Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Löpband

Löpband

3 listor i den här kategorin

Bästa löpbandet

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

169 har guidats av listorna

Master Löpband T25

15 juli 2019 - Läs mer om varför Master Löpband T25 kom på första plats när experten Conny Lundkvist valde ut sina favoriter!

Till Topplistorna

link

Bästa löpbandet under 10.000 kr

ATHLETE T'74
Löpband T25
TECHNUM IV

10 april 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Benny Sjölind får välja. Få all info om varför Titan Life ATHLETE T'74 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Benny Sjölind

Så tränar du på löpbandGuide

Av Benny Sjölind

Så testar vi löpband

Här har våra löpbands-experter utifrån gedigen erfarenhet inom träningsbranschen och ett genuint intresse för bra träningsutrustning valt ut de bästa löpbanden för hemmabruk. Conny Lundkvist är Piteå-bon som jobbar som personlig tränare och genom sitt jobb har testat en rad olika löpband. Han är dessutom löpbandscoach, och har jobbat inom detaljhandeln för olika träningsmaskiner. Benny Sjölind är en riktig löpnings-entusiast som spenderat många timmar på löpbandet och läst på om vilka komponenter som är viktigast beroende på ditt träningsbehov. Vill du t.ex ha ett enklare löpband för promenader, eller kunna köra tuffa intervallövningar?

Experter testar Löpband

Våra experter inom löpband skapar listorna utifrån sin kunskap och erfarenhet, utan att någon annan påverkar dem. Expertråden du får här är med andra ord helt oberoende. Listorna är inga vanliga tester, men experterna har många gånger testat produkterna som de skriver om. De håller sig ajour med de senaste nyheterna inom sitt område och har en stor förståelse för vilka funktioner som är viktigast i en produkt.