Stäng loginrutan
logo

Hitta din produkt med vår experthjälp!

Advized är en plattform där vi samlat experter som ger dig sina bästa produkttips. Oavsett om du vill köpa en surfplatta till din mormor, en riktigt prisvärd mobiltelefon eller en TV för att titta på sport så vill vi underlätta ditt sökande efter rätt produkt.

Experterna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet på Advized, och bestämmer helt och hållet själva vilka produkter de vill rekommendera. På så sätt kan du hitta köpråd som är både pålitliga och passar in på just dina behov.

advized info

Våra experter

Jonas Jönsson

Jonas

Paula Fenjima Manrique

Paula

Björn Sige

Björn

Elin Kero

Elin

Douglas Sandberg

Douglas

Andreas Bakken

Andreas

Mathias Belevid

Mathias

Alla som är experter på Advized är riktiga nördar inom sitt område! De brinner för produkterna som de skriver om och kan vara verksamma teknikskribenter, konditorer med stenkoll på köksmaskiner eller personer som varit aktiva i olika nätforum där de hjälpt många med sin kunskap.

Oberoende köpråd

Ärliga experttips är viktigt för oss! Därför skriver experten under på att rekommendationerna de ger är oberoende, det vill säga inte påverkade av någon tredje part, varje gång de publicerar ett test eller en topplista. Experterna rekommenderar alltså helt baserat på sina egna åsikter och får samma betalning oavsett vilka produkter de väljer eller vilka betyg som delas ut.

Våra intäkter kommer primärt genom marknadsföringsaktiviteter samt genom att driva trafik till webshoppar, men återförsäljarna kan inte påverka i vilken ordning deras länkar visas på Advized. Istället prioriterar vi alltid butiken som har produkten på lager samt det lägsta priset, eftersom det är det mest relevanta för konsumenten.

Topplista
Stämpel

Om Advized

Enligt flera undersökningar är rekommendationer från personer man litar på det viktigaste när man ska köpa något. Av den anledningen har vi valt att bygga en plattform där oberoende experter kan hjälpa alla de kunder som är i behov av köpråd. Vi kommer konsekvent jobba för att hitta fler experter och bredda antalet produktkategorier, för att du alltid ska kunna få expertråd på Advized oavsett vad du letar efter.

Advized Sweden AB är ett bolag med stor erfarenhet från detalj- och e-handeln. Vår vision är att erbjuda den bästa tjänsten för alla som vill ha köpråd från oberoende experter.

Vår integritetspolicy

Är du en expert?

Topplista

Just nu söker vi experter inom en mängd olika kategorier. Brinner du för något produktämne och vill göra en häftig resa med oss?