search
iPhone 7 32GB - Black en mobiltelefon från Apple

Apple iPhone 7 32GB - Black

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

3 790 :-

länk

3 790 :-

länk

4 796 :-

länk

4 290 :-

Pris hämtat 4/6

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

2. Apple iPhone 7 32GB - Black - Fördelen med den alltjämt pågående teknikutvecklingen är att man kan få fjolårets teknik till riktigt bra priser. Än bättre blir det med denna drygt tre år gamla enhet som fortfarande är mer än nog kompetent för de allra flesta, men som nu har en betydligt rimligare prislapp än när den var ny. Jag hade tills relativt nyligen en iPhone 7 (Plus) själv och ärligt talat, enda skälet till att jag bytte bort den var att jag råkade springa på ett erbjudande jag inte kunde motstå. Men min iPhone 7 Plus var på alla vis en trogen följeslagare som rent av hade kunnat klara sig fint fram till höstens lanseringar. Du får här kort och gott en riktigt bra iPhone till ett riktigt bra pris. Tack vare dess stora popularitet finns det också fortfarande ett enormt utbud av skal och andra tillbehör på marknaden!

+

En riktigt bra iPhone

Något gammal teknik

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen för barn

2. Apple iPhone 7 32GB - Black - Det går inte att skriva en sådan här lista och utesluta iPhone. Visserligen har Apple iPhone 7 några år på nacken nu, men det är fortfarande en stabil pjäs. Kör du som förälder också iOS är en iPhone ett bra alternativ, då du enklare kan hjälpa ditt barn med telefonen. En av de största fördelarna med iOS ur ett barnperspektiv är att det finns bra inställningsmöjligheter för att begränsa hur mobilen kan användas. Funktionen finns även i senare versioner av Android, men är inte lika enkel och kan kräva nedladdning av extra appar. Kameran är fortfarande av god kvalitet med tanke på telefonens ålder och Apple kommer fortfarande med uppdateringar. Sedan skadar det såklart inte att iPhone 7 är vatten- och dammsäker när den ska hanteras av barn. Iphone 7 är helt enkelt ett habilt val, men modellen är dyr i förhållande till åldern.

+

iOS, vatten- och dammsäker

Dyr och börjar bli till åren

Till Topplistan

link

Mest prisvärda iPhone

5. Apple iPhone 7 32GB - Black - Är det något Apple är bra på så är det att hålla liv i gamla produkter. iPhone 7 lanserades 2016 och även om den inte längre säljs direkt av Apple finns den fortfarande hos flertalet återförsäljare, ibland till ett pris under 4000 kr för varianten med 32 GB lagringsutrymme. En liten brasklapp här är att prishoppet från 32 till 128 GB är nästan orealistiskt stort. Behöver du större lagring skulle jag istället rekommendera att gå upp till iPhone SE (2020). I övrigt står sig iPhone 7 faktiskt ganska bra fortfarande. Systemchippet (A10 Fusion) klarar av samma saker som de nyare varianterna, om än något lite långsammare. iPhone 7 har även en kamerauppsättning liknade den hos iPhone 11 med två stycken 12 megapixelkameror där den ena har möjlighet till 2x optisk zoom. Frontkameran är med sina 7 megapixel av samma upplösning som hos iPhone XS och XR, även om bildkvalitén inte riktigt är på samma nivå. iPhone 7 är kortfattat en perfekt telefon till dig som kanske inte tar extremt mycket bilder eller installerar mängder med appar, men ändå vill ha en helt okej iPhone till ett bra pris.

+

Klarar fortfarande det mesta

Lagringsutrymmet är i underkant

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 1 topplista

Mest prisvärda mobiltelefonen

Stefan Gannerud

Av Stefan Gannerud

Borttagen från listan 22 april 2020

iPhone 7 släpptes 2016 och är därför inte någon ny mobil i sammanhanget. Men eftersom Apple är klart bäst i klassen på att släppa uppdateringar även till sina äldre modeller så känns denna mobil fortfarande hyfsat modern. iPhone 7 fick precis som sina efterträdare ta del av iOS 13 nu i höst. Ingen vet om den även kommer få nästa års uppdatering till iOS 14, men eftersom även den ännu äldre 6S fick iOS 13 så är det inte omöjligt. Eftersom väldigt många ser iPhone som det enda alternativet så kändes det viktigt att ta med ett prisvärt alternativ med iOS också. Det skulle lika gärna kunnat vara iPhone 8 men valet föll på 7:an p.g.a. lägre pris och ganska lika funktioner. Det enda som verkligen kan saknas jämfört med 8:an är väl i så fall stöd för trådlös laddning. Men istället får man en baksida i aluminium, vilket ger mindre risk för skada.