Advized - oberoende köprådlogologo
search
Galaxy Note 9 6/128GB Blå en mobiltelefon från Samsung

Samsung Galaxy Note 9 6/128GB Blå

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

Proshop logo

8 990 :-

länk
Elgiganten logo

9 990 :-

länk
MediaMarkt logo

9 990 :-

länk
CDON logo

10 499 :-

länk
NetOnNet logo

7 990 :-

länk
Dustin Home logo

10 490 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa mobiltelefonen

1. Samsung Galaxy Note 9 6/128GB Blå - Detta är min nuvarande telefon och den modell som haft mitt intresse ända sedan den första versionen av Note introducerades på marknaden. Här har du (förutom supersnabb prestanda, vacker stor skärm, bra batteritid, dubbla högtalare, vattentäthet) en tillhörande penna, vilket gör att den här mobilen skiljer sig från många andra telefoner. När jag väl hade vant mig vid pennan och upptäckt alla trevliga tillhörande funktioner så vart jag förälskad. Du har alltså en toppenhårdvara från Samsung kombinerad med Android i mjukvara, som med sin öppenhet och sitt app-utbud gör att du får det allra bästa. Den stora skärmen är ett stort plus för både surf, navigering, filmtittande och sms-skrivande för oss med något större händer. Det går inte att hitta i en annan telefon! Dessutom finns det gott om tillbehör på marknaden som du kan köpa till.

Till Topplistan

link

Mobiltelefonen med bäst kamera

4. Samsung Galaxy Note 9 6/128GB Blå - Samsungs senaste monster i Note-serien bjuder på en hel del trevliga funktioner, där givetvis kamerorna är bland höjdpunkterna. På baksidan hittar vi två kameralinser, en 12-MP med variabel bländare, vilket ger möjlighet att få ett annorlunda skärpedjup och ökad kontroll på ljusinsläppet. Den andra linsen är även den på 12 megapixel, men erbjuder istället 2x optisk zoom. Just den stora bländaren är en av höjdpunkterna i kameran, prestandan i mörker blir riktigt bra! Där Google Pixel förlitar sig på mjukvaran har Samsung istället valt att lägga krutet på själva optiken, och där lyckas dom verkligen. Samsungs mjukvara är även den enkel att använda, och bjuder på en del trevliga funktioner. Vissa, bland annat jag, tycker dock att mjukvaran processar bilderna lite för hårt, och ger lite onaturligt kraftfulla färger. Men bilderna blir otroligt bra!

+

Pennan, mörkerfoto, funktionsrik

Bildprocesseringen

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

2. Samsung Galaxy Note 9 6/128GB Blå - Samsungs senaste kraftpaket erbjuder klassledande skärm och något unikt i mobilvärlden, en penna! Min första tanke var att pennan är överflödig, vem använder det 2019? Men jag blev motbevisad, den visade sig vara riktigt användbar för både snabba anteckningar men kanske framför allt som fjärrutlösare för kameran. När vi ändå pratar om kameran ska nämnas att den likt andra flaggskepp håller riktigt hög kvalité. På baksidan hittar vi två sensorer, en 2x optisk zoom och en vidvinkelsensor. Inte lika funktionsrik som Mate 20 Pro men ändå en riktigt bra uppsättning. Prestandan i mörker är mycket god och möjlighet till fräcka bokeh-bilder finns. Som bra kompanjon till kamerorna har vi Samsungs fenomenala skärm, riktigt bra svärta och färger gör detta till en klassledande skärm! Det och den vassa batteritiden placerar Note 9 som god tvåa på listan.

+

Fantastisk skärm, pennstöd

Samsungs gränssnitt

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

2. Samsung Galaxy Note 9 6/128GB Blå - Det finns nästan ingen telefon som kan göra lika mycket som Note 9. Du bjuds inte bara på en av världens bästa skärmar, utan också på högtalare som utmanar Apple, en integrerad penna som även kan användas som fjärrkontroll, ett ordentligt stort batteri, vattenresistans och utrymme som går att utöka med minneskort. Detta är också en av få flaggskeppstelefonerna med ett ordentligt uttag för hörlurar. Det är mycket tack vare Samsung som trådlös laddning fortsatte utvecklas till den standard vi börjar få idag, och det ingår självklart även i Note 9. Detta är telefonen för den som vill ha allt i ett, med möjligheten att skriva anteckningar eller skapa konstverk med pennan. Till och med dubbla sim-kort har blivit en del av paketet. Det finns en anledning till att flera recensenter utnämnde den till årets telefon 2018. Jag har nyss köpt en egen som jag testar, och den imponerar snabbt.

+

Funktionsrikedomen, skärmen

Väldigt stor

Till Topplistan

link