Advized - oberoende köprådlogologo
search
Powershot G7X MKII en kamera från Canon

Canon Powershot G7X MKII

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

8 Återförsäljare

MediaMarkt logo

5 780 :-

länk
Dustin Home logo

5 990 :-

länk
Proshop logo

6 290 :-

länk
ComputerSalg logo

6 446 :-

länk
Cyberphoto logo

5 769 :-

Pris hämtat 12/2

länk
Fotokungen logo

5 890 :-

Pris hämtat 12/3

länk
CDON logo

5 690 :-

länk
Elgiganten logo

5 780 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 5 topplistor

Bästa kameran för resan

2. Canon Powershot G7X MKII - Canon Powershot G7X MkII är den senaste i raden av kompaktkameror i G7-serien från Canon. Trots sitt fick-stora format levererar den bildkvalitet och funktionalitet nästan i klass med en systemkamera. Nackdelen med en kompaktkamera är ju förstås att du inte kan byta objektiv på den (se min guide kring skillnader mellan system- och kompaktkamera här på Advized). Men eftersom objektivet som sitter på är väldigt bra (motsvarar 24-100 mm) så kanske det inte spelar så stor roll. Det är också bra i dåligt ljus - bländaren är 1.8 till 2.8 beroende på hur mycket du zoomat in. Den har såklart touch-skärm och spelar in video i Full-HD i 60 bilder per sekund. Canon-kamerorna är enligt mig alltid pålitliga och funktionella, så med denna får du en bra arbetshäst som enkelt går ner i fickan.

Till Topplistan

link

Bästa kameran för vlogg och YouTube

1. Canon Powershot G7X MKII - Det här är vloggkamerornas vloggkamera! Med den får du en liten kamera med vid bild - så att du får med dig själv utan problem (och utan att få ont i armen). Kameran har en ruggigt bra bildstabilisator som ger dig en stabil bild utan massa skakningar. Med Canon G7X kan du också filma i slow motion och sakta ned bilden till 50% i hastighet. Den har en bra ljusmätare som ger dig en fin och ljus bild, även i motljus, vilket annars kan vara lite trixigt. Du får en stor bländare som ger dig kort och fint skärpedjup (blurrig bakgrund) samt bra bildkvalitet i mörkare förhållanden. Plus i kanten för pekskärm, vilket är väldigt användarvänligt. Det är t.ex. enkelt att få till rätt fokus eftersom du bara behöver peka på skärmen var du vill ha fokus. Med den här kameran får du mycket kamera till ett relativt lågt pris!

Till Topplistan

link

Bästa kameran för vlogg och YouTube

2. Canon Powershot G7X MKII - Det här är en kamera du garanterat har sett eller hört om tidigare när det handlar om vlogging! Flera av de stora namnen använder en G7X i någon form och det finns goda skäl till det. Inte nog med att kameran har ett rimligt pris strax bortom 5000 kr, den levererar även riktigt bra prestanda för pengarna. Här har du givetvis en vridbar skärm så att du kan säkerställa att du är med i bild och någorlunda i fokus. Du får en stor och bra bildsensor som levererar god kvalité i 1080p samt bra ljud för klassen. Självklart kan du koppla upp din telefon mot kameran för att överföra bilder och filmer direkt till din smartphone och sedan vidare ut i världen! Med Canon G7X Mark II får du en riktigt bra kamera att utvecklas med som vloggare!

Till Topplistan

link

Bästa kompaktkameran

2. Canon Powershot G7X MKII - Till ett betydligt mer rimligt pris hittar vi ett av Canons toppalternativ på kompakta kameror. Denna G7 X Mark II är inte bara ett toppval bland många bloggare, den är även högst kompetent i rent fotografiska syften. En fysiskt relativt stor kamerasensor på 20 megapixel kombineras med ett ljusstarkt objektiv som har brännvidden 24-100 mm. Även här hittar vi bildstabilisering för att ge dig möjligheterna till bra bilder även i lågt ljus. Självklart i en modern kamera så finns det funktioner för att snabbt och enkelt kunna dela med dig av bilder och filmer till din mobil för snabb spridning i sociala medier. Canon G7 X Mark II erbjuder helt enkelt massor av kamera till ett riktigt bra pris!

+

Mycket för pengarna

Endast Full HD-video

Till Topplistan

link

Bästa kompaktkameran

2. Canon Powershot G7X MKII - Canon PowerShot G7 XII är inte direkt ny (lanserades 2016) men den har sedan den lanserades varit med på alla listor över de bästa kompaktkamerorna som jag sett. Canons G7-serie har funnits ett bra tag nu, och har du någon gång hanterat Canons övriga kameror så kommer du känna igen dig. De är lite som kamerornas Volvo - bra kvalitet genomgående, väldigt funktionellt, men kanske inte jättespännande. Kameran har ett zoomobjektiv med omfång som motsvarar 24 till 100mm. Det som är utmärkande är dock ljusstyrkan som ligger på 1.8 till 2.8, vilket innebär att du kan fotografera i väldigt mörka förhållanden och ändå få bra bilder. Bildstabilisering är inbyggt och bildfilerna är på 20,1 megapixel. Kameran är dessutom kompakt och lätt att ta med sig. Om du vill ha zoom och bra förmåga att ta bilder i dåligt ljus tycker jag att G7 är helt klart värd att titta på!

Till Topplistan

link