search
Löparskor

Löparskor

5 listor i den här kategorin

Bästa löparskorna

Benny Sjölind
Conny Lundkvist

2 experter tipsar

1 966 har guidats av listorna

Nike Air Zoom Pegasus 37 (Herr)
Stamp

24 september 2020 - Läs mer om varför Nike Air Zoom Pegasus 37 (Herr) kom på första plats när experten Benny Sjölind valde ut sina favoriter!

Till Topplistorna

link

Löparskor med bäst dämpning

Clifton 6 (Herr)
Stamp
Olympus 3.5 (Herr)
Stamp
Greyhound (Dam)
Stamp

7 juli 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Conny Lundkvist får välja. Få all info om varför Hoka One One Clifton 6 (Herr) slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa löparskorna för pronation

GT-2000 8 (Herr)
Stamp
Guide ISO 2 (Herr)
Stamp
Air Zoom Structure 22 (Dam)
Stamp

29 juni 2020 - Benny Sjölind placerade Asics GT-2000 8 (Herr) i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa trailskorna

Icebug Rover RB9X GTX (Dam)
Stamp

15 april 2020 - Conny Lundkvist tycker att Icebug fick till en fullträff med Rover RB9X GTX (Dam) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi löparskor

Det finns inte en löparsko som passar alla fötter, men det finns vissa modeller som sticker ut på marknaden. Här lyfter våra mest vältränade experter fram de löparskor som är klassiker av en anledning eller nykomlingar som tagit löparvärlden med storm. Våra experter skriver sina topplistor med olika behov i åtanke, därför hittar du här både tips på löparskor för dig med pronation, för dig som sysslar med trailrunning eller dig som är nybörjare på löpning och vill ha ett säkert kort.

Experter testar Löparskor

Våra experter inom löpning har nog sammanlagt kutat jorden runt några varv (nåja, det är inget vi har mätt) och slitit ut ett berg av löparskor på vägen. Conny Lundkvist är löparcoach och har jobbat i sportbutik flera år. Han har sett vilka skor som kommit och gått och vilka som stannat på marknaden - eller för den delen vilka som ofta lämnas tillbaka i retur. Benny Sjölind är maratonlöpare och bloggar om löpning. Här tipsar Benny och Conny om löparskor de själva tycker är de absolut bästa, antingen efter att själva ha testat dem eller efter research grundad i deras egen kunskap och erfarenhet.