search
Matberedare & köksassistenter

Matberedare & köksassistenter

4 listor i den här kategorin

Bästa köksassistenten

Peter Wåhlén
Jonas Hellsén

2 experter tipsar

1 339 har guidats av listorna

Teddy
Stamp
Elite Chef XL KVL6100S
Stamp
Assistent AKM6230
Stamp

2 juli 2020 - Peter Wåhlén placerade Bear Varimixer Teddy i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Bästa matberedaren

Obh Nordica FO826HS0 Double Force
Stamp

4 maj 2020 - Peter Wåhlén tycker att Obh Nordica fick till en fullträff med FO826HS0 Double Force och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa matberedaren under 1000 kr

Multipro Compact FDP300
Stamp
70720
Stamp
Tribute Collection FP3010
Stamp

2 juli 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Peter Wåhlén får välja. Få all info om varför Kenwood Limited Multipro Compact FDP300 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi matberedare & köksassistenter

En ordentlig köksmaskin är det bästa du kan köpa om du behöver tillaga något i större kvantiteter, till exempel hacka eller mixa stora mängder grönsaker och rotfrukter. En köksmaskin är såklart en investering man vill ska hålla i många år. Experten Peter Wåhlén är konditor med mångårig yrkeserfarenhet och har genom sitt jobb testat en uppsjö av köksassistenter och matberedare. Här rekommenderar han de han själv tycker är de bästa på marknaden. Topplistorna är inte rena tester (även om han testat många av produkterna själv) utan rekommendationer baserade på faktisk kunskap och erfarenhet.

Experter testar Matberedare & köksassistenter

Såklart är Peter en oberoende expert - precis som alla experter på Advized. Köpråden är inte påverkade av oss eller någon annan, utan experten tipsar endast om matberedare hen själv tycker är bra och antingen har testat eller skulle kunna tänka sig att köpa. Oavsett om du är på jakt efter en mångfunktionell köksassistent, en billig matberedare eller den mest renodlade och snyggaste köksassistenten på marknaden kommer vår expert Peter här guida dig rätt

Här kan du hitta tips på både bra, billiga matberedare och dyrare, högkvalitativa matberedare som kommer att hålla resten av livet. Därför hittar du här även en stor bredd av olika märken, från Bosch och Electrolux till Hamilton Beach och Philips.