search
WH-1000XM3 - Black en hörlur från Sony

Sony WH-1000XM3 - Black

Topplistor

6 Topplistor

Kundvagn

8 Återförsäljare

2 790 :-

länk

2 811 :-

länk

2 990 :-

länk

3 690 :-

länk

2 790 :-

länk

2 790 :-

länk

2 999 :-

länk

3 101 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Här recenserar youtubern Mark Spurrell Sony WH-1000XM3 efter 6 månaders användning.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 6 topplistor

Bästa over-ear-hörlurarna

2. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony WH-1000XM3 är de bästa over ear-hörlurarna för äventyraren, kreatören eller studenten som spenderar mycket tid resandes med flyg eller tåg. Den opretentiösa (läs: plastiga) designen är väldigt bekväm, slitstark och lätt, med förmåga att vikas ihop till en kompakt form för enkel transport t.ex. i en kameraväska eller ryggsäck. Batteritiden är grym på ca 30 timmar/laddning och snabbladdning går blixtsnabbt när det behövs. Ljudkvalitén är mycket bra (om än inte allra bäst i klassen) med en basglad, dock välbalanserad klang, som lär passa de flesta och den aktiva brusreduceringen är fortfarande bäst på marknaden, med en brusfri och behaglig lyssnarupplevelse även på ett dånande flygplan. Det finns några nackdelar, t.ex. avsaknad av smidig multiparkoppling, lite hög trådlös latens, halvdan mikrofon och ett touch-gränssnitt som inte gillar kyla, men överlag är 1000XM3 en extremt kompetent reskamrat.

+

ANC-prestandan, ergonomin, ljudet

Touchpadden, ej multipoint BT

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Bose-dödaren! Den aktiva brusreduceringen är helt enkelt grym i WH-1000XM3 och fortfarande det bästa du kan få på marknaden. Konstruktionen, om än lite plastig, är både pålitlig och praktisk eftersom den går att vika ihop och blir väldigt kompakt. 1000XM3 är också väldigt bekväma även på långa flygresor. Ljudkvalitén är riktigt trevlig; ljudbilden är behagligt varm och välbalanserad med helt rätt klang i mellanregistret för min smak. Det finns dock färskare alternativ, t.ex. Sennheiser Momentum Wireless, som toppar Sony på ljudfronten. Sennheiser har dock inte en chans mot Sonys brusreducering, eller batteritid, som är i toppklass. Nästan 30 timmar, med möjlighet till snabbladdning. Det finns dock ett par riktiga irritationer; touch-gränssnittet strular i minusgrader (går lyckligtvis numera att stänga av helt i appen) och multiparkoppling saknas. I övrigt träffar Sony nästan alla rätt med XM3 och nu när de sjunkit i pris blir de än mer lätta att rekommendera.

+

Grym ANC, ljudet, snabbladdning

Touchpaden, ej multipoint bluetooth

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony har inte bara blivit riktigt bra på trådlösa hörlurar med brusreducering, de har rent av blivit en av de absolut bästa på det. Här har du ett par riktigt välljudande trådlösa over ear-lurar med brusreducering i toppklass! I hörlurarna med det tungvrickande namnet WH-1000XM3 har du inte bara stilren design och utmärkt byggkvalité utan även riktigt god komfort för längre lyssningssessioner! Med ett batteri som klarar hela 30 timmar och en snabbladdningsfunktion som ger dig 5 timmar batteritid på 10 minuters laddning så kommer denna tungvrickare att tjäna dig väl såväl till vardags som på resande fot!

