Advized - oberoende köprådlogologo
search
Galaxy S8 Svart en mobiltelefon från Samsung

Samsung Galaxy S8 Svart

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

8 Återförsäljare

Dustin Home logo

4 790 :-

länk
Proshop logo

4 990 :-

länk
Webhallen logo

4 690 :-

länk
NetOnNet logo

4 790 :-

länk
Ellos logo

5 890 :-

länk
CDON logo

5 890 :-

länk
Ginza logo

6 329 :-

länk
Teknikproffset logo

10 429 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

5. Samsung Galaxy S8 Svart - En två år gammal Samsung gör väl ingen glad? Eller?! Det här kan mycket väl vara ett intressant alternativ för dig som gillar Samsungs gränssnitt och appar i övrigt. Samsung Galaxy S8 är helt klart en trevlig enhet som bjuder på såväl bra prestanda som okej batteritid, utan att man blir våldsamt upphetsad över det hela. En av de större fördelarna med Galaxy S8 är en riktigt bra kamera, en av de bättre för sin generation telefoner. Dessutom erbjuder kameran optisk bildstabilisering vilket kommer hjälpa dig vid sämre ljusförhållanden! Samsung Galaxy S8 är kanske inte det mest exalterande valet som så, men det är fortfarande ett bra köp!

+

Bra kamera

Gammal hårdvara

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 2 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Samsungs Galaxy S-serie blir bara bättre och bättre. Och dyrare och dyrare - men förra årets modell kan du få till överkomligare pris, och skillnaderna mellan Galaxy S8 och Galaxy S9 är inte superstora. Mobilvärldens bästa skärm och en av dess allra bästa kameror får du redan i S8, liksom vattentålighet. Och Samsung Pay som är det bästa systemet för att betala med mobilen, med stöd av flest banker samt att Samsungs telefoner är de enda som fungerar även i äldre betalterminaler - det här är ingen gimmick utan något som de flesta som provat det inte vill vara utan. Fingeravtrycksläsaren sitter lite dumt till, och det finns snabbare telefoner för den som har det som allra högsta prio. Men det här är en oerhört komplett telefon och jag förstår varför den är så populär. Har du suktat efter en S9 men tycker den är för dyr så är det inte fel att köpa en S8 istället

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Teodor Widerberg

Av Teodor Widerberg

Borttagen från listan 10 april 2019

Förra årets flaggskepp från Samsung men lika aktuell för det. Detta är en komplett telefon som ger dig allt du kan tänkas behöva som Android-användare. Du har en super AMOLED-skärm i överdrivet hög upplösning, förmodligen världens bästa skärm. Kameran är bra och ger dig fina bilder och videoklipp, batteriet håller hela dagen och telefonen är IP68-klassificerad vilket gör att du sällan behöver oroa dig för vatten eller damm. Telefonen är utrustad med Samsung Pay vilket ger dig möjligheten att betala med mobilen i många kortautomater. Mobilen har såklart den bästa hårdvaran som fanns 2017 med bl.a 64GB lagring och SD-kortplats som klarar upp till 512GB extra. Som en av Sveriges största märken så finns det såklart fullt av tillbehör så som skal, glasskydd och laddare med olika kapacitet. Detta är en Samsung i toppform!