search
Galaxy Note 9 6/128GB Blå en mobiltelefon från Samsung

Samsung Galaxy Note 9 6/128GB Blå

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

3 Återförsäljare

8 888 :-

länk

7 496 :-

länk

7 990 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Marques Brownlee har använt Note 9 i en vecka. Här kan du se vad han tycker om den.

YouTube - video om produkten

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

Samsungs senaste monster i Note-serien bjuder på en hel del trevliga funktioner, där givetvis kamerorna är bland höjdpunkterna. På baksidan hittar vi två kameralinser, en 12-MP med variabel bländare, vilket ger möjlighet att få ett annorlunda skärpedjup och ökad kontroll på ljusinsläppet. Den andra linsen är även den på 12 megapixel, men erbjuder istället 2x optisk zoom. Just den stora bländaren är en av höjdpunkterna i kameran, prestandan i mörker blir riktigt bra! Där Google Pixel förlitar sig på mjukvaran har Samsung istället valt att lägga krutet på själva optiken, och där lyckas dom verkligen. Samsungs mjukvara är även den enkel att använda, och bjuder på en del trevliga funktioner. Vissa, bland annat jag, tycker dock att mjukvaran processar bilderna lite för hårt, och ger lite onaturligt kraftfulla färger. Men bilderna blir otroligt bra!

Bästa mobiltelefonen

Rang Hikmat

Av Rang Hikmat

Borttagen från listan 12 maj 2019

Detta är min nuvarande telefon och den modell som haft mitt intresse ända sedan den första versionen av Note introducerades på marknaden. Här har du (förutom supersnabb prestanda, vacker stor skärm, bra batteritid, dubbla högtalare, vattentäthet) en tillhörande penna, vilket gör att den här mobilen skiljer sig från många andra telefoner. När jag väl hade vant mig vid pennan och upptäckt alla trevliga tillhörande funktioner så vart jag förälskad. Du har alltså en toppenhårdvara från Samsung kombinerad med Android i mjukvara, som med sin öppenhet och sitt app-utbud gör att du får det allra bästa. Den stora skärmen är ett stort plus för både surf, navigering, filmtittande och sms-skrivande för oss med något större händer. Det går inte att hitta i en annan telefon! Dessutom finns det gott om tillbehör på marknaden som du kan köpa till.

Bästa mobiltelefonen

Dejan Lupeskovic

Av Dejan Lupeskovic

Borttagen från listan 22 december 2019

Galaxy Note 9 är i skrivande stund den senaste Galaxy Note på marknaden. Eftersom Note 9 är från 2018 har den en klassisk fingeravtrycksläsare på baksidan som fungerar utmärkt. Note 9 har ett stort batteri som klarar en dag utan problem. Vad som skiljer Note 9 från de andra telefonerna i listan är att den kommer med en inbyggd penna (S Pen) som du lätt klickar ut från undersidan. S Pen kan du använda för att skriva anteckningar eller som pekpinne. Pennan kan också användas som en fjärrkontroll för att ta bilder, eller vid Powerpoint-presentationer. Det enda negativa här är precis som för S10+, att varianten som säljs i USA har en bättre processor som resulterar i bättre batteritid vid både användning och standby. Vill man ha en mobil med en inbyggd penna finns det inget bättre alternativ än Galaxy Note 9!