search
Löpband

Löpband

2 listor i den här kategorin

Bästa löpbandet

Löpband T25
Löpband Premium AC, Abilica
Titan Löpband ST490

15 april 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Conny Lundkvist får välja. Få all info om varför Master Löpband T25 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa löpbandet under 10.000 kr

Titan Life Löpband ST690 II

4 maj 2020 - Benny Sjölind tycker att Titan Life fick till en fullträff med Löpband ST690 II och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi löpband

Här har våra löpbands-experter utifrån gedigen erfarenhet inom träningsbranschen och ett genuint intresse för bra träningsutrustning valt ut de bästa löpbanden för hemmabruk. Conny Lundkvist är Piteå-bon som jobbar som personlig tränare och genom sitt jobb har testat en rad olika löpband. Han är dessutom löpbandscoach, och har jobbat inom detaljhandeln för olika träningsmaskiner. Benny Sjölind är en riktig löpnings-entusiast som spenderat många timmar på löpbandet och läst på om vilka komponenter som är viktigast beroende på ditt träningsbehov. Vill du t.ex ha ett enklare löpband för promenader, eller kunna köra tuffa intervallövningar?

Experter testar Löpband

Våra experter inom löpband skapar listorna utifrån sin kunskap och erfarenhet, utan att någon annan påverkar dem. Expertråden du får här är med andra ord helt oberoende. Listorna är inga vanliga tester, men experterna har många gånger testat produkterna som de skriver om. De håller sig ajour med de senaste nyheterna inom sitt område och har en stor förståelse för vilka funktioner som är viktigast i en produkt.