search
iPhone 7 32GB Black en mobiltelefon från Apple

Apple iPhone 7 32GB Black

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

2 Återförsäljare

3 790 :-

länk

6 392 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Mark Spurrell berättar hur iPhone 7 står sig 2019 och om den fortfarande är värd att köpa.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa mobiltelefonen för barn

1. Apple iPhone 7 32GB Black - Trots att det är långt ifrån den billigaste enheten så blir ändå iPhone 7 mitt absoluta toppval. Operativsystemet iOS erbjuder dig som förälder stora möjligheter till kontroll, framförallt om du själv använder en iOS-enhet. Trots att iPhone 7 har ett antal år på nacken så räcker prestandan mer än väl till för både barn och vuxna. Tack vare dess ålder finns det även ett närmast enormt utbud av skal som inte bara kan skydda telefonen, utan även ge dig en aldrig sinande ström av potentiella födelsedagspresenter och julklappar! Just möjligheterna att genom iOS i detalj kunna styra vad dina barn tillåts göra, vilka appar de får ladda ner och vilka tider på dygnet de kan använda sin telefon gör detta till min favorit och ger den en förstaplats.

+

iOS föräldrakontroller, trygghet

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

Givetvis måste det finnas ett alternativ till Android på en sån här lista. iPhone 7 må inte vara det senaste från Apple, men är fortfarande en riktigt bra telefon. Har du dessutom fler Apple-produkter hemma i ditt digitala ekosystem är det här förmodligen det givna valet på denna lista. iPhone 7 är betydligt mindre än många andra telefoner på den här listan. iOS bjuder på en annan användarupplevelse än vad Android gör, huruvida det är bra eller dåligt är upp till enskild användare att avgöra. Apple är bra på att uppdatera sina telefoner och det gör således att livslängden ökar. iPhone 7 har givetvis stöd för Apple Pay men utöver det är det en rätt funktionsfattig telefon. Stort utbud av tillbehör och andra kompatibla produkter. Passar främst den som har fler Apple-produkter i sitt hem, och därför får den en plats på listan.

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Som vi alla vet ligger de senaste iPhonemodellerna inte i närheten av att kvala in på den här listan. Så vilken tur att iPhone 7 fortfarande är en riktigt grym lur. Det här var den första vattentåliga iPhonen, den första med den nya hemknappen, som jag personligen tyckte mycket bättre om än den gamla. Och äntligen en svart iPhone, så snygg den blev i svart! Inte fullt lika populärt blev det att hörlursuttaget försvann, men det följer ju med en adapter. Denna modell har 32GB lagringsutrymme och iPhones har ju inte minneskortplats, så du kan inte hamstra hur mycket som helst i den, tänk på det. Men det är kvalitet rakt igenom förstås som alltid med iPhone, och är du rädd om den lär den hålla måttet länge och få uppdateringar med säkerhetsfixar och nya funktioner i flera år framåt. Perfekt också för dig som vill ha en mobil med grym prestanda men i behändigt format.

Bästa mobiltelefonen för äldre

Milad Zeyghami

Av Milad Zeyghami

Borttagen från listan 3 december 2019

Trots att iPhone 7 snart är en tre år gammal modell så fungerar den än idag alldeles utmärkt. Många seniorer gillar just Apple och deras operativsystem iOS, då det är väldigt användarvänligt och lätt att förstå sig på. När man väl har lärt sig det mest fundamentala så är användarupplevelsen en ren fröjd, med genomtänkta lösningar som förenklar det vardagliga användandet. Just iPhone 7 är en väldigt stabil och pålitlig mobil med bra batteritid, högupplöst, tydlig skärm och bra kamera. Den är även vattentålig, så ett dopp i diskhon gör tack och lov ingen skada. Summa summarum: för den som är ute efter en användarvänlig och stabil mobil, men som även vill använda den för nöjen så som sociala medier, musik och att ta bilder så är iPhone 7 ett utmärkt val!