search
Sällskapsspel

Sällskapsspel

4 listor i den här kategorin

Bästa brädspelet för familjen

Sällskapsspel 7 Wonders
Stamp

4 januari 2021 - Läs mer om varför Sällskapsspel 7 Wonders kom på första plats när experten Peter Wahlström valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa brädspelet för två spelare

7 Wonders: Duel
Stamp
Commands & Colors: Ancients
Stamp
Star Wars: Rebellion
Stamp

4 januari 2021 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Peter Wahlström får välja. Få all info om varför Sällskapsspel 7 Wonders: Duel slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Bästa brädspelet för vuxna

Sällskapsspel Arkham Horror (3rd Edition)
Stamp

4 januari 2021 - Peter Wahlström tycker att Sällskapsspel fick till en fullträff med Arkham Horror (3rd Edition) och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa sällskapsspelet

Sällskapsspel Dixit
Stamp

14 december 2020 - Peter Wahlström tycker att Sällskapsspel fick till en fullträff med Dixit och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi sällskapsspel

Sällskapsspel är den ultimata aktiviteten oavsett om ni är ett kompisgäng på fest eller ska ha ett stort familjehäng. Dock är det ju himla tråkigt att lägga pengar på ett spel som sedan visar sig vara ett stort sömnpiller eller alldeles för krångligt för mormor att spela. Här har vår expert Peter Wahlström listat de bästa sällskapsspelen för olika typer av sammanhang som garanterat kommer ge er en rolig spelstund!

Experter testar Sällskapsspel

Peter är en tvättäkta brädspelsentusiast som testar ungefär 2 nya brädspel varje vecka. Som följd har han testat de flesta populära spelen som finns på marknaden, och även ett gäng lite mer obskyra spel. Som alla våra experter är Peter helt oberoende när han skriver sina listor, och rekommenderar bara spel han själv gillar. I spelen han rekommenderat för familjen har han haft de yngre familjemedlemmarna i åtanke, och därför lagt lite extra fokus på förlåtande spel med korta spelrundor. Sällskapsspelen han rekommenderat för vuxna är roliga, utmanande spel som kommer bjuda på skratt och tävlingslysten stämning.

Mest rekommenderade märken