Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
P20 Pro 128GB Dual Sim Svart en mobiltelefon från Huawei

Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Svart

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

7 Återförsäljare

Proshop logo

6 390 :-

länk
Ginza logo

6 749 :-

länk
Ellos logo

6 999 :-

länk
Dustin Home logo

4 990 :-

länk
NetOnNet logo

4 990 :-

länk
Webhallen logo

5 990 :-

länk
CDON logo

5 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 1 topplista

Mest prisvärda mobiltelefonen

2. Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Svart - Huawei har vunnit priser för "Bästa kameramobil 2018" med sin P20 Pro. I ett snyggt designat och välbyggt format hittar vi här en telefon för den som fortfarande vill ha fingeravtrycksläsaren på framsidan med bra prestanda och funktioner. Esset i rockärmen är i Huaweis fall är de 3 (!) bakre kamerorna som tillsammans bjuder på en av de mest mångsidiga kameramobilerna hittills. 40 MP huvudkamera i färg, 20 MP monokrom(svart/vit) kamera för att stödja detaljer och upptagning av ljus samt en 3x optisk zoom-kamera när du behöver ta en närmre titt. Dessa tre kameror jobbar tillsammans för marknadens bästa 5x hybrid-zoom, väldigt tydliga bilder i mörker och överlag grymma bilder i dagsljus. Detta i tillägg till det dedikerade AI-kameraläget som hittills prisas för att vara bäst. P20 Pro har också prisats för sitt stora batteri och hur länge den klarar sig på en laddning.

+

Kamera, batteri

Saknar trådlös laddning

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa mobiltelefonen

Rang Hikmat

Av Rang Hikmat

Borttagen från listan 12 maj 2019

Det här är telefonen för den som älskar fotografering! Utöver den fina hårdvaran, snabbheten, det stora batteriet på 4000Mah med ultrasnabb laddning (58% på 30 minuters laddning), och den stora 6,1-skärmen som är en njutning att se på, så har den en riktigt bra kamera. Du får en trippelkamera från välkända kameratillverkaren Leica (5X hybridzoom och 40 mp!) med inbyggd bildstabilisering som tar väldigt fina bilder och dessutom får du plats med riktigt många tack vare minnet på 128 gb. Fingeravtryckssensorn sitter på framsidan, vilket jag absolut föredrar då det är lättare att komma åt den, om man t.ex. har telefonen i en mobilhållare i bilen, eller om den ligger på ett bord. Och om telefonen råkar hamna i en vattenpöl är det inga problem då den (som övriga telefoner i listan) är vattentät!

Mobiltelefonen med bäst kamera

Teodor Widerberg

Av Teodor Widerberg

Borttagen från listan 10 april 2019

Trippla kameror, upp till 40 miljoner (!) pixlar och ett slow motion-video med 960 bilder per sekund. Du får tre kameror i en, alla med olika egenskaper för att du ska få så bra foton som möjligt. Zoom, närbilder, svartvita bilder, kameran briljerar på alla plan och tar riktigt bra bilder. Kameran har även ett läge för att filma i super slow motion med 960 bilder per sekund, vilket kan jämföras med 24 bilder per sekund som filmer vanligtvis brukar ha. P20 Pro är för dig som vill ha en bra mobilkamera som är grym att filma med, och med flera kameror för att få ut så mycket som möjligt när du fotograferar, vilket du verkligen får med den här mobilen!