search
Löparskor

Löparskor

1 ny lista senaste månaden

Bästa löparskorna

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

386 har guidats av listorna

Gel-Kayano 25 - Svart
Ultraboost 19 - Blå/Rosa
Air Zoom Pegasus 36 Trail

7 juli 2020 - Conny Lundkvist placerade Asics Gel-Kayano 25 - Svart i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa trailskorna

Icebug Rover Women's RB9X Gore-Tex

15 april 2020 - Läs mer om varför Icebug Rover Women's RB9X Gore-Tex kom på första plats när experten Conny Lundkvist valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa löparskorna för pronation

GT-2000 8 Running Shoes
Men's Guide Iso 2
W AIR ZOOM STRUCTURE 22

29 juni 2020 - Benny Sjölind placerade Asics GT-2000 8 Running Shoes i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Löparskor med bäst dämpning

Hoka One One Men's Clifton 6

7 juli 2020 - Conny Lundkvist tycker att Hoka One One fick till en fullträff med Men's Clifton 6 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi löparskor

Det finns inte en löparsko som passar alla fötter, men det finns vissa modeller som sticker ut på marknaden. Här lyfter våra mest vältränade experter fram de löparskor som är klassiker av en anledning eller nykomlingar som tagit löparvärlden med storm. Våra experter skriver sina topplistor med olika behov i åtanke, därför hittar du här både tips på löparskor för dig med pronation, för dig som sysslar med trailrunning eller dig som är nybörjare på löpning och vill ha ett säkert kort.

Experter testar Löparskor

Våra experter inom löpning har nog sammanlagt kutat jorden runt några varv (nåja, det är inget vi har mätt) och slitit ut ett berg av löparskor på vägen. Conny Lundkvist är löparcoach och har jobbat i sportbutik flera år. Han har sett vilka skor som kommit och gått och vilka som stannat på marknaden - eller för den delen vilka som ofta lämnas tillbaka i retur. Benny Sjölind är maratonlöpare och bloggar om löpning. Här tipsar Benny och Conny om löparskor de själva tycker är de absolut bästa, antingen efter att själva ha testat dem eller efter research grundad i deras egen kunskap och erfarenhet.