search

1. Apple AirPods

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 1

Älskar du Apple så är detta (självklart) in ear-lurarna för dig. Många i min vänskapskrets har satsat på ett par och alla är konsekvent helnöjda. Det medföljer ett litet case där du förvarar dina guldklimpar - och laddar dem samtidigt! De sätts på och kopplar upp, samt stängs ned automatiskt med bluetooth, när du tar upp dem och när du lägger tillbaka dem i boxen. De har förvånansvärt bra passform som passar många. Jag säger "förvånansvärt" eftersom de ser lite aviga ut, kanske. Designen är unik och skiljer sig från andra hörlurar, som ofta har en rundare passform, så fundera på vad du själv känner kring det. Kvaliteten är genomgående mycket hög, både när det kommer till ljud, passform och uppkoppling.

Rekommenderas av 4 Experter

Proshop logo

2 290 :-

länk
CDON logo

1 568 :-

länk
Teknikproffset logo

1 599 :-

länk
Dustin Home logo

1 699 :-

länk
Inet logo

1 789 :-

länk
Billigteknik logo

1 789 :-

länk
NetOnNet logo

1 790 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 795 :-

länk
Ginza logo

1 849 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Jabra Elite 65t - Svart

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 2

Dessa har jag personligen och är mycket nöjd med vad de erbjuder. Jag gillar designen och de passar väl in i mina öron. Jag har även använt dem i joggingspåret och de funkade alldeles utmärkt samt satt fint kvar i öronen. Är du en löpare finns det andra modeller från Jabra som kan passa bättre, som till exempel vattentåliga Jabra Sport eller Jabra Active 65t. Dock har den här modellen också bra skydd mot vatten och ska klara t.ex. regn när de sitter i öronen om du är ute och blir blöt. De har en riktigt bra batteritid och du får även här ett case för både laddning och förvaring. Uppkopplingen är prima och ljudet likaså. I Jabras app kan du även ställa in en funktion som heter "hear-through", som gör att du kan släppa igenom 50% av ljudet utifrån för att hålla koll på omgivningen när du t.ex. åker kommunalt till jobbet.

Rekommenderas av 2 Experter

MediaMarkt logo

1 790 :-

länk
Proshop logo

1 790 :-

länk
Komplett logo

1 790 :-

länk
NetOnNet logo

1 790 :-

länk
Dustin Home logo

1 790 :-

länk
Kjell & Company logo

1 790 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Celly TRUE WIRELESS EARBUDS BLACK

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 3

Celly har skapat ett par prisvärda hörlurar för dig som vill ha in ear-varianten. Lurarna är lättanvända och kommer, precis som övriga modeller, med ett case där de kan förvaras och laddas. De har en rundad form och designen är ok och diskret, men ger inte samma lyxiga känsla som du får med AirPods eller Jabra Elite. När du har båda snäckorna i så får du en väldigt bra noise-cancellation för sin prisklass. Funktionerna är placerade i höger öronsnäcka så vill du ta samtal och ha koll på omgivningen samtidigt rekommenderas du att ta ut den vänstra snäckan och sköta resten i den andra. Ta en funderare kring passformen i örat, den kan fungera utmärkt för vissa men det är inte helt säkert att den mer raka formen passar alla. Sammanfattningsvis är Celly ett bra budgetalternativ med en stilren design.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

638 :-

länk
CDON logo

699 :-

länk
Teknikproffset logo

699 :-

länk
Ginza logo

699 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Kitsound Hörlur Comet In-Ear True Wireless Röd

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 4

Kitsound är precis som Celly är ett mer prisvärt alternativ på marknaden. De kopplar upp till bluetooth med lågenergi för att förlänga batteritiden. Här får du en lite mer aktiv design och ett klart färgval i rött, vilket kanske inte passar alla, och jag rekommenderar dig även här att först kolla upp om passformen är något för dina öron.

Kitsound har satsat på en form med vinge, som sägs få snäckorna att sitta fast i örat bättre men jag har sett liknande modeller där det helt enkelt inte funkar som tänkt. Så testa gärna några med och utan vinge innan du väljer det som passar dig. Du ska få ett bra ljud och en ok speltid på ett par timmar i aktivt nyttjande. Kitsound är helt klart ett par fräscha lurar och ett prisvärt alternativ i den lägre prisklassen.

Rekommenderas av 1 Expert

CDON logo

985 :-

länk
Teknikproffset logo

993 :-

länk
Ginza logo

999 :-

länk
ComputerSalg logo

1 004 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

calendar

2 juli

Hörlurar

Hörlurar

57

Att hitta ett par hörlurar som passar varenda situation i vardagen är svårt. Det är mycket att tänka på och många situationer kan uppstå både hemma, på jobbet, i löparspåret o.s.v. Här är en topplista där jag tagit fram några olika modeller där någon av dem säkert kommer att passa just dig bra.

Erik Börjesson betygsätter bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

Det jag tittar på när jag bedömer hörlurar är både funktion och form, men även pris kontra värde. Priserna skiljer sig nämligen markant på marknaden, och även om alla vill ha bra ljud så kanske inte alla måste ha absoluta top notch-lurar, med ett pris därefter. Själv är jag en frekvent användare av trådlösa prylar. Ett par in-ear lurar ger dig fördelarna att de är lite mindre, smidigare och ofta kommer med ett effektivt laddningscase som de ligger och laddar i när de inte används. Men här gäller det också att känna sina öron och örongångar, gör du inte det så skulle jag först råda dig att gå till en butik och testa lite olika varianter, eller låna av en kompis som har ett par, för att se vilken typ och modell som funkar för dig.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Erik Börjesson


Erik Börjesson

2018-07-02

Läs mer om oberoende experter

Relaterad Topplista

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna