Advized - oberoende köprådlogologo
search
a6300 ILCE-6300L - digitalkamera 16-50 m en kamera från Sony

Sony a6300 ILCE-6300L - digitalkamera 16-50 m

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

Scandinavian Photo logo

8 690 :-

länk
MediaMarkt logo

8 990 :-

länk
Rajala Pro Shop logo

7 790 :-

Pris hämtat 13/5

länk
Proshop logo

8 793 :-

länk
Power logo

9 499 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa systemkameran för nybörjaren

3. Sony a6300 ILCE-6300L - digitalkamera 16-50 m - Sony är ruggigt duktiga på spegellösa kameror och har en stor lineup med många kompetenta kamerahus. Deras Alpha-serie innehåller allt från kameror för heltidsproffs till enklare kamerahus för nybörjare. Sony Alpha A6300 tillhör förstås den senare kategorin. Kameran kommer med ett 16-50mm-objektiv, vilket betyder en zoom som är bra på lite av varje, du kan både få med mycket i bilden vid 16mm och zooma in lite närmre på 50mm. Sony har också ett stort utbud av objektiv och tillbehör, men utbudet på begagnat något mindre än för t.ex Canon eller Nikon. Huset är litet och nätt. Ergonomin och placering av knappar etc. är typisk för Sony och antingen gillar man det, eller inte. I jämförelse med Fujifilm och Olympus tycker jag att Sony ofta har ett mer futuristiskt uttryck och gränssnitt. En kamera för dig som gillar Sonys formspråk och bra bildkvalitet!

+

Kompakt och modern

Ibland krångligt menysystem

Till Topplistan

link

Bästa systemkameran för nybörjaren

5. Sony a6300 ILCE-6300L - digitalkamera 16-50 m - Slutligen har vi här hamnat på listans dyraste kombination med Sony A6300, baserad på Sonys E-fattning som delas med kamerorna i A7/A9-serien. Detta innebär att du när du vant dig vid denna modell enkelt kan gå vidare och utvecklas med större och mer avancerade kameror, och till viss del använda samma objektiv. Något Sony A6300 briljerar på är videofunktionerna, och detta är ett strålande alternativ för dig som vill börja med rörlig bild utöver fotograferandet! Sonys menysystem är lite speciellt men med viss invänjning så kommer det flyta på fint, och även om tröskeln här är något högre jämfört med de andra alternativen i listan så kommer det att vara värt det! Sony A6300 är inte bara en bra kamera att börja lära sig med, det är även en riktigt bra kamera att fortsätta jobba med i många år framöver!

+

Fantastisk video-kompetens

Menysystemet är speciellt...

Till Topplistan

link

Bästa systemkameran under 10.000 kr

4. Sony a6300 ILCE-6300L - digitalkamera 16-50 m - Sonys a6300 är en nätt liten spegellös systemkamera. Som många av Sonys kameror har den ett mer modernt gränssnitt. Det ger ett väldigt cleant och avskalat intryck, men jag tycker att det ibland är enklare med en ratt eller knapp än att använda en meny för att ändra en inställning. Sonys kameror har färre knappar/rattar och tvingar dig som användare in i menyn oftare, men vad man föredrar är ju en smaksak. Sonys menysystem är notoriskt svårt att navigera också. Storleken på den här kameran är den största skillnaden mot Canon- och Nikon-modellerna i listan. Den här är verkligen markant mindre! Egenskaperna kring bildkvalitet och filmning är däremot lika - 24,2 megapixel och 4K-filmning. Den här kameran är något för dig som vill ha något litet, cleant och futuristiskt!

+

Liten och lätt!

Till Topplistan

link