Advized - oberoende köpråd
logo
logo
search
AF 50mm f/1.4 DG HSM Art Objektiv till Canon en objektiv från Sigma

Sigma AF 50mm f/1.4 DG HSM Art Objektiv till Canon

Topplistor

3 Topplistor

Kundvagn

6 Återförsäljare

CDON logo

6 890 :-

länk
MediaMarkt logo

6 890 :-

länk
Scandinavian Photo logo

7 990 :-

länk
Fotokungen logo

6 390 :-

Pris hämtat 27/5

länk
Cyberphoto logo

6 690 :-

Pris hämtat 27/5

länk
Dustin Home logo

7 190 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Produkten finns med på 3 topplistor

Bästa objektivet för Canon

3. Sigma AF 50mm f/1.4 DG HSM Art Objektiv till Canon - Sigma har tillverkat objektiv sen 60-talet och deras tredjepartsobjektiv finns i olika utföranden. Detta är ifrån ART-serien, ett utsökt objektiv med en bländare på 1,4. Det är tungt, gediget och kräver lite vana för att få fokus med största bländaren. Det här objektivet väger strax under 1 kg, viket är en fördel när du kör handhållen fotografering. Känslan i objektivet är väldigt angenäm, det känns att det är välgjort rent mekaniskt och även alla reglage har kvalitetskänsla. Jag valde just 50 mm för att det är mest allround; ett bra objektiv för gatufoto, bröllop och i dåligt ljus. Detta objektiv uppdateras separat med en USB-Docka. Letar du efter ett klassiskt 50 mm-objektiv som klarar dåliga ljusförhållanden, levererar mycket bra bilder och som du kan använda för spännande fotoprojekt med stor bländare, så titta på det här!

+

Välbyggt, tyst, fin bokeh

Ej vädertätat, ingen stabilisering

Till Topplistan

link

Bästa 50mm-objektiven

4. Sigma AF 50mm f/1.4 DG HSM Art Objektiv till Canon - När ens krav och förväntningar är höga behövs något som kan leva upp till det, och här stiger Sigmas 50mm Art fram ur skuggan och tar sig an utmaningarna. Art-serien står för det bästa hos Sigma, och vi får ta del av detta med skärpa som samurajens kökskniv, fantastisk bildkvalité och härlig bokeh som fyller bilderna med en varm och härlig känsla. Det ser väldigt professionellt ut, med minimala optiska defekter som är vanligare hos billigare objektiv. Autofokusmotorn är snabb och tyst. Objektivet är riktat till entusiaster som orkar bära ett stort objektiv på dryga 800 gram av glas och metall. Här har jag valt versionen för Canon, men objektivet finns även till Nikon och Sony A/E.

Till Topplistan

link

Bästa 50mm-objektiven

5. Sigma AF 50mm f/1.4 DG HSM Art Objektiv till Canon - Det här objektivet (finns till Canon, Nikon & Sony) är en stor favorit hos många professionella fotografer eftersom det är väldigt skarpt, tyst och snabbt. Det här objektivet känns otroligt lyxigt i handen, till skillnad från de ovanstående objektiven. Jag är inte riktigt ett fan, eftersom jag tycker att objektivet väger för mycket och tar upp väldigt stor plats. Jag vill att min utrustning ska vara lätt så att jag orkar bära på den var än jag går, speciellt när det gäller 50mm-objektiv, då de i princip alltid sitter på kameran. Sigma 50/1,4 är dock toppen till bröllopsfotografen eller till dig som gör mycket arrangerade fotograferingar.

Till Topplistan

link