Advized - oberoende köpråd
logo
search
iPhone 7 32GB Black en mobiltelefon från Apple

Apple iPhone 7 32GB Black

Topplistor

5 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

MediaMarkt logo

4 690 :-

länk
Elgiganten logo

4 690 :-

länk
CDON logo

4 690 :-

länk
NetOnNet logo

4 690 :-

länk
Power logo

4 827 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Mark Spurrell berättar hur iPhone 7 står sig 2019 och om den fortfarande är värd att köpa.

Mark Spurrell berättar hur iPhone 7 står sig 2019 och om den fortfarande är värd att köpa.

Produkten finns med på 5 topplistor

Bästa mobiltelefonen för barn

2. Apple iPhone 7 32GB Black - iPhone 7 är nu en snart 3 år gammal mobil, men om resten av familjen har iPhones är det faktiskt en väldigt bra idé att ens barn också har det. Har man som förälder också en iPhone kan man ställa in familjedelning, vilket gör att du kan dela dina bilder, appar och musik med barnen utan problem. Du kan också använda Hitta vänner för att se var ditt barn är om så behövs. Du kan begränsa hur länge barnet får vara på telefonen, vilka appar barnet kan installera och vilka hemsidor hen får besöka. iPhone 7 är en kompakt mobil med damm- och vattentäthet, vilket är guld värt när olyckan inträffar. Det negativa är priset - iPhone 7 är fortfarande är dyr och kanske lite för dyr för ett barns första mobil. Hade det inte varit för priset hade detta varit nummer ett på listan. iPhone 7 är nämligen en väldigt stabil och lätthanterad mobil för barn.

+

Bäst föräldrakontroll

Priset

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

5. Apple iPhone 7 32GB Black - Givetvis måste det finnas ett alternativ till Android på en sån här lista. iPhone 7 må inte vara det senaste från Apple, men är fortfarande en riktigt bra telefon. Har du dessutom fler Apple-produkter hemma i ditt digitala ekosystem är det här förmodligen det givna valet på denna lista. iPhone 7 är betydligt mindre än många andra telefoner på den här listan. iOS bjuder på en annan användarupplevelse än vad Android gör, huruvida det är bra eller dåligt är upp till enskild användare att avgöra. Apple är bra på att uppdatera sina telefoner och det gör således att livslängden ökar. iPhone 7 har givetvis stöd för Apple Pay men utöver det är det en rätt funktionsfattig telefon. Stort utbud av tillbehör och andra kompatibla produkter. Passar främst den som har fler Apple-produkter i sitt hem, och därför får den en plats på listan.

+

Lång hållbarhet, iOS, litet format

Litet minne, låst operativsystem

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

3. Apple iPhone 7 32GB Black - Kan det gå fel med en iPhone? Trots att det mycket väl må vara ett av de tråkigare alternativen, så fungerar den helt enkelt bara. Dessutom så är och förblir iOS ett väldigt naturligt system att jobba i, även för de som inte är så teknikintresserade. Ekosystemet kring Apple gör det väldigt smidigt att hålla efter backup av såväl innehåll som inställningar, och använder du andra Apple-enheter så synkroniseras allt mycket smidigt mellan dem. Kameran i iPhone 7 är en mycket kompetent skapelse som levererar bra bilder i de flesta situationer och som mer än väl täcker de allra flestas behov. Batteriet levererar dessutom mycket väl, allra helst om du följer guiden till hur du maximerar dess livslängd som du hittar här på Advized. Apple iPhone 7 är ett tryggt och säkert alternativ, speciellt för dig som äger andra Apple-produkter att kombinera den med!

+

iOS

Relativt gammal hårdvara

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen för äldre

1. Apple iPhone 7 32GB Black - Trots att iPhone 7 snart är en tre år gammal modell så fungerar den än idag alldeles utmärkt. Många seniorer gillar just Apple och deras operativsystem iOS, då det är väldigt användarvänligt och lätt att förstå sig på. När man väl har lärt sig det mest fundamentala så är användarupplevelsen en ren fröjd, med genomtänkta lösningar som förenklar det vardagliga användandet. Just iPhone 7 är en väldigt stabil och pålitlig mobil med bra batteritid, högupplöst och tydlig skärm och bra kamera. Den är även vattentålig, så ett dopp i diskhon gör tack och lov ingen skada. Summa summarum: för den som är ute efter en användarvänlig och stabil mobil, men som även vill använda den för nöjen så som sociala medier, musik och att ta bilder så är iPhone 7 ett utmärkt val!

