search
Pocophone F1 128GB Grå en mobiltelefon från Xiaomi

Xiaomi Pocophone F1 128GB Grå

Topplistor

1 Topplista

Kundvagn

1 Återförsäljare

3 949 :-

länk

Advized rekommenderar från YouTube

Youtubern Marques Brownlee berättar vad han tycker om den omtalade Pocophone F1.

YouTube - video om produkten

Produkten finns med på 1 topplista

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

5. Xiaomi Pocophone F1 128GB Grå - Nere på femteplatsen hittar vi topplistans absoluta prestandamonster. Med Xiaomi Pocophone F1 får du rent av flaggskeppsprestanda till ett pris som är nästan för bra för att vara sant! Innanför skalet hittar vi näst senaste generationen Qualcomm-processor, Snapdragon 845, 6 GB RAM-minne, hela 128 GB lagringsutrymme och ett närmast enormt batteri på 4000mAh. Trots det blir det inte mer än en femteplats då detta inte är en telefon för vem som helst. Mycket handlar om att Xiaomi är ett ganska okänt märke på den svenska marknaden och deras hantering av problem och klagomål är ännu relativt otestad. För dig som ändå känner dig bekväm med att handla av en mindre aktör och är ute efter maximal prestanda så är Pocophone ett högst intressant alternativ.

+

Extremt prisvärd

Något okänt märke

Till Topplistan

link

Fanns tidigare med på 3 topplistor

Mobiltelefonen med bäst kamera

Joachim Björnström

Av Joachim Björnström

Borttagen från listan 8 oktober 2019

Här hittar vi en enhet från Kinesiska Xiaomi, som främst skiljer sig från övriga på listan genom sitt låga pris! Jag har valt att ha med den på min lista efter att ha sett ett blindtest där Pocophone slog ut betydligt dyrare modeller från Apple och Huawei bland annat. Kameran består av två linser, en 12 MP primärlins och en 5 MP-lins för möjlighet att ta schyssta Bokeh-foton. Telefonen har kraftfulla komponenter i klass med betydligt dyrare konkurrenter, och kameramjukvaran kan med fördel bytas ut mot Googles egna G-cam, för att ytterligare höja kameraprestandan. Kameran får beröm för sin utmärkta autofokus och korrekta färgåtergivning, och är förmodligen den mest kraftfulla kameran i denna prisklass! Med sina rejäla komponenter och låga prislapp är Pocophone en given modell på listan.

Mobiltelefonen med bäst kamera

Sebastian Lejon

Av Sebastian Lejon

Borttagen från listan 30 september 2019

För dig som vill ha en telefon med en bra kamera men som inte kostar skjortan kan Pocophone F1 vara ett alternativ! Pocophone, som är ett prisvärt märke tillverkat av Xiaomi, levererar flaggskeppsprestanda med förra årets Snapdragon 845-processor. Du kan räkna med snabb hastighet när du bläddrar genom appar och spelar spel, och här får du dessutom en kamera som kan ta riktigt fina bilder under rätt förutsättningar. Man kan inte jämföra den rakt av med flaggskepp från 2019 som kostar det dubbla, men för priset är den helt klart värd att kika på. Du får 90% av funktionerna en dyrare telefon skulle ge dig, men en kompromiss är att telefonen inte erbjuder trådlös laddning. Designen känns inte heller superlyxig, då baksidan är tillverkad av plast istället för glas, vilket å andra sidan gör den tåligare för tappskador.

Bästa mobiltelefonen under 6000 kr

Rang Hikmat

Av Rang Hikmat

Borttagen från listan 16 september 2019

Xiaomi visar med Pocophone F1 att prestanda inte är lika med pris, och att mest inte alltid är bäst. Här får du en enklare och billigare byggd lur, men som är snabb som attan och precis lika bra för tunga appar och spel som många av topplurarna. Du får senaste chippen och processorn från Snapdragon och hela 6 GB ramminne, samt 128 GB lagring som räcker för många appar och bilder. Här finns även snabbladdning, ett stort batteri och en speciallösning för avledning av värme från processor som ska göra att telefonen aldrig blir för varm. Mindre bra är att kameran inte kan matcha sig med S9:ans eller andra topplurars. Denna telefon saknar annars inget avgörande, utom möjligtvis nfc-funktion och vattentålighet. Men för att ligga i den här prisklassen så är Pocophone F1 definitivt värd en plats i listan.