Advized - oberoende köpråd
logo
search
E-m10 Iii 14-42 Mm F/3,5-5,6 Ez en kamera från Olympus

Olympus E-m10 Iii 14-42 Mm F/3,5-5,6 Ez

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

CDON logo

8 490 :-

länk
Scandinavian Photo logo

6 890 :-

länk
Dustin Home logo

7 599 :-

länk
Proshop logo

8 641 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa systemkameran för nybörjaren

4. Olympus E-m10 Iii 14-42 Mm F/3,5-5,6 Ez - Olympus återupplivade för några år sedan sin klassiska OM-serie från 70-talet i denna nya digitala OM-D-serien. Detta är en av de senaste versionerna. OM-D E-M10 Mark III (vem hittar på dessa namn egentligen?!) är en ytterst kompetent kompakt systemkamera. Om man jämför med Fujifilm så har Olympus ett mer modernt uttryck i sin design. Det här är en mycket funktionsrik kamera med bland annat 4K-filmning och bildstabilisering inbyggt i huset. Det senare är en riktigt bra funktion som gör dina bilder skarpare även i dåligt ljus, och funkar med alla objektiv du sätter på den. Den har också Wi-Fi för trådlös bildöverföring och fjärrstyrning. Även Olympus-systemet ger tillgång till ett relativt stort utbud av begagnade objektiv eftersom de använder den så kallade Micro Four Thirds-fattningen. En kamera för dig som vill ha bildstabilisering och ett lätt system.

+

Liten och lätt

Till Topplistan

link

Bästa systemkameran för nybörjaren

1. Olympus E-m10 Iii 14-42 Mm F/3,5-5,6 Ez - Mitt toppval blir den kompakta och snygga Olympus E-M10 III med tillhörande optik. Det här är ett utmärkt alternativ tack vare sin låga vikt och kompakta yttre mått som gör det lätt att ta med kameran vart du än går! Det här är en kompetent kamera att utvecklas med och som kommer att leverera riktigt bra resultat. Den inbyggda bildstabiliseringen hjälper dig med såväl stillbild som film och ger dig bättre möjligheter att fånga bra bilder även när ljuset tryter. Det stora utbudet av bra och förhållandevis billiga objektiv som finns till micro four thirds-systemet ger dig utmärkta alternativ att fortsätta utvecklas när du lärt dig hantera kameran. Givetvis kan du även kontrollera din kamera via Wi-Fi och föra över de bilder du blir riktigt nöjd med direkt till din telefon för vidarebefordring till sociala medier.

+

Litet och smidigt format

Till Topplistan

link

Bästa systemkameran under 10.000 kr

2. Olympus E-m10 Iii 14-42 Mm F/3,5-5,6 Ez - Olympus OM-D E-M10 Mark III är kameran för dig som vill fokusera på stillbild och vill ha en liten kamera med en grymt snygg design. Till Olympus kompakta systemkameror finns det massor av objektiv att välja på - både Olympus egna Micro 4/3-objektiv OCH Micro 4/3 från Panasonic. Pekskärmen kan här vinklas både framåt och åt sidan! Det jag älskar med den här kameran är alla knappar och rattar som sitter på utsidan, det gör väldigt mycket för användarvänligheten. Du kan filma i 4K och även här sakta ned dina klipp för fin slow motion. Kameran har en grymt bra bildstabilisator som underlättar om du filmar eller tar bilder när det har börjat mörkna. Och med inbyggd WI-FI kan du styra kameran med din smartphone.

+

Känslan när man fotar

Inbyggda micken är sådär

Till Topplistan

link