search
Sällskapsspel

Sällskapsspel

1 ny lista senaste månaden

Bästa brädspelet för familjen

Sällskapsspel 7 Wonders
Stamp

21 augusti 2020 - Läs mer om varför Sällskapsspel 7 Wonders kom på första plats när experten Peter Wahlström valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa brädspelet för två spelare

Sällskapsspel 7 Wonders: Duel
Stamp

21 augusti 2020 - Peter Wahlström tycker att Sällskapsspel fick till en fullträff med 7 Wonders: Duel och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa brädspelet för vuxna

Arkham Horror (3rd Edition)
Stamp
Cards Against Humanity
Stamp
The Resistance: Avalon
Stamp

21 augusti 2020 - Peter Wahlström placerade Sällskapsspel Arkham Horror (3rd Edition) i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa sällskapsspelet

Dixit
Stamp
Codenames
Stamp
Love Letter (Clamshell Edition)
Stamp

2 september 2020 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Peter Wahlström får välja. Få all info om varför Sällskapsspel Dixit slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi sällskapsspel

Sällskapsspel är den ultimata aktiviteten oavsett om ni är ett kompisgäng på fest eller ska ha ett stort familjehäng. Dock är det ju himla tråkigt att lägga pengar på ett spel som sedan visar sig vara ett stort sömnpiller eller alldeles för krångligt för mormor att spela. Här har vår expert Peter Wahlström listat de bästa sällskapsspelen för olika typer av sammanhang som garanterat kommer ge er en rolig spelstund!

Experter testar Sällskapsspel

Peter är en tvättäkta brädspelsentusiast som testar ungefär 2 nya brädspel varje vecka. Som följd har han testat de flesta populära spelen som finns på marknaden, och även ett gäng lite mer obskyra spel. Som alla våra experter är Peter helt oberoende när han skriver sina listor, och rekommenderar bara spel han själv gillar. I spelen han rekommenderat för familjen har han haft de yngre familjemedlemmarna i åtanke, och därför lagt lite extra fokus på förlåtande spel med korta spelrundor. Sällskapsspelen han rekommenderat för vuxna är roliga, utmanande spel som kommer bjuda på skratt och tävlingslysten stämning.