Advized - oberoende köpråd
logo
search
Roddmaskiner

Roddmaskiner

1 ny lista senaste månaden

Bästa roddmaskinen

Benny Sjölind
Conny Lundkvist

2 experter tipsar

201 har guidats av listorna

Roddmaskin R6040
Roddmaskin D PM5 Svart
TRAINER R'22 wather rower

2 december 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Benny Sjölind får välja. Få all info om varför Master Roddmaskin R6040 slutade som vinnare!

Till Topplistorna

link

Så testar vi roddmaskiner

Vad är egentligen fördelen med en roddmaskin? Jo, du får styrketräning för hela kroppen och konditionsträning i ett! En roddmaskin är med andra ord en ultimat allround-träningsmaskin för hemmet som ger dig otroligt mångsidig träning för pengarna. Dock finns det en hel del dåliga roddmaskiner därute, så för att göra det lite enklare har våra roddmaskins-experter här listat de bästa roddmaskinerna som går att köpa för vanliga konsumenter.

Experter testar Roddmaskiner

Bland annat vår expert Benny Sjölind har skapat en lista med de enligt honom bästa roddmaskinerna. När han skapade listan utgick han från sin egen kunskap som han tillägnat sig genom år av träning i olika former, samt såklart ett genuint intresse för träning och träningsredskap. Benny är inte bara kunnig på hur olika maskiner känns, utan är även insatt i det tekniska som gör att en roddmaskin får ett bra, naturligt "flow". I sin lista tipsar han dessutom om en, hör och häpna, SNYGG roddmaskin som du inte kommer vilja gömma undan i garderoben!