search
X-t3 Body en kamera från Fujifilm

Fujifilm X-t3 Body

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

13 990 :-

länk

13 990 :-

länk

16 990 :-

länk

12 475 :-

Pris hämtat 4/6

länk

12 480 :-

Pris hämtat 4/6

länk

15 856 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa systemkameran

4. Fujifilm X-t3 Body - Detta är den enda kameran på listan som inte har fullformatssensor. Det är också den enda kameran på listan som jag faktiskt äger just nu, och jag skulle gärna köpa en till! Varför frågar du? Jag är ruggigt imponerad över bildkvaliteten och handhavandet på Fujifilms kameror. Man får praktiskt taget samma egenskaper när det gäller t.ex seriebildstagning, filmning och autofokus i den här kameran som i Canon 5D IV (listans etta) - som kostar mer än dubbelt så mycket och är betydligt otympligare! Visst, man får leva med vissa begränsningar - en mindre sensor kan inte ge samma korta skärpedjup som en fullformatssensor t.ex. Det är fysikens lagar som sätter gränserna. Men det har varit få tillfällen när jag känt mig begränsad. Om jag inte var begränsad till budget skulle jag gärna lägga en X-T3:a till i kameraväskan för att t.ex snabbare kunna byta brännvidd under bröllop.

+

Mycket kamera för pengarna!

Till Topplistan

link

Bästa kompakta systemkameran

1. Fujifilm X-t3 Body - Fujifilm XT-3 lanserades under hösten 2018. I recensioner och tester talar man om den som "årets kamera" i kategorin spegellösa med APS-C-sensor. X-T3 är i stort sett identisk med sin föregångare X-T2 till utseendet, men uppdateringarna på insidan är stora. Den är grymt snabb, både i seriebildtagning och i autofokusen. Den har ansiktsigenkännande fokus som funkar väldigt bra och kan filma i 4K/60fps. Det jag gillar bäst med Fujifilms kameror är två saker: att de löpande förser kamerorna med nya funktioner via uppdateringar, och det användarvänliga och intuitiva gränssnittet, både i form av knappar och rattar och menysystemet. X-T3 är inte den billigaste kameran, men man får också många funktioner och egenskaper som man måste betala det dubbla för hos t.ex Canon eller Nikon. Exempelvis dubbla minneskortsplatser. X-T3 är den bästa kompakta systemkameran just nu!

Till Topplistan

link

Bästa kameran för bröllop

3. Fujifilm X-t3 Body - Fujifilms X-T3 är en spegellös systemkamera med APS-C-sensor, d.v.s. en sensor som är mindre än fullformat. Det gör att kameran är betydligt lättare och kompaktare än t.ex Canon 5D Mark IV eller Nikon D850. Bildkvaliteten är helt klart tillräckligt bra för att fota bröllop med, faktum är att många fotografer som tröttnat på att bära runt stora och tunga kameror bytt till Fujifilm de senaste åren. Världskände svenske fotografen Jonas Peterson är en av dem till exempel. Trots det lilla formatet gömmer sig imponerande funktioner innanför skalet - seriebildtagning på upp till 30 bilder per sekund till exempel! Videofunktionerna är också riktigt bra och autofokusen är snabb och har ansikts- och ögondetektering. Fujifilm X-T3 är en perfekt kamera för bröllopsfotografen som vill ha ett lättare system och som varvar stillbild och video.

+

Liten och lätt

Till Topplistan

link