Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Rubrikikon för Löpband

Löpband

3 listor i den här kategorin

Bästa löpbandet

Benny Sjölind
Conny Lundkvist

2 experter tipsar

26 har guidats av listorna

Löpband Premium AC, Abilica
Löpband T25
Löpband TR5500IC, LifeSpan

28 februari 2019 - Benny Sjölind placerade Abilica Löpband Premium AC, Abilica i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa löpbandet under 10.000 kr

Titan Life ATHLETE T'74

10 april 2019 - Benny Sjölind tycker att Titan Life fick till en fullträff med ATHLETE T'74 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi löpband

Här har våra löpbands-experter utifrån gedigen erfarenhet inom träningsbranschen och ett genuint intresse för bra träningsutrustning valt ut de bästa löpbanden för hemmabruk. Conny Lundkvist är Piteå-bon som jobbar som personlig tränare och genom sitt jobb har testat en rad olika löpband. Han är dessutom löpbandscoach, och har jobbat inom detaljhandeln för olika träningsmaskiner. Benny Sjölind är en riktig löpnings-entusiast som spenderat många timmar på löpbandet och läst på om vilka komponenter som är viktigast beroende på ditt träningsbehov. Vill du t.ex ha ett enklare löpband för promenader, eller kunna köra tuffa intervallövningar?

Experter testar Löpband

Våra experter inom löpband skapar listorna utifrån sin kunskap och erfarenhet, utan att någon annan påverkar dem. Expertråden du får här är med andra ord helt oberoende. Listorna är inga vanliga tester, men experterna har många gånger testat produkterna som de skriver om. De håller sig ajour med de senaste nyheterna inom sitt område och har en stor förståelse för vilka funktioner som är viktigast i en produkt.