Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
WH-1000XM3 - Black en hörlur från Sony

Sony WH-1000XM3 - Black

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

12 Återförsäljare

NetOnNet logo

3 290 :-

länk
Hembiobutiken logo

3 290 :-

länk
Elgiganten logo

3 590 :-

länk
Teknikproffset logo

3 612 :-

länk
CDON logo

3 690 :-

länk
Spelbutiken logo

3 990 :-

länk
Clas Ohlson logo

3 990 :-

länk
Proshop logo

3 990 :-

länk
HiFiKlubben logo

3 590 :-

Pris hämtat 27/5

länk
Komplett logo

3 290 :-

länk
Dustin Home logo

3 590 :-

länk
Webhallen logo

3 590 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 5 topplistor

Bästa trådlösa hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Äntligen har Sony kommit ut med 3:e upplagan av sina brusreducerande hörlurar. Är man ute efter komfort och ljudkvalitet som slår allt annat i samma segment, och dessutom vill ha ett par hörlurar som stänger ute ljud, så är dessa för dig. Dessa hörlurar har ANC (Active Noise Cancellation), dvs digital brusreducering utöver den passiva brusreduceringen som kommer från att kåporna sluter tätt runt öronen. Dom är perfekta på t.ex flyget eller tågresan när man vill kunna sätta sig in i musiken utan störande buller. Sony levererar dessutom gedigen byggkvalitet, och dessa hörlurar har även NFC för enklare parning med t.ex mobiltelefoner som stödjer detta. Brusreducering och ljud går att styra via Sonys app som finns tillgänglig för både iOS och Android. Detta är de bästa trådlösa over ear-hörlurarna, och de är värda varenda krona!

+

Ljudet, brusreducering, bra app

Priset

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony och Bose har länge kämpat om titeln 'Bästa NC-lur'. Men med WH-1000XM3 är det inte längre något snack om saken: Sony har nu världens bästa brusreducerande hörlurar. De har lika många smarta funktioner som föregångaren XM2, men en betydligt lättare och mer ergonomisk design, ett mycket mer dynamiskt ljud och den redan respektabla brusreduceringen har kickats upp ytterligare. De har fått snabbladdning också, upp till 5 timmars lyssning på 10 minuter! 1000XM3 markerar en ny milstolpe inom trådlösa, smarta hörlurar. Möjligen kommer audiofilerna ha invändningar mot party-tuningen i basen, men jag tycker de är alldeles lagom basglada för användning på språng. Det finns ett enda irriterande problem; touch-paden strular och lever sitt eget liv i minusgrader. Förutom det träffar Sony alla rätt med XM3, de är så överlägsna att det nästan räckt med bara dem på listan.

+

Grymt ljud, grym NC, snabbladdning

Problem med touch-gränssnittet

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony har inte bara blivit riktigt bra på trådlösa hörlurar med brusreducering, de har rent av blivit en av de absolut bästa på det. Här har du ett par riktigt välljudande trådlösa over ear-lurar med brusreducering i toppklass! I hörlurarna med det tungvrickande namnet WH-1000XM3 har du inte bara stilren design och utmärkt byggkvalité utan även riktigt god komfort för längre lyssningssessioner! Med ett batteri som klarar hela 30 timmar och en snabbladdningsfunktion som ger dig 5 timmar batteritid på 10 minuters laddning så kommer denna tungvrickare att tjäna dig väl såväl till vardags som på resande fot!

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony har inte bara tagit ett ordentligt tag i marknaden för trådlösa, brusreducerande hörlurar, de har rentav blivit klassledande på köpet! Med tredje generationen av tungvrickaren Sony WH-1000XM har man inte bara klassledande brusreducering som anpassar sig efter omgivningen, man har även gott om extra finesser, som exempelvis kunna ta in vad som sägs utanför den ljuva världen av brusreducering genom att enkelt lägga handen ovanpå ena hörluren. Duger inte de automatiska funktionerna kan du styra med hjälp av en app som givetvis finns för såväl Android som iPhone. Som om inte allt det vore nog kan du dessutom konversera med din Google Assistent eller Alexa. 30 timmars batteritid, och är det slut får du ihop hela 5 timmar på bara 10 minuters laddning. Perfekt i pressade situationer. WH-1000XM3 är rakt igenom fantastiska och ett värdigt toppval!

+

Klassledande brusreducering

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Världens bästa Noise Cancelling (NC), samt Noise Cancelling-världens bästa ljud. Hörlurar med brusreducering brukade vara något man bara köpte för syftet att resa och knappast för seriös lyssning. Idag är läget lite annorlunda och NC har snarare blivit en premiumfunktion som många tillverkare reserverar till sina toppmodeller, och som av köparna förväntas ingå när man betalar 3-4000 kronor. Det har gjort sitt för teknikutvecklingen och allra mest ihärdiga har Sony varit. Deras senaste 1000XM3 har alla intelligenta funktioner från föregångaren XM2 men man har tagit både brusreducering och ljudkvalitet till nya höjder, samtidigt som man kapat vikten och introducerat snabbladdning via USB-C. Problem med touch-gränssnittet i kallt väder är beklagligt, men det hindrar inte XM3 från att vara marknadens i dagsläget bästa trådlösa lurar till mobilen.

+

Grymt ljud och NC, snabbladdning

Touch-gränssnittet gillar inte kyla

Till Topplistan

link