search
Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön en mobiltelefon från Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

2 990 :-

länk

2 990 :-

länk

3 155 :-

länk

2 990 :-

länk

2 990 :-

länk

2 990 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Advized recenserar

Vår expert Joakim Ewenson har testat produkten. Se video nedan eller läs hela testet här.

Advized recenserar

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa mobilen under 3000 kr

1. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Xiaomi har nästan blivit experter på prisvärda budgetmobiler och även här har de lyckats! Xiaomi Redmi Note 8 Pro kommer med en 6.53 tum stor skärm och en baksida av glas. Den har 128 GB i interminne, 6 GB i ram-minne och ett vasst Helio-chip vilket gör den till en riktigt pålitlig mobil för surfande samt spelande. Redmi Note 8 Pro har en fin och skarp LCD-skärm i full HD-kvalitet. Skärmen har tydlig och bra färgåtergivning men går så klart inte att jämföra med marknadens allra vassaste skärmar. Kamerauppsättningen på baksidan består av 4 linser. I mitt tycke har denna mobil listans vassaste och mest funktionella kamera! Mobilen har även ett riktigt kraftfullt batteri som håller hela dagen utan några som helst problem. Dock är batteristorleken på bekostnad av mobilens vikt, då den väger 199 gram och är således listans tyngsta mobil.

+

Kameran, NFC, batteritid, all-round

Något stor och tung

Till Topplistan

link

Bästa mobilen under 3000 kr

2. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Xiaomi äter i snabbtakt marknadsandelar även utanför hemmarknaden Kina. Deras främsta vapen är en aggressiv prissättning. Nu tänker du säkert att pris korrelerar till kvalitet, men så behöver det inte alls vara. I Redmi Note 8 Pro får vi ett komplett paket och det finns egentligen inte mycket som skvallrar om enhetens låga pris. Det är nämligen en välbyggd och snygg telefon. På insidan sitter en MediaTek Helio G90T-processor och telefonen presterar utomordentligt i förhållande till pris. Redmi Note 8 Pro har begåvats med fyra kameror. Huvudkameran är av god kvalitet och tar godkända bilder även i mörkare miljöer medan övriga mest är gimmick. Gränssnittet (MIUI) som baseras på Android och känns som en hybrid med iOS är kanske inte är för alla. Redmi Note 8 Pro är oerhört prisvärd med få svagheter. Kan du leva med en mobil av större storlek (ingen nackdel när det kommer till batteritiden) är det ett givet köp.

+

Byggkvalitet och NFC

Ojämna kameror och gränssnittet

Till Topplistan

link

Bästa mobiltelefonen under 4000 kr

3. Xiaomi Redmi Note 8 Pro (128GB) Skogsgrön - Xiaomis egna budgetmärke Redmi har gjort det igen: de har lyckats släppa ännu en högpresterande mobil till ett mycket lågt pris. Xiaomi Redmi Note 8 Pro kommer med en 6.53 tum stor skärm, 128 GB i interminne, 6 GB i ram-minne och ett vasst Helio-chip, vilket gör den till en riktigt pålitlig mobil. Mobilen har en fin LCD-skärm i full HD-kvalitet. Skärmen har tydlig och bra färgåtergivning men går så klart inte att jämföra med marknadens allra vassaste skärmar. Kamerauppsättningen på baksidan består av 4 linser. Bilderna håller hög kvalitet, speciellt i jämförelse med konkurrenterna i den här prisklassen. Batteriet är riktigt kraftfullt och håller hela dagen utan några som helst problem. Dock är batteristorleken på bekostnad av mobilens vikt, då den väger 199 gram och är således listans tyngsta mobil. Detta är listans billigaste alternativ och kan mycket väl vara det mest prisvärda!

+

Prisvärd, funktionalitet och kamera

Något stor och otymplig

Till Topplistan

link