search
Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön en mobiltelefon från Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön

Topplistor

4 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

2 990 :-

länk

3 002 :-

länk

3 390 :-

länk

2 990 :-

länk

2 990 :-

länk

2 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized recenserar

Vår expert Joakim Ewenson har testat produkten. Se video nedan eller läs hela testet här.

Advized recenserar

Produkten finns med på 4 topplistor

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

2. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Kan du tänka dig att vandra utanför de välbekanta mobiltillverkarna så finns det ofta väldigt mycket prestanda till en väldigt rimlig prislapp att hämta. Xiaomi Redmi Note 8 Pro har jag personligen testkört och skrivit om, med slutsatsen att du får mycket för pengarna! Redmi Note 8 Pro erbjuder inte den bästa mobilkameran på marknaden, däremot får du bra prestanda och ett ordentligt batteri på hela 4500 mAh som dessutom stödjer snabbladdning. Allt detta kommer dessutom i ett välbyggt och förtroendeingivande skal och en 6,53" stor skärm med upplösningen Full HD+. MIUI 10 som Xiaomis Androidskal heter är kanske inte någon favorit hos mig, men kommer fungera bra för de allra flesta. Överlag så får du ordentligt mycket telefon för en väldigt rimlig prislapp, men du får vara beredd att släppa alla former av märkessnobberi på köpet!

+

Mycket prisvärd

Fortfarande något okänt märke

Till Topplistan

link

Bästa mobilen under 3000 kr

1. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Xiaomi har nästan blivit experter på prisvärda budgetmobiler och även här har de lyckats! Xiaomi Redmi Note 8 Pro kommer med en 6.53 tum stor skärm och en baksida av glas. Den har 128 GB i interminne, 6 GB i ram-minne och ett vasst Helio-chip vilket gör den till en riktigt pålitlig mobil för surfande samt spelande. Redmi Note 8 Pro har en fin och skarp LCD-skärm i full HD-kvalitet. Skärmen har tydlig och bra färgåtergivning men går så klart inte att jämföra med marknadens allra vassaste skärmar. Kamerauppsättningen på baksidan består av 4 linser. I mitt tycke har denna mobil listans vassaste och mest funktionella kamera! Mobilen har även ett riktigt kraftfullt batteri som håller hela dagen utan några som helst problem. Dock är batteristorleken på bekostnad av mobilens vikt, då den väger 199 gram och är således listans tyngsta mobil.

+

Kameran, NFC, batteritid, all-round

Något stor och tung

Till Topplistan

link

Bästa mobilen under 3000 kr

2. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Xiaomi har börjat ta marknadsandelar även utanför Kina. Främsta anledningen är en aggressiv prissättning. Nu tänker du att pris korrelerar till kvalitet, men så behöver det inte alls vara. I Redmi Note 8 Pro får vi ett komplett paket som ger intrycket av att vara dyrare än det är. Telefon är välbyggd, snygg och hjärtat i enheten är en MediaTek Helio G90T-processor. Prestandan är utmärkt i förhållande till priset. Redmi Note 8 Pro har begåvats med fyra kameror. Huvudkameran är av god kvalitet och tar bra bilder även i mörkare miljöer, medan övriga kameror mest är gimmick. Gränssnittet (MIUI) som baseras på Android och känns som en hybrid med iOS är kanske inte är för alla. Redmi Note 8 Pro är oerhört prisvärd med få svagheter. Kan du bara leva med en mobil av större storlek är det ett givet köp.

+

Byggkvalitén, NFC

Ojämna kameror, gränssnittet

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

4. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Xiaomis egna budgetmärke Redmi har gjort det igen: de har lyckats släppa ännu en högpresterande mobil till ett mycket lågt pris. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kommer med en 6.53 tum stor skärm, 128 GB i interminne, 6 GB i ram-minne och ett vasst Helio-chip, vilket gör den till en riktigt pålitlig mobil. Mobilen har en fin LCD-skärm i full HD-kvalitet. Skärmen har tydlig och bra färgåtergivning men går så klart inte att jämföra med marknadens allra vassaste skärmar. Kamerauppsättningen på baksidan består av 4 linser. Bilderna håller hög kvalitet, speciellt i jämförelse med konkurrenterna i den här prisklassen. Batteriet är riktigt kraftfullt och håller hela dagen utan några som helst problem. Dock är batteristorleken på bekostnad av mobilens vikt, då den väger 199 gram och är således listans tyngsta mobil. Detta är listans billigaste alternativ och kan mycket väl vara det mest prisvärda!

+

Prisvärd, funktionalitet och kamera

Något stor och otymplig

Till Topplistan

link