search
Pixel 3 XL 64GB Svart en mobiltelefon från Google

Google Pixel 3 XL 64GB Svart

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

1 Återförsäljare

6 990 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Youtubern Kevin har använt Pixel 3 XL i en månad och berättar här om sin upplevelse.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 1 topplista

Mobiltelefonen med bäst kamera

5. Google Pixel 3 XL 64GB Svart - Närmast som ett hedersomnämnande hamnar Google Pixel 3 XL på den här listan. I den senaste Pixel-telefonen finns nämligen någon utav de mer klyftiga mjukvaror som går att finna tillsammans med klart kompetent hårdvara och ett rent Android-gränssnitt överlag. Tyvärr finns inte Googles Pixel-telefoner officiellt tillgängliga i Sverige, utan det handlar om gråimport vilket kan ha sina nackdelar. Det här är dock alternativet för dig som är puritan och vill ha Android från Google som Google har tänkt sig, dessutom kompletterat med en fantastiskt kompetent kameramjukvara full av allt Google lärt sig utav maskininlärning och AI!

+

Mjukvaran för system och kamera

Finns inte officiellt i Sverige

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

Pixel 3XL har i min mening den bästa mobilkameran för dåliga ljusförhållanden, mycket tack vare Googles kraftfulla kamerapplikation G-cam! Applikationen behandlar förvisso bilden ganska kraftigt, men resultatet är imponerande och redo att direkt publiceras på sociala medier. Till skillnad från andra tillverkare har Google valt att satsa på endast en kameralins på baksidan, och istället satsa desto mer på mjukvaran. Enkelt för användaren när det bara finns en lins att fota med, men tråkigt för den kreative fotografen som gärna vill experimentera. Kameran presterar otroligt bra och mjukvaran kan trolla med bilden! Som användare är det bara rikta kameran mot det du vill fota och trycka av, resultatet blir nästintill alltid perfekt. Pixel är dessutom sömlöst kopplad till Googles andra tjänster, och har lång livslängd i form av uppdateringar och nya funktioner i mjukvaran.

Mobiltelefonen med bäst kamera

Sebastian Lejon

Av Sebastian Lejon

Borttagen från listan 30 september 2019

Googles flaggskepp från förra året levererar fortfarande bland dom bästa, om inte dom allra bästa - bilderna utan redigering. Google Pixel 3 har bara en kameralins i en värld där telefoner börjar ha 3, eller till och med 4 kameralinser, och klarar ändå av att ge fantastiska bilder. Det är tack vare en kapabel 12.2-megapixel kamera och Googles mjukvara som gör att du kan ta fantastiska bilder, oavsett om du är ute efter att fota personer med Bokeh-effekt eller miljöer. I övrigt har du en snabb telefon med Googles vision om hur Android egentligen ska se ut. Du är allra först med att få dom nya uppdateringarna och funktionerna som Google ger ut, vilket gör att mobilen håller sig "fräsch" längre. Designen är något som många ogillar då sensorpanelen med dom 2 selfie-kamerorna är väldigt djup, men jag tycker inte att det stör.

Bästa mobiltelefonen

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 9 oktober 2019

Föredrar du ett ett rent gränssnitt och att vara först med de senaste uppdateringarna? Då är Pixel 3XL något för dig! Modellen är alltid först med både uppdateringar och nya versioner av Android. Det bjuds på ett avskalat gränssnitt med ett fåtal förinstallerade Google-appar. Huruvida man gillar det eller inte är en smaksak, personligen tycker jag det är trevligt med lite extra funktioner. Gällande funktioner är det främst kameran som sticker ut, framförallt då den kombineras med Googles kraftfulla kameramjukvara. Den har ett otroligt effektivt läge för nattfotografering! Tack vare mjukvaran produceras riktigt bra bilder med en gång, och med Google Photos behöver du inte oroa dig för att lagringsutrymmet tar slut. Pixel har även riktigt bra batteritid och trådlös laddning. Det enda negativa är att den inte säljs officiellt i Sverige.