Advized - oberoende köprådlogologo
search
Pocophone F1 128GB Grå en mobiltelefon från Xiaomi

Xiaomi Pocophone F1 128GB Grå

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

5 Återförsäljare

Inet logo

3 790 :-

länk
Proshop logo

3 790 :-

länk
CDON logo

3 949 :-

länk
Dustin Home logo

3 990 :-

länk
NetOnNet logo

3 490 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

6. Xiaomi Pocophone F1 128GB Grå - Här hittar vi en enhet från Kinesiska Xiaomi, som främst skiljer sig från övriga på listan genom sitt låga pris! Jag har valt att ha med den på min lista efter att ha sett ett blindtest där Pocophone slog ut betydligt dyrare modeller från Apple och Huawei bland annat. Kameran består av två linser, en 12 MP primärlins och en 5 MP-lins för möjlighet att ta schyssta Bokeh-foton. Telefonen har kraftfulla komponenter i klass med betydligt dyrare konkurrenter, och kameramjukvaran kan med fördel bytas ut mot Googles egna G-cam, för att ytterligare höja kameraprestandan. Kameran får beröm för sin utmärkta autofokus och korrekta färgåtergivning, och är förmodligen den mest kraftfulla kameran i denna prisklass! Med sina rejäla komponenter och låga prislapp är Pocophone en given modell på listan.

+

Prestanda per krona

Inte lika vass som toppmodellerna

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen

6. Xiaomi Pocophone F1 128GB Grå - Här har vi i sammanhanget en budgetlur. Trots sin låga prislapp erbjuds här rikligt med prestanda och lagringsminne. Kraftfull processor och stort batteri bådar för en trevlig och långvarig upplevelse. Kameran har fått bra kritik och även presterat riktigt bra i blindtester mot andra, betydligt dyrare, mobiltelefoner. Pocophone kör Android med Xiaomis egna gränssnitt MIUI ovanpå, där erbjuds flera extra funktioner än i motsvarande ren Android. Upplevelsen riktigt rapp, oftast rappare än just en ren Android. Du kan även välja att styra telefonen med gester istället för de virtuella knapparna i botten av skärmen. Xiaomi är den tillverkare som lyckats bra med implementeringen av gest-navigering på Android. Med sin kraftfulla hårdvara, funktionsrika mjukvara och framförallt sitt konkurrenskraftiga pris förtjänar Pocophone en plats på listan.

+

Kraftpaket, pris, batteritid

Kamera

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

2. Xiaomi Pocophone F1 128GB Grå - Xiaomi visar med Pocophone F1 att prestanda inte är lika med pris, och att mest inte alltid är bäst. Här får du en enklare och billigare byggd lur, men som är snabb som attan och precis lika bra för tunga appar och spel som många av topplurarna. Du får senaste chippen och processorn från Snapdragon och hela 6 GB ramminne, samt 128 GB lagring som räcker för många appar och bilder. Här finns även snabbladdning, ett stort batteri och en speciallösning för avledning av värme från processor som ska göra att telefonen aldrig blir för varm. Mindre bra är att kameran inte kan matcha sig med S9:ans eller andra topplurars. Denna telefon saknar annars inget avgörande, utom möjligtvis nfc-funktion och vattentålighet. Men för att ligga i den här prisklassen så är Pocophone F1 definitivt värd en plats i listan.

Till Topplistan

link