Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Xiaomi Mi Power Bank 2 10000 mAh Svart

Bästa powerbank - Plats 1

Nya Powerbank 2 från Xiaomi är en riktig fullträff! Det fina är att den har stöd för snabbladdning i bägge riktningarna, det går alltså snabbt att ladda mobilen och det går även betydligt snabbare att ladda upp powerbanken igen - nästan halva tiden mot en powerbank utan snabbladdning. Storleken är väldigt smidig, byggkvalitén är outstanding och Powerbank 2 har stöd för QC2.0-standarden. Detta innebär att många mobiler laddar mycket snabbare med denna än med en vanlig powerbank eller äldre laddare. Powerbank 2 kan ladda en pryl åt gången. Dubbeltrycker man på strömknappen aktiveras ett lågeffektsläge som ska vara bra för klockor och headsets. Det här är den perfekta powerbanken för dig som är på språng och som vill kunna ladda snabbt när det behövs!

499 :-

länk

2. Baseus Parallel PD 20000mAH Powerbank - 18W - Svart

Bästa powerbank - Plats 2

Den här bjässen (ja, den är rejäl och inget man har i byxfickan) är något för den med stort behov av laddning över en längre tid. Hela 20 000 mAh bjuds det på – det innebär att du i praktiken kan ladda en normal mobil ca fyra gånger. Baseus Parallel PD kan laddas via micro-usb eller usb-c, du kan ladda tre prylar samtidigt och har stöd för snabbladdning (QC2.0/QC3.0). Det finns en enkel display som ger dig koll på exakt hur många procent du har kvar i powerbanken. Kvalitén är god och designen stram. Denna powerbank klarar även av att ladda en modern Macbook. Ett bra köp för dig som har många prylar att ladda eller som behöver klara dig länge utan tillgång till vägguttag!

3. Xlayer Plus Solcellsladdare - 8000mAH

Bästa powerbank - Plats 3

Med denna powerbank är du förberedd på det mesta. Xlayer Plus har nämligen en solcellspanel som kan ladda upp powerbanken. Designen är robust (IP 65-klassad) och tål damm, stötar och vattenstänk/regn. Det kan vara bra att ha i åtanke att solcellerna inte är så effektiva (150 mAh) och att det kan ta några dagar att ladda upp powerbanken helt om det inte är så soligt, men det kan vara bättre än att inte få någon ström alls. Xlayer funkar såklart även som en helt vanlig powerbank, med möjlighet att ladda två prylar samtidigt. Det är värt att notera att detta är en ganska långsam powerbank som tar tid att ladda upp (räkna med åtta timmar), men det är ett bra köp för den som vistas länge i skogen eller bara vill ha något i beredskapslådan för en krissituation med långvariga elavbrott.

259 :-

länk

4. Kit Powerbank Kreditkort 2000Mah Silver

Bästa powerbank - Plats 4

Syftet med en sån här liten powerbank är inte att ladda dina prylar om och om igen, utan detta är något du stoppar i innerfickan på din jacka - och i princip glömmer bort. Den dagen du står med en helt död telefon ute i obygden, eller när det där viktiga samtalet blev längre än tänkt och telefonen är nere på 4% - ja, då är det skönt att ha den. Den laddar inte din telefon fullt, men den hjälper dig att hålla mobilen vid liv längre - eller att få igång den igen om den dött helt. Se den som ett nödbatteri du knappt märker att du bär med dig. Glöm bara inte att ha med en kort laddningskabel! Det som gör denna modell till ett bra köp är den minimala storleken, indikatorn som visar kapaciteten och en allmänt hög byggkvalité för ett lågt pris!

Bästa powerbank

calendar

10 maj 2019

Powerbanks

Powerbanks

110

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

"Nycklar, plånbok, mobil!" Så tänker du kanske vid ytterdörren, men det är dags att se över ramsan. Plånboken behövs inte, det går bra att betala med mobilen. Nycklar behövs inte om man har ett smart lås. Ramsan borde vara "Mobil och powerbank!" Våra telefoner blir allt mer kraftfulla och används mer och mer, vilket gör att batteriet ibland inte räcker hela dagen. För att inte tala om alla andra prylar; hörlurar, klockor, surfplattor med mera.

Jimmy Lee Skrufve betygsätter bästa powerbank

När du ska köpa en powerbank bör du fråga dig själv vad du ska ha den till, hur snabbt du vill ladda och hur lång tid det får ta att ladda upp powerbanken igen? Tänk också på att du inte kan utnyttja all den lagrade strömmen i powerbanken då en del försvinner i form av värme. Du kan räkna med att få ut ungefär 70% av den listade kapaciteten, av en modell med 10 000 mAh får du i regel ut kring 7 000 mAh. Med det sagt vill jag tipsa om några riktigt bra powerbanks för olika behov, nu kör vi!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Jimmy Lee Skrufve


Jimmy Lee Skrufve

Läs mer om oberoende experter