Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Rakapparater

Rakapparater

1 listor i den här kategorin

Bästa rakapparaten

Rakapparat S5710
Rakapparat 3020s
Rakapparat AquaTouch shaver

27 mars 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Alexander Fahlström får välja. Få all info om varför Philips Rakapparat S5710 slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi rakapparater

Något du kanske inte visste är att en rakapparat kan hjälpa dig undvika rödprickig och irriterad hy. En rakapparat är nämligen mycket mer skonsam mot huden, eftersom den glider ovanpå huden istället för att tryckas direkt mot den. Rakning med hyvel kräver både tid och goda rutiner för att bli riktigt bra, och när tiden eller orken inte finns är rakapparaten en fullgod lösning. Många rakapparater kan du dessutom använda direkt i duschen.

Experter testar Rakapparater

Allt detta vet såklart Alexander Fahlström, som är vår expert inom rakapparater. Alexander har här rekommenderat de rakapparater han anser vara de bästa på marknaden, baserat på sin 10-åriga yrkeserfarenhet som barberare. Genom sitt jobb har han testat många olika rakapparater, och han har även intresserat sig för utvecklingen av skäggvårdsprodukter under många år. Som ett mått på Alexanders nördighet kan vi berätta att han vid ett tillfälle plockade isär en rakapparat, bara för att se om han kunde sätta ihop den igen (det kunde han). Alexander är som alla Advizeds experter oberoende.