search
Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

1 ny lista senaste månaden

Bästa robotgräsklipparen

Husqvarna Automower 450X
Stamp

31 augusti 2020 - Läs mer om varför Husqvarna Automower 450X kom på första plats när experten Pontus Jacobsson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi robotgräsklippare

Här listar våra experter de bästa robotgräsklipparna på marknaden. Experterna inom denna kategori är trädgårdsentusiaster som förkovrat sig i vilka robotar som behövs för olika typer av terräng, vilka tillverkare som håller måttet och vad som är det allra senaste i produktutvecklingen. I sina listor så tipsar våra robotgräsklippar-experter om klippare som de anser är bland de bästa utifrån egen erfarenhet och research. Experterna har ofta testat många olika modeller på marknaden och har därför ett öga för vilka funktioner som är nödvändiga för olika typer av trädgårdar.

Experter testar Robotgräsklippare

Pontus Jacobsson är en av våra experter inom robotgräsklippare. Pontus är en riktig entusiast vars intresse började med flytten till det egna huset, och nu har han hunnit hjälpa många vänner och bekanta med installation av robotgräsklippare. Självklart är Pontus helt och hållet oberoende när han tipsar om robotgräsklippare, precis som alla experter på Advized. Det innebär att ingen tredje part påverkat honom i hans köpråd.