Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Apple AirPods

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 1

Har man en iPhone eller annan iProdukt, då är Apples AirPods ett givet val. Dessa hörlurar inte bara låter riktigt bra (bättre än väntat, till och med), de är också true wireless och utan ens en antydan till sladd. Batteritiden är bra och med sitt skal så laddas de upp under tiden du inte använder dem. Perfekta att använda en och en vid exempelvis poddlyssning, något som dessutom ger dig extra lång livslängd eftersom du bara använder den ena lurens batteri under tiden som den andra laddas! En extra fördel för dig som iPhone-användare är att de laddas via lightningkabeln du använder till din telefon och därmed behöver du inte bära runt på fler laddare än vad du redan gör. Dessa är definitivt mina favoriter trots sin prislapp och de följer mig närmast vart jag än går!

Rekommenderas av 4 Experter

Proshop logo

2 290 :-

länk
CDON logo

1 568 :-

länk
Teknikproffset logo

1 599 :-

länk
Dustin Home logo

1 699 :-

länk
Inet logo

1 789 :-

länk
NetOnNet logo

1 790 :-

länk
Clas Ohlson logo

1 795 :-

länk
Ginza logo

1 849 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Sennheiser Momentum Free

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 2

Sennheiser är ett märke som andas kvalité och det gäller i allra högsta grad även för Momentum Free! Snabb parning med alla typer av enheter och en ljudbild som slår det mesta jag testat i kategorin in-ear. Batteritiden kunde varit en smula bättre men det hindrar inte dessa från att vara ett absolut toppval för dig som värdesätter musiken och ljudkvalité högst av allt. Ett annat stort plus är den låga vikten som gör att du knappt märker av att du har dem runt nacken. Givetvis hittar du stöd för de flesta viktiga ljudprotokollen såsom aptX med flera, allt för bästa möjliga trådlösa ljudupplevelse! Laddning sker via microUSB och därmed är dessa extra smidiga för dig som redan bär på en sådan laddare i din vardag.

Rekommenderas av 2 Experter

Komplett logo

1 659 :-

länk
Dustin Home logo

1 659 :-

länk
CDON logo

2 090 :-

länk
NetOnNet logo

1 190 :-

länk
Inet logo

1 659 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Apple Beats X

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 3

Använder du primärt iOS-enheter men gillar inte AirPods design och/eller passform? Då är detta det självklara valet för dig! Samma enkla parningsprocess tack vare W1-chippet som med Apple AirPods, fast med mer klassisk in-eardesign. De laddas via lightningkabel så har du redan en sådan i väskan behöver du inte komplettera med fler laddningskablar. Överlag riktigt trevlig ljudbild och de överraskade mig positivt genom att vara alldeles lagom bastunga. Batteritiden är klart godkänd, likt den hos Sennheiser Momentum Free, och det är en solklar fördel att bara en kort stund med laddaren köper dig flera timmar speltid. Plus i kanten för att hörlurarna i sig är magnetiska och fastnar så prydligt ihop när du inte använder dem.

Rekommenderas av 1 Expert

Proshop logo

1 190 :-

länk
MediaMarkt logo

1 090 :-

länk
Elgiganten logo

1 090 :-

länk
CDON logo

1 157 :-

länk
Dustin Home logo

1 390 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Jenving Supra Nitro-x Wireless In-ear White

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna - Plats 4

Från företaget som tidigare specialiserat sig på högkvalitativt ljudkablage kommer här ett par trådlösa in-earlurar som lovar riktigt gott. De trådbundna har tidigare varit en absolut favorit hos mig och dessa trådlösa kommer knappast vara sämre. De har bäst batteritid i listan och stöd för flera viktiga ljudprotokoll för en utmärkt ljudupplevelse till dig som lyssnar. Slitstarka materialval och snabbladdning är några av finesserna som kan göra dessa till ett långlivat och uppskattat val. Ett extra plus i kanten för att dessa är svenskutvecklade, nästan lokalproducerade hörlurar så att säga. Vågar du dig på ett lite mer okänt märke så kan jag nästan garantera att du blir nöjd med ditt val!

Rekommenderas av 1 Expert

Dustin Home logo

1 290 :-

länk
CDON logo

1 290 :-

länk
Kjell & Company logo

1 290 :-

länk
Elgiganten logo

1 290 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

calendar

19 juni

Hörlurar

Hörlurar

27

Med ett par trådlösa in-earlurar får du frihet i ditt lyssnande, vart du än går. Men vilka skall man välja och varför? För mig handlar det mycket om smidigheten, att inte behöva en extra laddare utöver vad jag redan bär runt på och givetvis den bästa ljudkvalitén som erbjuds. En extra bonus blir det med true wireless, alltså endast hörlurar och inga sladdar, inte ens bakom nacken!

Joakim Ewenson betygsätter bästa trådlösa in-ear-hörlurarna

I den här listan tar jag upp mina absoluta favoriter på marknaden som ger dig både bra ljud och frihetskänsla vart du än är, vad du än gör. Det blir två kandidater extra väl anpassade för dig med Apple-enheter och två som fungerar lika fint med Apple som med andra blåtandsenheter.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Joakim Ewenson


Joakim Ewenson

2018-06-19

Läs mer om oberoende experter

Relaterad Topplista

Bästa trådlösa in-ear-hörlurarna