search

1. Gaggia Classic Espressomaskin

Bästa kaffemaskinen - Plats 1

Har du aldrig haft en espressomaskin förut och vill känna på om det är något för dig, så måste jag rekommendera denna allra först.

Detta är en av de enklaste och bästa espressomaskinerna för hemmet. Den är lagom stor att ha i köket därhemma och gör allt en espressomaskin bör göra. Du kan göra två koppar samtidigt samt får en bra mjölkskummare, vilket kan vara väldigt svårt att få till hos espressomaskiner med lägre budget. Det gör denna maskin extremt prisvärd.

Gaggia Classic är rätt billig i jämförelse med andra maskiner, och det beror på att den inte kan skumma mjölk och brygga espresso samtidigt. Det är faktiskt vanligt bland budgetmodellerna. Du får bara planera lite när du gör din capuccino: se till att koppen är förvärmd, brygg din espresso, och skumma mjölken sist. Det kommer att bli perfekt!

+

Billig och klassisk!

Kan inte skumma & brygga samtidigt

2. Ascaso Dream - Espressomaskin - Cream

Bästa kaffemaskinen - Plats 2

I mitt tycke den snyggaste espressomaskinen man kan ha i hemmet. Den påminner om en gammaldags 50-tals bil från USA och det är en design i min smak, helt klart!

Den är mindre än Gaggia Classic, däremot är den inte riktigt lika bra, men gör definitivt sitt jobb och för en espressoälskare passar den perfekt. Precis som med Gaggia Classic kan du inte brygga och ånga mjölken samtidigt.

Så varför skulle man välja denna istället för Gaggian, med tanke på det höga priset? Jag tycker personligen att den är mycket snyggare och att den tar mindre plats är också viktigt för mig. Koppvärmaren är också fantastisk.

Om ditt kök håller ett retrotema så skulle jag rekommendera att ta hem en sån här godbit!

+

Liten, supersnygg

Relativt dyr

6 190 :-

länk

5 490 :-

Pris hämtat 28/1

länk

6 290 :-

Pris hämtat 28/1

länk

6 695 :-

Pris hämtat 28/1

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Gaggia Brera

Eller vad sägs om en espressomaskin som gör hela jobbet åt dig? Som kaffefantast älskar jag att ha kontroll över exakt temperatur, exakt gram på kaffet och rätt mängd vatten. Men om du inte har tiden att brygga en espresso själv (som helt ärligt, tar sin tid) så kan du låta Gaggia Brera göra allt åt dig.

Mjölkskummaren är riktigt bra och bönbehållaren är lufttät, så du kan fylla maskinen med ditt favoritkaffe och bara trycka på knappen när du vill ta dig en kopp - en möjlighet de flesta helautomatiska espressomaskiner faktiskt saknar.

Vill du ha en maskin som tar hand om dig, är extremt enkel och faktiskt gör gott kaffe utan att du behöver brygga själv? Då är Gaggia Brera rätt för dig!

+

Automatisk espresso

Mindre kontroll än manuella

star

På 2 listor

6 595 :-

Pris hämtat 28/1

länk

6 995 :-

Pris hämtat 28/1

länk

7 550 :-

Pris hämtat 28/1

länk

4. Sage The Barista Express Espressomaskin

Nu är det ju så att de andra manuella espressomaskinerna inte har en medföljande kvarn, så i de fallen måste du köpa en separat kvarn vilket också kostar pengar.

Med Sage The Barista Express är tanken att du ska få ut allt från en och samma produkt: en kvarn, en mjölkskummare och en espressomaskin. Det liknar lösningen hos Gaggia Breran, med skillnaden att du har full kontroll i själva bryggningen. Sage The Barista Express har även en digital temperaturkontroll som ger dig den önskade temperaturen konstant!

Självklart kommer denna produkt att kosta mer än de andra, men å andra sidan så slipper du köpa en kvarn till den. Du kan även förvara dina kaffebönor (upp till 250g) i en lufttät miljö där de bara väntar på att bli nermalda när du så önskar.

Så om du vill ha en helhetslösning som gör ett riktigt bra jobb så rekommenderar jag denna espressomaskin!

+

Allt i ett

7 999 :-

Pris hämtat 28/1

länk

7 995 :-

länk

8 549 :-

länk

Bästa kaffemaskinen

calendar

6 feb 2020

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner

197

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

Äntligen är det dags för en topplista med espressomaskiner! För att göra den här listan så rimlig som möjligt kommer jag endast ta med maskiner menade för hemmet. Här skippar vi med andra ord alla extrema maskiner, då priserna kan sticka upp i flera hundra tusen!

Paul Allaverdi betygsätter bästa kaffemaskinen

I denna lista vill jag ge flera alternativ, både i form av olika budgetar och användningsområden. Alla maskiner är lättanvända och av god kvalité, hållbarhet är otroligt viktigt då du skall kunna ha maskinen så länge du önskar. Jag kommer att tipsa om två manuella maskiner för olika budgetar, en helautomatisk maskin som gör allt jobb åt dig, och avslutningsvis har vi en manuell espressomaskin likt de två första fast med inbyggd kvarn.

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Paul Allaverdi


Paul Allaverdi

Läs mer om oberoende experter