Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM) en mobiltelefon från Xiaomi

Xiaomi Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM)

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

Inet logo

1 790 :-

länk
Webhallen logo

1 990 :-

länk
Proshop logo

2 390 :-

länk
CDON logo

2 590 :-

länk
Mobilyx logo

1 857 :-

Pris hämtat 26/6

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized rekommenderar från YouTube

Angie från GSMArena gör en kort recension av Mi A2 och jämför den med den tidigare modellen.

Angie från GSMArena gör en kort recension av Mi A2 och jämför den med den tidigare modellen.

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

2. Xiaomi Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM) - Xiaomi är kända för att konstruera snygga, premiumdesignade telefoner till en bråkdel av vad andra telefoner brukar kosta. Här har tillverkaren gått ihop med Google, och mjukvaran vi möter är Android One. Alltså - en snyggt designad telefon med ett inre direkt från Google! Telefonen har normala specifikationer för att vara en mellanklassmodell och har den hittills vanligaste mellanklassprocessorn. Tillsammans med detta får du erkänt bra dubbla kameror på baksidan, en snabb fingeravtrycksläsare och en skärm i full-HD. Telefonens största minus är bristen på NFC. Visst, det finns bättre modeller på marknaden, men ingen av dem går att få med 6GB RAM och 128GB lagringsutrymme samt dubbla sim-kort för 3000 kr. Jag hade själv valt Mi A2 om jag var på jakt efter en ny telefon snabbt, eller ville undvika att borra hål i min virtuella plånbok.

+

Prisvärd, design, enkel mjukvara

Ingen NFC, prestanda

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 2000 kr

2. Xiaomi Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM) - Förra årets modell men fortfarande en av de bästa mobilerna under 2000 kr. Baserad på Redmi Note 6 (föregångaren till Redmi Note 7), men istället för att använda Xiaomis mjukvara kommer denna modell med Android One. Det innebär ett "rent" Android som Google designat det och att mobilen garanterat får nästa version av Android. Även denna mobil har väldigt bra prestanda och en stor skärm med Full HD-upplösning. Just denna modell har 64 GB minne, och det får man klara sig med eftersom Mi A2 inte har någon minneskortsläsare. Det finns inte heller något vanligt hörlursuttag, men det medföljer en USB-C-adapter. Batteriet är på 3000 mAh och borde klara en dag utan problem. Kamerorna (två stycken) presterar utmärkt för normal fotografering och Instagram. Vill man ha en enkel mobil som fungerar utan strul är detta ett bra val.

+

Android One, bra kamera

Inget hörlursuttag, ingen NFC

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 2000 kr

1. Xiaomi Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM) - Xiaomi är ett förhållandevis nytt märke på den svenska mobilmarknaden, internationellt är dock kinesiska Xiaomi en av jättarna. Om man är ute efter maximal prestanda till det lägsta priset är detta rätt alternativ. Prestandamässigt är det få mobiler i denna prisklassen som kan mäta sig med Mi A2, tack vare dess påkostade komponenter så kan man förvänta sig en mycket allsidig upplevelse som man i vanliga fall endast kan unna sig om man betalar det dubbla. Här erbjuds du en mobil med hög standard i form av bra kamera, högupplöst skärm och en snabb användarupplevelse som även skulle göra jobbet för den kräsne och flitiga användaren. Det bör dock nämnas att ett traditionellt hörlursjack saknas på mobilen. Det medföljer en adapter som man kan koppla in sina vanliga 3.5 mm hörlurar till om man inte vill använda trådlösa hörlurar.

+

Prestandan, kameran, prisvärd

Inget hörlursjack

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen för barn

5. Xiaomi Mi A2 64GB - Blue (Dual SIM) - Kinesiska Xiaomi är relativt nya på den svenska marknaden men är definitivt inte ett dåligt alternativ för den sakens skull. Jag har själv testkört föregångaren till den här telefonen och var klart imponerad av såväl byggkvalité som förhållandet pris/prestanda. Precis som med Nokia har vi här en telefon som kör med Android One och därmed slipper du allt vad extra appar innebär, och får förhoppningsvis även snabba uppdateringar för att hålla barnens enhet trygg och säker. Xiaomi Mi A2 är för dig som söker mesta möjliga för pengarna!

+

Mycket för pengarna

Nya på svenska marknaden

Till Topplistan

link