Advized - oberoende köpråd
logo
search
WH-1000XM3 - Black en hörlur från Sony

Sony WH-1000XM3 - Black

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

9 Återförsäljare

3 490 :-

länk

3 490 :-

länk

3 519 :-

länk

3 690 :-

länk

3 990 :-

länk

3 290 :-

länk

3 490 :-

länk

3 490 :-

länk

3 699 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Här recenserar youtubern Mark Spurrell Sony WH-1000XM3 efter 6 månaders användning.

Här recenserar youtubern Mark Spurrell Sony WH-1000XM3 efter 6 månaders användning.

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa brusreducerande hörlurarna

2. Sony WH-1000XM3 - Black - Med WH-1000XM3 lyckades Sony äntligen utmana Bose på sin hemmabana - den aktiva brusreduceringen är helt enkelt grym! Ljudet är också mycket bättre än vad vi tidigare varit vana vid med brusreducerande hörlurar, med en väldigt behaglig röståtergivning och finkornig diskant. Basen drar åt det tunga hållet, men med EQ i appen kan man skräddarsy efter egen preferens. 1000XM3 har även snabbladdning via USB-C och ger upp till 5 timmars lyssning på 10 minuter! Det finns ett par irritationer; touch-gränssnittet strular i kalla klimat och multipoint-bluetooth för koppling till flera källor samtidigt fattas. Jag kan också tycka att konstruktionen, om än lätt och ergonomisk, känns lite väl plastig för priset. I övrigt träffar Sony nästan alla rätt med XM3 och nu när de sjunkit i pris blir de mitt val för 'bästa köp'.

+

Grymt ljud, grym NC, snabbladdning

Flippar ut i minusgrader

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony har inte bara blivit riktigt bra på trådlösa hörlurar med brusreducering, de har rent av blivit en av de absolut bästa på det. Här har du ett par riktigt välljudande trådlösa over ear-lurar med brusreducering i toppklass! I hörlurarna med det tungvrickande namnet WH-1000XM3 har du inte bara stilren design och utmärkt byggkvalité utan även riktigt god komfort för längre lyssningssessioner! Med ett batteri som klarar hela 30 timmar och en snabbladdningsfunktion som ger dig 5 timmar batteritid på 10 minuters laddning så kommer denna tungvrickare att tjäna dig väl såväl till vardags som på resande fot!

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony har inte bara tagit ett ordentligt tag i marknaden för trådlösa, brusreducerande hörlurar, de har rentav blivit klassledande på köpet! Med tredje generationen av tungvrickaren Sony WH-1000XM har man inte bara klassledande brusreducering som anpassar sig efter omgivningen, man har även gott om extra finesser, som exempelvis kunna ta in vad som sägs utanför den ljuva världen av brusreducering genom att enkelt lägga handen ovanpå ena hörluren. Duger inte de automatiska funktionerna kan du styra med hjälp av en app som givetvis finns för såväl Android som iPhone. Som om inte allt det vore nog kan du dessutom konversera med din Google Assistent eller Alexa. 30 timmars batteritid, och är det slut får du ihop hela 5 timmar på bara 10 minuters laddning. Perfekt i pressade situationer. WH-1000XM3 är rakt igenom fantastiska och ett värdigt toppval!

+

Klassledande brusreducering

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

2. Sony WH-1000XM3 - Black - Man får ge Sony cred för hur ihärdiga de varit i sin kamp mot Bose. 1000XM3 har alla intelligenta funktioner från föregångaren XM2 men ingenjörerna tog både brusreducering och ljudkvalitet till helt nya höjder, samtidigt som de kapade vikten betydligt och introducerade snabbladdning via USB-C. 1000XM3 är en riktigt grym allroundlur och levererar vare sig du vill ha NC i världsklass eller suverän trådlös ljudkvalitet. Konstruktionen är lite plastig, men väldigt ergonomisk, bekväm och resevänlig i hopfällt läge. Synd att trådlös parkoppling med 2 enheter åt gången fortfarande inte stöds. Problem med touch-gränssnittet i kylan är den stora tabben och bor du där det är riktigt kallt bör du nog t.om. stå över och välja någon av Boses lurar. Eller vänta på kommande 1000XM4...

+

Grymt ljud och NC, snabbladdning

Flippar ur i minusgrader

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa trådlösa hörlurarna

Sebastian Lejon

Av Sebastian Lejon

Borttagen från listan 29 september 2019

Äntligen har Sony kommit ut med 3:e upplagan av sina brusreducerande hörlurar. Är man ute efter komfort och ljudkvalitet som slår allt annat i samma segment, och dessutom vill ha ett par hörlurar som stänger ute ljud, så är dessa för dig. Dessa hörlurar har ANC (Active Noise Cancellation), dvs digital brusreducering utöver den passiva brusreduceringen som kommer från att kåporna sluter tätt runt öronen. Dom är perfekta på t.ex flyget eller tågresan när man vill kunna sätta sig in i musiken utan störande buller. Sony levererar dessutom gedigen byggkvalitet, och dessa hörlurar har även NFC för enklare parning med t.ex mobiltelefoner som stödjer detta. Brusreducering och ljud går att styra via Sonys app som finns tillgänglig för både iOS och Android. Detta är de bästa trådlösa over ear-hörlurarna, och de är värda varenda krona!