search
Galaxy A50 Korall en mobiltelefon från Samsung

Samsung Galaxy A50 Korall

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Tech-youtubern Nick Ackerman gör en full genomgång av Samsung Galaxy A50 på tolv minuter.

YouTube - video om produkten

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

Milad Zeyghami

Av Milad Zeyghami

Borttagen från listan 3 december 2019

Min favorit i detta segment från Samsung under 2019 är Samsung Galaxy A50. Mobilen känns som en premium-mobil till det yttre och bjuder även på mycket goda egenskaper rent prestandamässigt. Trots att baksidan är gjord av plast istället för glas, vilket många mer påkostade mobiler består av idag, så känns den gedigen i sin design. Den påkostade designen märks även av när Samsung har bemödat sig att ha fingeravtryckssensor i skärmen, något få tillverkare kan bjuda på i denna prisklassen. Man bjuds på ett mycket generöst minne på 128 GB som även går att utöka med minneskort, samt 4 GB i ram-minne. Utöver det utmärker den även sig när det kommer till batteritiden, det 4000 mAh stora batteriet lämnar få konsumenter missnöjda. Prestandamässigt duger den gott och väl för vardagligt bruk, plus lite till.

Bästa mobiltelefonen för barn

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 31 mars 2020

Näst ut faller min röst på Samsung Galaxy A50 som är ett klart intressant alternativ till de mer högpresterande S-telefonerna på marknaden. Lite lägre prestanda, mycket bättre pris! I den här telefonen har vi mer än godkänd prestanda för såväl stora som små, och ett extra plus i kanten för att Samsung Galaxy A50 dessutom är IP68-klassad, det vill säga tålig mot fukt och damm, vilket kan vara nog så viktigt hos en mobil för barn. Har barnen lastat det interna minnet fullt? Inga problem, här kan du expandera lagringen med microSD-kort och på så vis ge dem all plats i världen för spel, appar och lokalt lagrad musik. Att det här dessutom är en av listans snyggaste telefoner, tillsammans med dess stora utbud av funktioner, gör den till det bästa Android-alternativet!

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 30 mars 2020

Samsung har med sin nya Galaxy A50 tagit ett ordentligt tag om det mer prismedvetna segmentet. Trots att Galaxy A50 kostar mindre än 4000 kr hittar vi alltså bra prestanda med såväl ett stort batteri som en trippel uppsättning kameror likt syskonen i premiumsegmentet. Inuti telefonen sitter ett batteri på hela 4000 mAh och tillsammans med en egenutvecklad systemkrets från Samsung bör detta ge dig riktigt bra batteritid som klarar minst en dag - kanske fler, beroende på hur du använder telefonen. Till allt detta har vi en stor och högupplöst skärm som täcker merparten av hela fronten på telefonen, vi hittar en fingeravtrycksläsare som sitter under skärmen och även möjligheten att expandera lagringsutrymmet med microSD-kort om de medföljande 128 GB skulle ta slut. Samsung imponerar riktigt ordentligt med sin nya Galaxy A50, och det här är mycket telefon för relativt lite pengar!