i skalet så fort du stoppar tillbaka dem och får därmed ytterligare ett antal timmar till varje gång du vilar öronen. Dessa hörlurar är fullproppade med ljudteknik för att ge dig bästa möjliga ljud i minsta möjliga format, och du kan dessutom konfigurera såväl ljudbild som finesser via en egen app. Som en liten extra bonus är dessa dessutom svett- och stänktåliga, så du kan bära dem även på motionsrundan. Trots den stora prislappen så kan detta vara ett högst intressant alternativ för dig som värdesätter true wireless och fantastisk ljudkontroll!

+

Fullspäckad med teknik

Priset

Till Topplistan

link

Bästa true wireless-hörlurarna

5. Sennheiser Momentum True Wireless - Sennheiser gör elegant entré in i True Wireless-segmentet. Momentum har en läcker design, isolerar ljud riktigt bra och är någorlunda svettåliga för normal träning. Till skillnad från Jabra förlitar man sig helt på touch-gester vilket har för- och nackdelar. Ett plus för Sennheiser är att det läckra (men stora) fodralet stödjer framtidssäker USB-C-laddning. Ljudmässigt ligger Momentum nära toppen av vad du kan förvänta dig i dagsläget från True Wireless-lurar. De har en djup, kraftfull bas och ett varmt mellanregister. Däremot är diskanten lite väl tillbakadragen. Tyvärr stödjer inte Momentum parkoppling med flera källor samtidigt, och saknar också nyttiga batterisparfunktioner. Lite irriterande. Momentum True Wireless är ett intressant alternativ till Airpods som kostar en hel del, men så är de också en riktig premium-produkt i en uppsjö av plastiga konkurrenter.

+

Designen, djup bas, USB-C

Saknar vissa funktioner, dyra

Till Topplistan

link