search
Locktänger

Locktänger

2 listor i den här kategorin

Bästa locktången

Sarah Stjernberg
Alice Lindgren

2 experter tipsar

374 har guidats av listorna

Ghd Curve Classic Curl Tong

23 april 2020 - Läs mer om varför Ghd Curve Classic Curl Tong kom på första plats när experten Sarah Stjernberg valde ut sina favoriter!

Till Topplistorna

link

Så testar vi locktänger

Vem är bättre att få tips om hårprodukter av än världens mest engagerade frisör? Vi syftar såklart på vår expert Alice Lindgren, som här har scannat av locktängernas värld och valt ut de allra bästa. Alice har en förkärlek för märket ghd, vilket du kommer märka i hennes topplistor. Våra experter skriver dock alltid under på att de är oberoende när de skapar sina listor. Det är ingen annan som påverkar deras val av produkter och på så sätt får du bara ärliga köpråd.

Experter testar Locktänger

Topplistorna är inte renodlade tester, men våra experter är väldigt kunniga och har ofta testat många produkter inom sitt område - precis som Alice. Här får du inte bara reda på vilka locktänger som är bäst, utan också vilken tång som ger stora, glammiga Hollywood-lockar och vilken som ger stora, busiga, oregelbundna vågor. Alice delar även med sig av personliga erfarenheter, bonustips och life hacks när det kommer till hår!