search
Motionscyklar

Motionscyklar

3 listor i den här kategorin

Bästa spinningcykeln

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

571 har guidats av listorna

Speedbike CRT
Spinningcykel S4030
PERFORMANCE S'33

15 april 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Conny Lundkvist får välja. Få all info om varför Finnlo By Hammer Speedbike CRT slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Bästa motionscykeln

Abilica Motionscykel Premium UB, Abilica

15 april 2020 - Läs mer om varför Abilica Motionscykel Premium UB, Abilica kom på första plats när experten Conny Lundkvist valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi motionscyklar

En motionscykel är ett skonsamt och kul sätt att få grymt bra konditionsträning i hemmet. Våra experter Conny och Benny har valt ut de bästa cyklarna på marknaden - både spinningcyklar och motionscyklar. Conny Lundkvist har jobbat professionellt med träningsmaskiner och erbjuder köpråd utifrån sin sammanlagda erfarenhet som personlig tränare och detaljhandlare. Benny Sjölind har stor kunskap om det tekniska bakom en motionscykel och rekommenderar de cyklar han tycker är bäst utifrån att ha testat och läst på. Våra experter inom motionscyklar är helt och hållet oberoende, och låter ingen annan påverka dem när de rekommenderar produkter. Deras enda fokus är att ge dig som konsument så bra produkttips som möjligt!

Experter testar Motionscyklar

Oavsett om du vill ha hård konditionsträning och pressa dig själv till max eller bara vill ha lite stillsam motion framför TV:n, så finns det en motionscykel som kommer att passa dig bäst. Visste du till exempel att det finns så kallade soffcyklar, som är en optimal motionscykel för dig som har ont i ryggen? Kolla in Connys lista Bästa motionscykeln!