search
Projektorer

Projektorer

1 lista i den här kategorin

Bästa projektorn

Sony VPL-HW65ES
Stamp

1 september 2020 - Peter Olsson tycker att Sony fick till en fullträff med VPL-HW65ES och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi projektorer

I denna kategori tipsar våra experter om projektorer som gör att bio blir bättre hemma, utan prassel med godispåsar eller någon nöt i publiken som glömt stänga av mobiltelefonen. Det finns en mängd olika tekniker och faktorer att ta hänsyn till när du ska köpa en projektor: DLP eller LCD, vilken upplösning behöver man, vilken ljusstyrka passar vardagsrummet, hur lång livslängd är det på lamporna och vad är egentligen prisvärt? Våra experter har kokat ner produktdjungeln till lättöverskådliga listor med de bästa projektorerna som passar de flesta.

Experter testar Projektorer

Experterna är nördiga personer som testat en uppsjö av produkter inom specifika segment. Här får du med andra ord tips från personer som faktiskt vet vad de snackar om! Peter Olsson är en av våra experter inom projektorer, och han besitter stor kunskap och erfarenhet inom allt som har med hemmabio att göra. TV och högtalare för hemmabio är några av hans expertområden utöver projektorer. Här tipsar han om projektorer som han antingen själv har testat eller har gjort research om.