search
Pixel 3a 64GB Svart en mobiltelefon från Google

Google Pixel 3a 64GB Svart

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

4 Återförsäljare

4 807 :-

länk

4 990 :-

länk

5 190 :-

länk

4 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Mest prisvärda mobiltelefonen

3. Google Pixel 3a 64GB Svart - När Google släppte sin "budgetvariant" av Pixel 3 så var det nog många som blev förvånade över hur kompetent den var och hur många likheter som ändå fanns med det dyrare syskonet. Det Google har sparat in på är framförallt materialvalen då man har valt att göra 3A i plast. Känslan blir inte riktigt densamma, men det utan att den känns för billig. ' Den stora grejen med Pixel 3A är helt klart kameran. Denna mobil erbjuder en kamera helt i klass med sitt dyrare syskon och därmed en av de allra bästa på marknaden oavsett pris. Så om kameran är viktig för dig är detta en mobil värd att titta närmare på. Det faktum att det är Google som står bakom denna mobilen borgar även i sin tur för snabba uppdateringar av operativsystemet och tillägg av nya funktioner. Mobilen säljs inte i Sverige av Google men går att köpa via diverse internetbutiker.

+

Kameran, Googletillverkad

Plast, säljs ej officiellt i SWE

Till Topplistan

link

Mest prisvärda mobiltelefonen

5. Google Pixel 3a 64GB Svart - Googles egen produktserie Pixel har kommit att bli en av mina favoriter. Främst för deras fantastiska kameror och snabba uppdateringar. I och med lanseringen av Pixel 3A har Google åtgärdat den största akilleshälen som syskonen dragits med, nämligen priset. Här får vi en toppresterande kamera som dessutom tar bra bilder även i mörker med hjälp av Night Sight-funktionen. Chassit är konstruerat i plast utan att för den skull kännas billigt. Det gör även modellen mer stryktålig än många konkurrenter med glasbaksida. Vidare har man valt att behålla det numer sällsynta hörlursuttaget. Pixel 3A är inget prestandamonster, men i gengäld får du utmärkt batteritid. Det skadar inte heller att Google utlovar uppdateringar fram till maj 2022. Är kameran och livslängd viktigt för dig? I så fall är det här ett givet köp.

+

Grym kamera, framtidssäker

Inte topprestanda

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

3. Google Pixel 3a 64GB Svart - Googles egen produktserie Pixel har kommit att bli en av mina favoriter. Främst för deras fantastiska kameror och snabba uppdateringar. I och med lanseringen av Pixel 3A har Google åtgärdat den största akilleshälen som syskonen dragits med, nämligen priset. Här får vi en toppresterande kamera som dessutom tar bra bilder även i mörker med hjälp av Night Sight-funktionen. Chassit är konstruerat i plast utan att för den skull kännas billigt. Det gör även modellen mer stryktålig än många konkurrenter med glasbaksida. Vidare har man valt att behålla det numer sällsynta hörlursuttaget. Pixel 3A är inget prestandamonster, men i gengäld får du utmärkt batteritid. Det skadar inte heller att Google utlovar uppdateringar fram till maj 2022. Är kameran och livslängd viktigt för dig? I så fall är det här ett givet köp.

+

Grym kamera, framtidssäker

Inte topprestanda

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

3. Google Pixel 3a 64GB Svart - När det kommer till Android så är det svårt att komma närmare källan än såhär. Googles egna vision om hur Android-telefoner bör vara, i ett ganska rimligt prisspann dessutom! Med Google Pixel 3a får du det mesta från Pixel 3 fast i ett något mer prisvärt format. Du får fantastisk kameramjukvara som ger några av de bästa mobilbilderna du kan få och dessutom några av nyheterna från senast lanserade Pixel 4 på det. Nackdelen är dock att Google Pixel-serien inte säljs officiellt i Sverige utan det handlar om mer eller mindre välorganiserad gråimport, med de eventuella problem det kan medföra. För dig som är lite mer tekniskt lagd eller helt enkelt vill ha den renaste och snabbast uppdaterade Android-upplevelsen, så är det här ett riktigt kap!

+

Ren och fin Android samt kameran

Finns inte officiellt i Sverige

Till Topplistan

link