Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Routrar

Routrar

2 listor i den här kategorin

Bästa routern för fiber

Nighthawk X6 AC3200 (R8000) AC Standard - 802.11ac
EA9500
Amplifi HD - AC1750 Mesh 3-pack

29 april 2019 - Douglas Sandberg placerade Netgear Nighthawk X6 AC3200 (R8000) AC Standard - 802.11ac i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa routern under 1000 kr

D Link DIR-878 - AC Standard - 802.11ac

17 april 2019 - Douglas Sandberg tycker att D Link fick till en fullträff med DIR-878 - AC Standard - 802.11ac och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi routrar

Här har vår router-expert Douglas Sandberg valt ut de bästa routrarna på marknaden. Douglas har själv testat många olika routrar eftersom han brukade jobba i en elektronikaffär, och rekommenderar bara de routrar han själv tycker är bäst. Han har valt ut ett gäng monster-routrar för dig som bor i ett större hus, och routrar som passar dig som inte behöver det allra värsta men ändå vill ha något pålitligt.

Experter testar Routrar

Alla våra experter skriver under på att de är oberoende när de skapar sina listor. Det betyder att de inte är påverkade av någon annan part när de ger sina köpråd. Här kan du därför hitta en stor bredd av olika routrar - allt från det nördigaste för den som vill testa olika inställningar, till enkla, billiga routrar som är lätta att installera. Listorna i sig är inte tester utförda i ett laboratorium, utan experterna ger köpråd baserade på sina egna erfarenheter av att ha testat olika produkter genom åren. Precis som Douglas, som saknade att hjälpa konsumenter när han slutade jobba inom elektronik och nu får utlopp för sin kunskapsådra här på Advized.