search
Xperia XZ2 Compact Dual H8324 en mobiltelefon från Sony

Sony Xperia XZ2 Compact Dual H8324

Topplistor

0 Topplistor

Kundvagn

0 Återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Techradar recenserar Sony Xperia XZ2 Compact och berättar om de tycker att den är prisvärd.

YouTube - video om produkten

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Sonys Compact-serie blev populär för att den var den enda Android-telefonen som erbjöd flaggskeppsprestanda i ett mindre format. Med tiden sjönk compact-serien i graderna till en mellanklassmobil, men nu gör flaggskepps-compacten comeback med besked! Med bland annat snabbaste processorn, förbättrad kamera, modernare design, bättre skärm, dubbla simkortplatser, fortfarande vattentät och med stereohögtalare vore den här klart intressant i vilket fall. Nu är den dessutom i ett fick- och enhandsvänligt format, och kostar flera tusen mindre än flera av de “normalstora” konkurrenterna! Sony är dessutom bland de bästa Android-tillverkarna på att uppdatera sina telefoner, de får nya uppdateringar både snabbt och under lång tid. Om du klarar dig utan hörlursuttag (adapter medföljer) och vill ha en mobil i toppklass men i behändigare format så är det inte mycket att fundera på.

Bästa mobiltelefonen för barn

Dejan Lupeskovic

Av Dejan Lupeskovic

Borttagen från listan 1 maj 2020

Sonys Xperia Compact serie är känd för att vara en av de bästa mobilerna som kommer i en mindre storlek. Eftersom mobilen är mindre än vanligt är den enkel för barn att hålla i handen och ha i fickan. Sony har valt att använda plast till baksidan och telefonen är damm- och vattentålig, vilket innebär att den är hållbar samt att om barnet skulle råka tappa den i toan är det ingen fara. Mobilen är baserad på Android och har exakt samma funktioner som föregående telefoner, men saknar Digitalt välmående-funktionen. Sony har inga extra funktioner utan även här bör en app som Kids Place eller Google Family link laddas ner för att kunna ha föräldrakontroll på telefonen. Det negativa är att den är dyr, vilket är varför den hamnar sist på listan. Men i övrigt är Xperia XZ2 Compact en mycket bra mobil för barn som är liten, tålig, damm- och vattentät.

Bästa mobiltelefonen

Martina Åkerström

Av Martina Åkerström

Borttagen från listan 10 april 2019

Det som är speciellt med den här telefonen är att den har ett så kompakt format och ändå är helt fullpackad med de senaste flaggskeppsspecifikationerna – och till ett riktigt attraktivt pris! De som vill ha en mobil som går att använda med bara en hand har inte så mycket att välja på, men denna är verkligen bra nog! Den tillhör de snabbare telefonerna på marknaden idag, och Sony är bra på att hålla sina telefoner uppdaterade. Den har faktiskt varken glas- eller metall-baksida utan en högkvalitativ polykarbonat – plast alltså! Men den både känns och ser bra ut, och står emot både repor och fingeravtryckskladd väldigt bra – jag gillar det! Bra kamera, stereohögtalare, dubbla simkortsplatser eller minneskortplats, och en kanonfin skärm i ett kompakt format. En mycket prisvärd och trevlig mobil som jag skulle kasta mig över direkt om jag sökte en mindre telefon.