Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
6 128GB - Midnight Black (Dual SIM) en mobiltelefon från Oneplus

Oneplus 6 128GB - Midnight Black (Dual SIM)

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

1 Återförsäljare

Proshop logo

5 690 :-

länk

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

5. Oneplus 6 128GB - Midnight Black (Dual SIM) - Oneplus har sedan lanseringen av första luren för 4 år sedan kommit att etablera sig som ett värdigt alternativ till konkurrenter som Samsung, LG, Sony och Huawei. De har lyckats få en stor fankrets i Sverige, vilket beror mycket på att de erbjuder en bra kombination av hård- och mjukvara som kan jämföra sig med de dyraste telefonerna, men till ett mycket lägre pris. Här har du hela 8 GB RAM-minne, 128 GB internminne samt en 8-kärnig processor, vilket innebär en snabb telefon som klarar att hantera många applikationer samtidigt. Utvändigt har du en fin byggkvalité som det inte snålats med. Mjukvaran flyter på supersnabbt och här märker du nog aldrig av någon lagg eller frysningar även vid mera krävande appar och spel. Med en prislapp på under 6000 kr är OnePlus 6 inget mindre än ett stenhårt knockoutslag rakt i ansiktet på många av de betydligt mer kostsamma konkurrenterna.

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Den här mobilen är jag väldigt förtjust i, även om den inte är fullt lika komplett som de andra listplaceringarna. Men den ligger ju i en annan prisklass också. Kameran är bra, men inte riktigt lika bra som de andra på listan. Skärmen är kanonfin, men inte lika bra som Samsungens och iPhonens. Den är inte lika vattentålig och den har inte stereohögtalare eller minneskortplats. Men den är snabb som en oljad iller! Och programvaran är min absoluta favorit av alla, lätt och snabb och inte plottrig, men ändå med flera mycket trevliga tillägg, som t.e.x. navigering med svep-gester. Batteritiden är dessutom imponerande. Vill du ha den kanske allra snabbaste mobilen som finns, med mycket bra (fast inte allra bäst) skärm och kamera, så är det svårt att hitta ett bättre val. Och skulle man ta med priset som en faktor, då skulle den knipa förstaplatsen.

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Teodor Widerberg

Av Teodor Widerberg

Borttagen från listan 10 april 2019

OnePlus, det kinesiska företaget som är kända för sina "flagship killers". I år kom dom ut med OnePlus 6 som följer den senaste designtrenden, men också har den bästa hårdvaran som finns för Androidmobiler idag. Denna varianten är maxad med snabbaste processorn och arbetsminnet för att kunna hoppa mellan appar snabbt och jobba hårt vid spelande eller redigering. Med 128GB lagring får du plats med tusentals bilder och även appar, musik och filmer. Mobilen är utrustad med dubbla kameror i hög klass, dubbla sim-korts platser, är stänktålig och har en vacker 2K-skärm. Du får även en av världens snabbaste "snabbladdare", eller Dash Charge som deras variant kallas, direkt i lådan. Batteritiden är bra och med Dash Charge får du en dags användning på endast 30 minuters laddning, bra va?

Mest prisvärda mobiltelefonen

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Kungen av “flaggskeppsdödare” hamnar självklart på listan. Det här är en av mina personliga favoriter, och det jag gillar allra bäst med den är att den är snabb som en oljad iller, kanske den allra snabbaste mobilen just nu! Samt programvaran - ren och lättnavigerad men ändå full av smarta anpassningar som t.ex gestnavigering och läsläge. Skärmen, byggkvaliteten och ljudet i hörlurarna är utmärkta. Men det ska sägas att den trots allt saknar lite av det som vi tar för givet i de telefoner som kostar några tusen mer. Den har inte stereohögtalare eller trådlös laddning, och den är inte lika vattentålig som de tåligaste. Kameran är bra men slåss inte med de allra bästa. Men för mig och många andra har Oneplus gjort de rätta prioriteringarna och skapat en mobil som faktiskt ger en trevligare användarupplevelse på det stora hela än flera dyrare mobiler.