search
Löparskor

Löparskor

1 ny lista senaste månaden

Bästa löparskorna

Benny Sjölind
Conny Lundkvist

2 experter tipsar

132 har guidats av listorna

GT 1000 8 G-TX Grå/Blå
Ultraboost 19 - Blå/Rosa
Men's Clifton 6

7 januari 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Benny Sjölind får välja. Få all info om varför Asics GT 1000 8 G-TX Grå/Blå slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Bästa trailskorna

Rover Women's RB9X Gore-Tex
Women's EVO Mafate
Air Zoom Pegasus 36 Trail

6 november 2019 - Conny Lundkvist placerade Icebug Rover Women's RB9X Gore-Tex i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi löparskor

Det finns inte en löparsko som passar alla fötter, men det finns vissa modeller som sticker ut på marknaden. Här lyfter våra mest vältränade experter fram de löparskor som är klassiker av en anledning eller nykomlingar som tagit löparvärlden med storm. Våra experter skriver sina topplistor med olika behov i åtanke, därför hittar du här både tips på löparskor för dig med pronation, för dig som sysslar med trailrunning eller dig som är nybörjare på löpning och vill ha ett säkert kort.

Experter testar Löparskor

Våra experter inom löpning har nog sammanlagt kutat jorden runt några varv (nåja, det är inget vi har mätt) och slitit ut ett berg av löparskor på vägen. Conny Lundkvist är löparcoach och har jobbat i sportbutik flera år. Han har sett vilka skor som kommit och gått och vilka som stannat på marknaden - eller för den delen vilka som ofta lämnas tillbaka i retur. Benny Sjölind är maratonlöpare och bloggar om löpning. Här tipsar Benny och Conny om löparskor de själva tycker är de absolut bästa, antingen efter att själva ha testat dem eller efter research grundad i deras egen kunskap och erfarenhet.