search
7 Plus - Black Copper (Dual SIM) en mobiltelefon från Nokia

Nokia 7 Plus - Black Copper (Dual SIM)

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

MediaMarkt logo

2 990 :-

länk
ComputerSalg logo

3 405 :-

länk
Proshop logo

3 490 :-

länk
Dustin Home logo

4 190 :-

länk
Elgiganten logo

3 986 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

1. Nokia 7 Plus - Black Copper (Dual SIM) - Nokia är tillbaka på mobiltelefonmarknaden och med sin rena version av Android, sina regelbundna uppdateringar och sina mycket attraktiva priser i förhållande till prestanda så är det här tveklöst mitt toppval! Nokia 7 Plus erbjuder dig som köpare fullt tillräcklig prestanda, ett fantastiskt batteri och trygghet i såväl varumärke som bättre mjukvarusupport än den absoluta merparten av andra Android-tillverkare. Telefonens kameror levererar övervägande riktigt bra resultat och batteriet kan faktiskt leva upp till löftet om två dagars batteritid utan att du behöver ge upp alltför mycket. Det här är tveklöst min favorittelefon på Android-sidan just nu!

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

3. Nokia 7 Plus - Black Copper (Dual SIM) - Nokia är ett märke som ligger många nära om hjärtat än idag. Detta trots flera års misslyckanden med Windows Mobile och Microsoft-samarbetet. Nokia satsar nu på Android One, precis som Xiaomis modell, och även om de har en ännu dyrare telefon ute så är det 7 Plus som imponerar. Telefonen jämförs ofta med den tidigare populära Nexus-serien och ses som en Google Pixel Lite. Lagringsutrymmet är fast på 64GB, vilket är anledningen till att den hamnar på en andra plats. Om NFC är något du använder rekommenderar jag dock denna som förstaval. Processorn är den samma som i Xiaomi Mi A2 (listans etta), men batteriet här är större. Alltså bör Nokias telefon klara sig längre per laddning. Med en stor full-HD skärm, bakre kameror på 12MP samt ett 3,5 mm hörlursuttag är det inte konstigt att Nokia 7 snabbt blev en favorit bland budgetentusiaster.

Till Topplistan

link

Mest prisvärda mobiltelefonen

4. Nokia 7 Plus - Black Copper (Dual SIM) - Många av oss som hade och älskade Nokiamobiler i forntidens grå dimmor blev väldigt taggade av att höra om Nokias comeback. Men det var ju trots allt mest namnet och några få nyckelpersoner från förr - så en del tvivlade på om nya Nokia skulle leva upp till hypen. Men det gjorde de ju! Visserligen väntar vi fortfarande på den där kameran som sopar banan med alla andra som förr, men annars har de nya Nokiamobilerna imponerat med sin byggkvalitet, design, samt blixtsnabba uppdateringar av sin rena och snabba androidversion. Och den här är i mitt tycke den allra mest prisvärda av dem. Det enda jag alls saknar i den är stereohögtalare. Med en hårdvara i övre mellanklassen (vilket 2018 innebär BRA grejer!) och en riktigt läcker design med stark premiumkänsla väcker den habegär hos många. Och till det priset är det ingen dålig idé att ge efter för det heller!

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

1. Nokia 7 Plus - Black Copper (Dual SIM) - Nokia är tillbaka och levererar nu riktigt kompetent hårdvara till rimliga pengar. Gränssnittet är avskalat och följer Googles riktlinjer, antalet förinstallerade appar är på ett minimum och dessutom utlovas snabba mjukvaruuppdateringar på det! I och med att priset dessutom vida understiger budgeten på 6000 kr så har du dessutom råd att köpa på dig tillbehör för överskottet! Som så många andra nya telefoner erbjuder Nokia 7 Plus dig möjligheten att zooma vid fotografering via ytterligare en kamera. Detta kombinerat med en anpassad fotoapp och mobilfotografen inom dig har goda möjligheter att trivas! För min del är det tveklöst kombinationen av kompetent hårdvara, Android One och prislappen som ger Nokia 7 Plus förstaplatsen på listan. En riktigt bra telefon ska faktiskt inte behöva kosta mycket mer än såhär och prestandan räcker med god marginal till för de allra flesta!

Till Topplistan

link