search
Löparskor

Löparskor

4 listor i den här kategorin

Bästa löparskorna

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

211 har guidats av listorna

Gel-Kayano 25 - Svart
Ultraboost 19 - Blå/Rosa
Air Zoom Pegasus 36 Trail

29 januari 2020 - Conny Lundkvist placerade Asics Gel-Kayano 25 - Svart i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa löparskorna för pronation

Asics GT-2000 8 Running Shoes

23 januari 2020 - Läs mer om varför Asics GT-2000 8 Running Shoes kom på första plats när experten Benny Sjölind valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa trailskorna

Rover Women's RB9X Gore-Tex
Women's EVO Mafate
Air Zoom Pegasus 36 Trail

29 januari 2020 - Conny Lundkvist placerade Icebug Rover Women's RB9X Gore-Tex i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi löparskor

Det finns inte en löparsko som passar alla fötter, men det finns vissa modeller som sticker ut på marknaden. Här lyfter våra mest vältränade experter fram de löparskor som är klassiker av en anledning eller nykomlingar som tagit löparvärlden med storm. Våra experter skriver sina topplistor med olika behov i åtanke, därför hittar du här både tips på löparskor för dig med pronation, för dig som sysslar med trailrunning eller dig som är nybörjare på löpning och vill ha ett säkert kort.

Experter testar Löparskor

Våra experter inom löpning har nog sammanlagt kutat jorden runt några varv (nåja, det är inget vi har mätt) och slitit ut ett berg av löparskor på vägen. Conny Lundkvist är löparcoach och har jobbat i sportbutik flera år. Han har sett vilka skor som kommit och gått och vilka som stannat på marknaden - eller för den delen vilka som ofta lämnas tillbaka i retur. Benny Sjölind är maratonlöpare och bloggar om löpning. Här tipsar Benny och Conny om löparskor de själva tycker är de absolut bästa, antingen efter att själva ha testat dem eller efter research grundad i deras egen kunskap och erfarenhet.