search
Plattänger & locktänger

Plattänger & locktänger

3 listor i den här kategorin

Ghd Gold Styler - en lyxig plattång som har allt

12345
Ghd Gold Styler - Test - en lyxig plattång som har allt

Test, 3 februari 2020 - Vår expert Johanna Kvarnström recenserar Ghd Gold Styler.

Till testet

link

Bästa locktången

Sarah Stjernberg
Alice Lindgren

2 experter tipsar

437 har guidats av listorna

Ghd Curve Classic Curl Tong
Stamp

4 september 2020 - Sarah Stjernberg tycker att Ghd fick till en fullträff med Curve Classic Curl Tong och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Bästa plattången

Platinum Styler +
Stamp
Gold Styler
Stamp
V Gold Classic Styler
Stamp

17 april 2019 - Alice Lindgren placerade Ghd Platinum Styler + i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi plattänger & locktänger

Vilka är bättre att få tips om hårprodukter av än världens mest engagerade frisörer, utbildade hårstylister och tvättäkta skönhetsjunkies? Vi syftar såklart på våra eminenta experter inom plattänger och locktänger, som här har scannat av marknaden och valt ut de allra bästa produkterna. Många av vår skönhetsexperter har en förkärlek för märket ghd, vilket du kommer märka i deras topplistor. Köpråden är dock 100% oberoende, vilket betyder att ingen påverkat deras val av produkter. Här får du ärliga tips baserade på kunskap och erfarenhet!

Experter testar Plattänger & locktänger

Vi gör både topplistor och tester av plattänger och locktänger. I testerna så lyfter vi en specifik produkt och gör en ingående recension efter att experten fått testa produkten under några veckors tid. I topplistorna så listar experterna de produkter de anser är bäst, dessutom ger de många andra värdefulla tips - till exempel vilken locktång som ger stora, glammiga Hollywood-lockar, vilken som ger busiga, oregelbundna vågor och vilken plattång du ska köpa om du har kort hår.