search
Köksassistenter

Köksassistenter

2 listor i den här kategorin

Bästa köksassistenten

Jonas Hellsén
Peter Wåhlén

2 experter tipsar

982 har guidats av listorna

AKM 6230 MW
AssistentPRO EKM6000
Artisan 5KSM125EER Röd

9 mars 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Jonas Hellsén får välja. Få all info om varför Ankarsrum AKM 6230 MW slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Så testar vi köksassistenter

En köksassistent är en investering man vill ska hålla i många år och som ska klara att knåda även den tuffaste degen. Experten Peter Wåhlén är konditor med mångårig yrkeserfarenhet och har genom sitt jobb testat flera olika köksassistenter. Här rekommenderar han de köksassistenter han själv tycker är de bästa på marknaden. Hans listor är inte rena tester, även om han testat många av köksassistenterna själv, utan rekommendationer baserade på stor kunskap och erfarenhet.

Experter testar Köksassistenter

Såklart är Peter en oberoende expert - precis som alla experter på Advized. Köpråden är inte påverkade av oss eller någon annan, utan experten väljer själv vilka produkter hen vill rekommendera. Experterna delar i sina listor gärna med sig av sina personliga erfarenheter och åsikter för att hjälpa dig hitta produkten som passar dig allra bäst. Oavsett om du är på jakt efter en köksassistent som även kan agera matberedare, citruspress och köttkvarn eller om du vill ha den mest renodlade och snyggaste köksassistenten på marknaden kommer vår expert Peter här guida dig rätt!