search
Plattänger

Plattänger

1 lista i den här kategorin

Ghd Gold Styler - en lyxig plattång som har allt

12345
Ghd Gold Styler - Test - en lyxig plattång som har allt

Vårt senaste test, 3 februari 2020 - Vår expert Johanna Kvarnström recenserar Ghd Gold Styler.

Till testet

link

Bästa plattången

Ghd Platinum+ White, ghd Plattång

17 april 2019 - Läs mer om varför Ghd Platinum+ White, ghd Plattång kom på första plats när experten Alice Lindgren valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi plattänger

För att du ska kunna hitta rätt plattång för just din hårtyp har vår expert Alice satt ihop en lista med några riktigt bra plattänger. Alice är frisör, har testat det mesta i produktväg och plattat många hår. Vi antar att du vill ha en bra plattång som inte sliter på håret? Alice är väldigt mån om att man ska ta hand om sitt hår, så hon tipsar bara om plattänger som inte sliter onödigt mycket.

Experter testar Plattänger

Alla våra experter är oberoende och väljer produkter helt utifrån vad de själva tycker är bäst just nu. Här får du köpråd av personer som är kunniga inom sitt område, är ärliga i sina råd och inte har något intresse att kränga på dig massa produkter. Därför kommer du enkelt att hitta en plattång som passar dig, oavsett om du har kort hår och tycker det är knepigt att platta håret utan att bränna sig (detta har Alice lösningen på), eller om du irriterar dig på plattänger som tar hundra år på sig att bli varma. Vi gör även test av plattänger där experterna lägger fokus på kvalitet, användarvänlighet och självklart vilket resultat det blir på håret.