search
Roddmaskiner

Roddmaskiner

2 listor i den här kategorin

Bästa roddmaskinen

Conny Lundkvist
Benny Sjölind

2 experter tipsar

732 har guidats av listorna

Concept2 Model D with PM5
Stamp

7 juli 2020 - Conny Lundkvist tycker att Concept2 fick till en fullträff med Model D with PM5 och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistorna

link

Så testar vi roddmaskiner

Vad är egentligen fördelen med en roddmaskin? Jo, du får styrketräning för hela kroppen och konditionsträning i ett! En roddmaskin är med andra ord en ultimat allround-träningsmaskin för hemmet som ger dig otroligt mångsidig träning för pengarna. Dock finns det en hel del dåliga roddmaskiner därute, så för att göra det lite enklare har våra roddmaskins-experter här listat de bästa roddmaskinerna som går att köpa för vanliga konsumenter.

Experter testar Roddmaskiner

Bland annat vår expert Benny Sjölind har skapat en lista med de enligt honom bästa roddmaskinerna. När han skapade listan utgick han från sin egen kunskap som han tillägnat sig genom år av träning i olika former, samt såklart ett genuint intresse för träning och träningsredskap. Benny är inte bara kunnig på hur olika maskiner känns, utan är även insatt i det tekniska som gör att en roddmaskin får ett bra, naturligt "flow". I sin lista tipsar han dessutom om en, hör och häpna, SNYGG roddmaskin som du inte kommer vilja gömma undan!