search
Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

3 listor i den här kategorin

Bästa robotgräsklipparen

Patrik Hedin
Pontus Jacobsson

2 experter tipsar

237 har guidats av listorna

Husqvarna Automower 310
Stamp

18 januari 2021 - Patrik Hedin tycker att Husqvarna fick till en fullträff med Automower 310 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Prisvärda robotgräsklippare

Husqvarna Automower 310
Stamp

18 januari 2021 - Läs mer om varför Husqvarna Automower 310 kom på första plats när experten Patrik Hedin valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi robotgräsklippare

Här listar våra experter de bästa robotgräsklipparna på marknaden. Experterna inom denna kategori är trädgårdsentusiaster som förkovrat sig i vilka robotar som behövs för olika typer av terräng, vilka tillverkare som håller måttet och vad som är det allra senaste i produktutvecklingen. I sina listor så tipsar våra robotgräsklippar-experter om klippare som de anser är bland de bästa utifrån egen erfarenhet och research. Experterna har ofta testat många olika modeller på marknaden och har därför ett öga för vilka funktioner som är nödvändiga för olika typer av trädgårdar.

Experter testar Robotgräsklippare

Pontus Jacobsson är en av våra experter inom robotgräsklippare. Pontus är en riktig entusiast vars intresse började med flytten till det egna huset, och nu har han hunnit hjälpa många vänner och bekanta med installation av robotgräsklippare. Självklart är Pontus helt och hållet oberoende när han tipsar om robotgräsklippare, precis som alla experter på Advized. Det innebär att ingen tredje part påverkat honom i hans köpråd.