search
Galaxy A8 32GB Svart en mobiltelefon från Samsung

Samsung Galaxy A8 32GB Svart

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 29 april 2019

Ingen topplista utan en Samsung, inte sant? För den som inte vill betala sisådär runt tiotusen kronor för den senaste modellen av Samsung-telefoner så är Samsung Galaxy A8 ett tryggt val, allra helst för dig som är van användare utav Samsungs telefoner sedan tidigare. Med Samsung Galaxy A8 får du tillgång till Samsung Pay, vilket är sjukt smidigt för dig som tenderar att glömma plånboken hemma. Du får givetvis även en telefon med hög tålighet (IP68) mot damm och fukt, samt övervägande bra kameror. Prestanda och batteri är givetvis på en rimlig och bra nivå som bör göra de allra flesta nöjda. Samsung Galaxy A8 är kanske inte det mest inspirerande valet men tveklöst ett bra val trots det!

Bästa mobiltelefonen för barn

Joakim Ewenson

Av Joakim Ewenson

Borttagen från listan 29 april 2019

Näst ut så faller min röst på Samsungs A8 som är ett klart intressant alternativ till de mer högpresterande S-telefonerna på marknaden. Lite äldre hårdvara, mycket bättre pris! Även Samsung har klart godkänd prestanda för såväl stora som små och utbudet av tredjepartstillbehör som skal m.m är mycket gott. Extra plus i kanten för att Samsung Galaxy A8 dessutom är IP68-klassad, det vill säga tålig mot fukt och damm, vilket kan vara nog så viktigt hos en mobil för barn. Har barnen lastat det interna minnet fullt? Inga problem, här kan du expandera lagringen med microSD-kort och på så vis ge dem all plats i världen för spel, appar och lokalt lagrad musik. Det här är nog ändå listans snyggaste telefon, och dess stora utbud av funktioner gör den till bästa Android-alternativet!

Mest prisvärda mobiltelefonen

Teodor Widerberg

Av Teodor Widerberg

Borttagen från listan 10 april 2019

Vattentålig telefon med en värstingskärm. Hög upplösning, riktigt bra färger och ljus som står emot solen gör skärmen riktigt bra, som vanligt med Samsungs telefoner. Prestandan är bra och det finns rum för många program, appar, surf och vad du nu kan tänkas göra! Du betalar smidigt med Samsung Pay i nästan alla kortautomater i Sverige. Med bra batteritid, 32GB minne, som med ett extra minneskort kan utökas till 256GB, gör att du kan använda telefonen hela dagen och fylla den med musik, film, appar och bilder. Kameran är bra och har två kameror framtill, vilket är ovanligt. Telefonen är utrustad med plats för två simkort, perfekt för dig som vill ha ett jobbnummer också. Som plus i kanten har den även en hörlursutgång på 3.5mm vilket idag är rätt ovanligt på nya telefoner. Det här är en telefon för dig som vill ha en som är lik Samsungs modeller Galaxy S8 & S9 men till ett lägre pris.