Advized - oberoende köpråd
logo
search
Plattänger

Plattänger

1 lista i den här kategorin

Bästa plattången

Ghd Platinum+ White, ghd Plattång

17 april 2019 - Läs mer om varför Ghd Platinum+ White, ghd Plattång kom på första plats när experten Alice Lindgren valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi plattänger

För att du ska kunna hitta den bästa plattången för just din hårtyp har vår expert Alice satt ihop en lista med några riktigt bra plattänger. Alice är frisör, har testat det mesta i produktväg och plattat många hår. Vi antar att du vill ha en bra plattång som inte sliter på håret? Alice är väldigt mån om att man ska ta hand om sitt hår, så hon tipsar bara om plattänger som inte sliter onödigt mycket.

Experter testar Plattänger

Alla våra experter är oberoende och väljer produkter helt utifrån vad de själva tycker är bäst just nu. Ofta har de testat många av produkterna de rekommenderar, även om listorna i sig inte är klassiska "bäst i test"-listor. Däremot får du här köpråd av personer som är kunniga inom sitt område, är ärliga i sina råd och inte har något intresse att kränga på dig massa produkter.

Här kommer du enkelt att hitta en plattång som passar dig, oavsett om du har kort hår och tycker det är knepigt att platta håret utan att bränna sig (detta har Alice lösningen på), eller om du irriterar dig på plattänger som tar hundra år på sig att bli varma. Visste du förresten att du kan använda en plattång till att locka håret och skapa volym?