Advized - oberoende köprådlogologo
search
Löpband T25 en löpband från Master

Master Löpband T25

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

Sportgymbutiken logo

10 490 :-

länk
CDON logo

10 490 :-

länk
HEfitness logo

7 799 :-

Pris hämtat 12/3

länk
Sportamore logo

7 895 :-

Pris hämtat 12/3

länk
Träningsmaskiner logo

7 990 :-

Pris hämtat 12/3

länk
Sport & Fritid logo

8 490 :-

Pris hämtat 12/3

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa löpbandet

1. Master Löpband T25 - Detta är löpbandet för dig som vill ha bra kvalitet utan att det skall kosta skjortan. Med sin motor på 2,5hk kommer man relativt snabbt upp i hastighet och för den teknikintresserade finns det hela 36 olika program att följa under sin träning. Löpbandet känns robust och klarar kontinuerlig träning om det får lite omsorg i form av smörjning och service. Att det dessutom går att fälla ihop gör att det tar väldigt lite plats då den inte används. Denna modell har dessutom en möjlighet att träna i lutning upp till 15% och max användarvikt är hela 130 kg. Detta band går bra att använda både för dig som gillar att springa och för dig som vill ha en bra känsla under promenaderna. Ett riktigt bra budget-alternativ helt enkelt!

+

Priset, stabilt, 36 program

Till Topplistan

link

Bästa löpbandet

2. Master Löpband T25 - Här har vi ett löpband med överraskande högklassiga egenskaper med tanke på prislappen. Framförallt motorstyrkan på 2,5 hk imponerar vid denna prisnivå. Den som söker efter löpband med ett lite lägre pris kan ha svårt att hitta alla de egenskaper som behövs. Oftast handlar det om att man måste avgöra vad man själv tycker är viktigast hos ett löpband. En av fördelarna med billigare löpband är att de är lättare och kräver betydligt mindre utrymme, medan det man ofta måste avvara på är motorstyrkan. Men när det kommer till detta löpband är det inget problem - den starka motorn ger en topphastighet på hela 20 km/h! Med sin vikt på endast 88 kg finns det dock en viss risk för instabilitet vid högre farter, och då kan det vara en bra idé att köpa till en speciell matta som ser till att hålla löpbandet på plats.

+

Priset, lätt, mångsidigt

Stabiliteten

Till Topplistan

link

Bästa löpbandet under 10.000 kr

2. Master Löpband T25 - Master T25 är ett mycket prisvärt löpband med en stark motor på 2,5 hk. Det har även en fullstor löpyta på 140x51 cm, vilket räcker för de flesta oavsett löpstil. Löpbandet är enkelt att fälla upp och rulla undan efter avslutat träningspass, vilket kan vara viktigt för dem med begränsat utrymme i sitt hem. Trots att T25 är utmärkt för nybörjare passar det mycket bra även för den som vill köra snabbare intervaller - man kan komma ända upp i 20 km/h. Löpbandet känns mycket stabilt och det håller för löpare upp till 130 kg. Det enda minuset som jag kan hitta är placeringen av displayen, som kan upplevas som långt bort från löpytan. Det kompenseras dock delvis av de snabbknappar som finns placerade på handtaget. En storsäljare och ett väldigt tillförlitligt löpband som jag träffat på i många sammanhang.

+

Stark motor, stabilitet, löpytan

Placering av display

Till Topplistan

link