+

Just nu bästa brusreduceringen

Till Topplistan

link

Bästa brusreducerande hörlurarna

1. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony har inte bara tagit ett ordentligt tag i marknaden för trådlösa, brusreducerande hörlurar, de har rentav blivit klassledande på köpet! Med tredje generationen av tungvrickaren Sony WH-1000XM har man inte bara klassledande brusreducering som anpassar sig efter omgivningen, man har även gott om extra finesser, som exempelvis kunna ta in vad som sägs utanför den ljuva världen av brusreducering genom att enkelt lägga handen ovanpå ena hörluren. Duger inte de automatiska funktionerna kan du styra med hjälp av en app som givetvis finns för såväl Android som iPhone. Som om inte allt det vore nog kan du dessutom konversera med din Google Assistent eller Alexa. 30 timmars batteritid, och är det slut får du ihop hela 5 timmar på bara 10 minuters laddning. Perfekt i pressade situationer. WH-1000XM3 är rakt igenom fantastiska och ett värdigt toppval!

+

Klassledande brusreducering

Till Topplistan

link

Bästa hörlurarna

3. Sony WH-1000XM3 - Black - De bästa hörlurarna med brusreducering är Sony WH-1000XM3. Brusreduceringen är oerhört bra och faktiskt ett tydligt snäpp vassare än tidigare klassledaren Bose. Ljudbilden är varm och en gnutta laid-back men väldigt homogen. Basen är en smula överväldigande ibland men du kan göra egna EQ-tweaks via appen. Där kan du även optimera brusreduceringen för olika höjd/tryck. 1000XM3 har också en lätt, ergonomisk och tålig (om än plastig) design som sitter riktigt bekvämt på huvudet och går att vika ihop vilket underlättar för packningen. De har också bland klassens allra bästa batteritid. Vissa av konkurrenterna erbjuder bättre touch-gränssnitt och nyare bluetooth-integrering med multiparkoppling (t.ex. Sennheiser PXC 550-II), men inga andra brusreducerande hörlurar rår riktigt på Sonys helhet och framförallt deras ANC.

+

Klassledande ANC och batteritid

Mikrofonen, touch-gränssnittet

Till Topplistan

link

Bästa trådlösa hörlurarna

4. Sony WH-1000XM3 - Black - Sony WH-1000XM3 har alla intelligenta funktioner från föregångaren XM2 men tog både brusreducering och ljudkvalitet till nästa nivå, samtidigt som de kapade vikten betydligt och introducerade snabbladdning via USB-C. WH-1000XM3 är framförallt en genuint grym reselur. ANC-prestandan är fortfarande bäst i klassen och ljudet riktigt bra - om än inte längre i absoluta toppskiktet. Konstruktionen är lite plastig, men å andra sidan hopfällbar och både tålig och komfortabel. Problem med touch-gränssnittet ute i kylan är en ökänd miss, men det finns numera möjlighet att helt stänga av touch-ytan i appen. Jag saknar också multipoint-bluetooth då dessa är hörlurar som lär användas med flera enheter i hemmet/resväskan. WH-1000XM3 är min rekommendation för frekventa flygresenärer, de är helt enkelt oslagbara som reselurar tack vare den klassledande ANC:n samt den lätta, bekväma och praktiska konstruktionen.

+

Klassledande ANC & batteritid

Touchgränssnittet, ej Multipoint-BT

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Bästa trådlösa hörlurarna

Sebastian Lejon

Av Sebastian Lejon

Borttagen från listan 29 september 2019

Äntligen har Sony kommit ut med 3:e upplagan av sina brusreducerande hörlurar. Är man ute efter komfort och ljudkvalitet som slår allt annat i samma segment, och dessutom vill ha ett par hörlurar som stänger ute ljud, så är dessa för dig. Dessa hörlurar har ANC (Active Noise Cancellation), dvs digital brusreducering utöver den passiva brusreduceringen som kommer från att kåporna sluter tätt runt öronen. Dom är perfekta på t.ex flyget eller tågresan när man vill kunna sätta sig in i musiken utan störande buller. Sony levererar dessutom gedigen byggkvalitet, och dessa hörlurar har även NFC för enklare parning med t.ex mobiltelefoner som stödjer detta. Brusreducering och ljud går att styra via Sonys app som finns tillgänglig för både iOS och Android. Detta är de bästa trådlösa over ear-hörlurarna, och de är värda varenda krona!