+

Användarvänlig, vattentålig

Något dyr

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen för barn

1. Apple iPhone 7 32GB Black - Trots att det är långt ifrån den billigaste enheten så blir ändå iPhone 7 mitt absoluta toppval. Operativsystemet iOS erbjuder dig som förälder stora möjligheter till kontroll, framförallt om du själv använder en iOS-enhet. Trots att iPhone 7 har ett antal år på nacken så räcker prestandan mer än väl till för både barn och vuxna. Tack vare dess ålder finns det även ett närmast enormt utbud av skal som inte bara kan skydda telefonen, utan även ge dig en aldrig sinande ström av potentiella födelsedagspresenter och julklappar! Just möjligheterna att genom iOS12 i detalj kunna styra vad dina barn tillåts göra, vilka appar de får ladda ner och vilka tider på dygnet de kan använda sin telefon gör detta till min favorit och ger den en förstaplats.

+

iOS 12, föräldrakontrollerna

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Som vi alla vet ligger de senaste iPhonemodellerna inte i närheten av att kvala in på den här listan. Så vilken tur att iPhone 7 fortfarande är en riktigt grym lur. Det här var den första vattentåliga iPhonen, den första med den nya hemknappen, som jag personligen tyckte mycket bättre om än den gamla. Och äntligen en svart iPhone, så snygg den blev i svart! Inte fullt lika populärt blev det att hörlursuttaget försvann, men det följer ju med en adapter. Denna modell har 32GB lagringsutrymme och iPhones har ju inte minneskortplats, så du kan inte hamstra hur mycket som helst i den, tänk på det. Men det är kvalitet rakt igenom förstås som alltid med iPhone, och är du rädd om den lär den hålla måttet länge och få uppdateringar med säkerhetsfixar och nya funktioner i flera år framåt. Perfekt också för dig som vill ha en mobil med grym prestanda men i behändigt format.

Mest prisvärda mobiltelefonen

Teodor Widerberg

Av Teodor Widerberg

Borttagen från listan 10 april 2019

iPhone 7 är förra generationens mobil från Apple men är fortfarande en sjukt snabb telefon. Apples hårdvara är svårslagen och iPhone 7 hänger med än idag bland konkurrenterna. Med en supersnabb processor och ett fullt optimerat operativsystem så byter du mellan appar, skriver, fotar eller bara slösurfar - helt sömlöst. Operativsystemet iOS är känt för sin säkerhet och appar är alltid uppdaterade och bra gjorda. Mobilen är utrustad med en kamera som tar fantastiska bilder, speciellt via sociala medier som Snapchat och Instagram då apparna är bättre utvecklade för iOS. Lite vatten klarar den av, så du behöver inte oroa dig för att den ska ta skada av lite stänk. Med en mindre skärm så får den enkelt plats i handen och fingeravtrycksläsaren är både snabb och precis, perfekt placerad på framsidan. En vatten- och dammtålig telefon som med stöttålig baksida kommer att orka med i 3-4 år till, och med lite kärlek, ännu längre.

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Teodor Widerberg

Av Teodor Widerberg

Borttagen från listan 10 april 2019

Inte det senaste från Apple, men såklart ska en iPhone rekommenderas (ja, jag är lite av en fanboy). Detta är vad Apple släppte 2016, men det är fortfarande en relevant mobil. Apple är kända för sina snabba mobiler, speciellt då dom ligger år före vad gäller processorkraft, men även för att iOS är det mest optimerade systemet för mobiler idag. Apple har kontroll över iOS vilket gör att dom enkelt kan göra förbättringar. Kameran är också i toppklass och ger dig fantastiska bilder i alla lägen. Du kan filma i 4K men även i slowmotion. Batteritiden är ok, du får ut en hel dag men inte så mycket mer än så. Detta är dock inget konstigt då batteriet är nästan hälften så stort som hos många andra mobiler idag. Detta är en perfekt telefon för dig som bara vill ha något som funkar direkt ur lådan.