Advized - oberoende köprådlogologo
search

1. Google Pixel 2 XL 64GB Svart

Mobiltelefonen med bäst kamera - Plats 1

Smart telefon med en superkamera! Denna telefonen ses som en av de smartaste, om inte den smartaste, telefonen idag med allt från igenkänning av föremål genom kameran till Google Assistant. Pixel 2 trotsar trenden med flera kameror och briljerar på den punkten. Kameran tar fantastiska foton på nära håll och får samma effekt som en mobil med dubbla kameror, bara genom mjukvara. Kameran tar bra bilder i alla lägen, vilket är ovanligt för många mobilkameror. Den har även förmågan att släppa in mycket ljus, vilket är en fördel när det är mörkt. Kameran spelar in i Full-HD bra men kan även filma i så hög upplösning som 4K. Med sina fantastiska bilder ser jag denna telefonen som en klar etta för fotografering. Dessutom presterar den bra i appar som Snapchat och Instagram då den har ett helt eget chipp dedikerat för bildbehandling. Tack vare detta så får du bättre bilder på dina sociala medier jämfört med andra Android-telefoner. Detta är telefonen för dig som vill fota bra och mycket!

Rekommenderas av 2 Experter

Proshop logo

5 490 :-

länk
Inet logo

5 490 :-

länk
ComputerSalg logo

5 982 :-

länk

2. Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Svart

Mobiltelefonen med bäst kamera - Plats 2

Trippla kameror, upp till 40 miljoner (!) pixlar och ett slow motion-video med 960 bilder per sekund. Du får tre kameror i en, alla med olika egenskaper för att du ska få så bra foton som möjligt. Zoom, närbilder, svartvita bilder, kameran briljerar på alla plan och tar riktigt bra bilder. Kameran har även ett läge för att filma i super slow motion med 960 bilder per sekund, vilket kan jämföras med 24 bilder per sekund som filmer vanligtvis brukar ha. P20 Pro är för dig som vill ha en bra mobilkamera som är grym att filma med, och med flera kameror för att få ut så mycket som möjligt när du fotograferar, vilket du verkligen får med den här mobilen!

Rekommenderas av 3 Experter

Proshop logo

6 390 :-

länk
Ginza logo

6 939 :-

länk
Dustin Home logo

6 990 :-

länk
NetOnNet logo

6 990 :-

länk
CDON logo

6 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Apple iPhone X 64GB Rymdgrå

Mobiltelefonen med bäst kamera - Plats 3

Alla influencers dröm och fantastiska videotagningar. iPhone X tar fantastiska bilder via sociala medier då dessa appar ofta är bättre optimerade för iOS. Med en kamera för vanliga bilder och en för zoom så får du bra bilder överallt. X filmar i Full-HD, har ett slow motion-läge och upp till 4K upplösning. What about darkness? Apples blixt-teknik tar allt till nästa nivå med en blixt som ändrar färg beroende på motiv för att få den mest naturliga "blixtbilden". Det finns även en funktion som sänker kamerans slutartid och gör en supersnabb blixt som lyser upp rummet mer diskret vilket ger en ljusare bild utan att motivet ser blekt ut. Detta ger fantastiska bilder när ljuset inte riktigt räcker till, t.ex. på en restaurang en fin sommarnatt. iPhone X är för dig som vill ta bra bilder överallt, med allt från mobilens egna kamerapp till Snapchat, i mörker eller på lite längre avstånd. X är en vinnare på alla plan.

Rekommenderas av 2 Experter

Proshop logo

9 449 :-

länk
MediaMarkt logo

9 790 :-

länk
Ginza logo

12 389 :-

länk
Dustin Home logo

9 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Samsung Galaxy S9+ Svart

Mobiltelefonen med bäst kamera - Plats 4

Den här kameran har allt du behöver för att filma, allt från högupplöst till slow motion, eller varför inte båda med Full-HD slow motion? Men det är inte videofilmning S9+ är mest känd för, utan det är den flexibla kameran. Samsung har nämligen satt in en kamera som kan ändra hur mycket ljus som släpps in, precis som ditt öga! Öppningen blir större vid mörker, på samma sätt som din pupill fungerar. Det är ingen annan telefon ute på marknaden som kan göra samma sak. Detta ger förbättrade bilder i mörker då den går från en mindre öppning, till en mycket större eller när du vill med några klick bland inställningarna. Kameran är dessutom bra generellt, den tar fina bilder, både på kort och långt avstånd, då den är utrustad med en extra zoom-kamera. Fotona får fina färger och är detaljrika, även vid digitalzoom. S9+ har en bra kamera för fotografering och videos, både vid stillbilder, zoom eller slow motion. Overall, en riktigt bra kamera för dig som gillar Samsung.

Rekommenderas av 2 Experter

Inet logo

7 490 :-

länk
Proshop logo

7 590 :-

länk
NetOnNet logo

7 989 :-

länk
Dustin Home logo

9 439 :-

länk
CDON logo

8 490 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Mobiltelefonen med bäst kamera

calendar

23 maj

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

35

En bild säger mer än 1000 ord. Instagram, Snapchat, Facebook, vart du än vill dela dina minnen så vill du ha en bra kamera. En mobil har du alltid med dig och varför inte fotografera med den då? Idag finns det såpass bra mobilkameror att en fullstor systemkamera inte behövs för att få fina, färgglada och detaljrika bilder. Men vilken ska du ha? Vill ta du mycket foto i mörker eller kommer ljuset alltid vara perfekt? Ska du ha en, två eller till och med tre kameror för fotografering? Slow-motion, 4K, zoom, optimering, vad är viktigast för dig? Här kommer de fyra bästa alternativen vad gäller mobilkamera, vilken du än väljer så kommer du bli nöjd, men alla har olika egenskaper och funktioner.

Teodor Widerberg betygsätter mobiltelefonen med bäst kamera

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Teodor Widerberg


Teodor Widerberg

2018-05-23

Läs mer om oberoende experter