search
Mate 20 Pro Svart en mobiltelefon från Huawei

Huawei Mate 20 Pro Svart

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

3 Återförsäljare

8 443 :-

länk

5 990 :-

länk

5 990 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Angie från GSMArena recenserar Mate 20 Pro efter en längre tids användning.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 1 topplista

Mobiltelefonen med bäst kamera

3. Huawei Mate 20 Pro Svart - Kameran i nya Huawei Mate 20 Pro har tagits fram i samarbete med klassiska fotomärket Leica, något som bådar gott redan från papperet. Inte nog med det, du får här hela tre olika brännvidder från vidvinkel till zoom för att kunna komponera din bilder på bästa sätt. Huawei har inte heller snålat in på övrig hårdvara, utan här hittar vi något utöver mycket annat som lanserats under 2018. Den kraftfulla hårdvaran kompletteras dessutom av ett 4200 mAh stort batteri som antingen kan snabbladdas, laddas trådlöst eller rent av agera trådlös powerbank till andra enheter med trådlös laddning. Det här är kort och gott ett riktigt monster till kameramobil som presterar utmärkta resultat under de flesta förutsättningar, vad du än vill fotografera!

+

Kameran, hårdvaran, batteriet

Huaweis Androidskal tilltalar inte

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen

Dejan Lupeskovic

Av Dejan Lupeskovic

Borttagen från listan 22 december 2019

Huaweis Mate 20 Pro är en av få Androidmobiler som har en ansiktsupplåsning likt iPhone, vilket är mer säkert än alla andra ansiktsupplåsningsvarianter hos Android. Mate 20 har en fingeravtrycksläsare i skärmen utöver ansiktsupplåsningen och den fungerar utmärkt. Mobilen är mycket lik iPhone men är smalare och ligger bättre i handen. Här finns tre kameror som tar mycket bra bilder och har blivit utsedd av många teknologijournalister till den bästa mobilkameran. Batteriet klarar en till två dagar utan problem. Det negativa med Mate 20 är inget som kan ses innan man köpt telefonen, utan bara efteråt. Vissa mobiler kan få gröna skärmkanter vid låg ljusstyrka och detta bör undersökas under öppet köp-perioden. Utöver detta problem så är det en kapabel mobil. Vill man ha en Android-mobil med FaceID och grym kamera är detta telefonen man ska satsa på.

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

Nu "nerpetad" till tvåa på listan, slagen av sitt eget syskon! Mate 20 Pro har hela tre kameralinser på baksidan, samtliga med olika funktioner som kompletterar varandra mycket bra. Här finner vi en högupplöst 40-megapixel normallins, en vidvinkellins på 20 megapixel samt en telelins på 8 megapixel. Med denna utmärkta kombination av olika linser är du rustad för optimal fotografering i alla lägen! Vidvinkellinsen kommer till nytta i trängre utrymmen där du vill få med så mycket som möjligt i bilden. Normallinsen med sin höga upplösning passar perfekt till vackra landskapsbilder. Telelinsen med sin optiska zoom är perfekt när du vill komma närmre ditt objekt. Allt detta kombineras med en utmärkt kameramjukvara som tillåter många egna inställningar. Därför hamnar Mate 20 Pro näst högst upp på min lista!

Bästa mobiltelefonen

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 9 oktober 2019

Min senaste och nuvarande telefon, en riktigt funktionsspäckad och kraftfull modell! Det mest utmärkande är de trippla kamerorna på baksidan. En högupplöst 40 megapixel vidvinkellins, perfekt för dig som gärna fotar i stadsmiljö, eller gillar att ta fräcka landskapsbilder. En 20 megapixel ultravidvinkel, vilket ger ännu bättre förutsättningar för fotografering i städer och trånga utrymmen. Slutligen sitter på baksidan en 8 megapixellins med 3x optisk zoom, för när du vill komma riktigt nära. Huawei har även satsat mycket på AI i kameramjukvaran, telefonen processar bilden för att få den att se så bra ut som möjligt. Utmärkt för att lägga upp direkt på sociala medier. Fokus på den här modellen är alltså kameran. Utöver sina utmärkta fotoegenskaper har den ett rejält batteri, som för mig lätt räcker två dagar vid normal användning.