search
Schampo

Schampo

1 ny lista senaste månaden

Bästa silverschampot

Charles Worthington ColourPlex Ultra Violet Shampoo 250 ml

29 december 2019 - Läs mer om varför Charles Worthington ColourPlex Ultra Violet Shampoo 250 ml kom på första plats när experten Johanna Kvarnström valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa schampot för torrt hår

Structure Repair 350ml Shampoo
Paris Botanicals Lavender Soothing Therapy Shampoo 400 ml
Bond Maintenance Shampoo No4 250 ml

29 december 2019 - Johanna Kvarnström placerade Maria Nila Structure Repair 350ml Shampoo i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Bästa torrschampot

Löwengrip Good To Go - Dry Shampoo 250ml Jasmine & Amber

29 december 2019 - Läs mer om varför Löwengrip Good To Go - Dry Shampoo 250ml Jasmine & Amber kom på första plats när experten Johanna Kvarnström valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Bästa schampot

Maria Nila True Soft 1000ml Shampoo

7 januari 2020 - Johanna Kvarnström tycker att Maria Nila fick till en fullträff med True Soft 1000ml Shampoo och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi schampo

Här presenterar våra experter topplistor med sina favoritschampon! Johanna Kvarnström är en riktig skönhetsnörd och makeup-artist som älskar att testa nya produkter att hissa och dissa. Hon har faktiskt en blogg i ämnet och guidar dig gärna till vilket silverschampo som är bäst på att ta bort gula toner och vilket schampo som kan rädda ett torrt hår.

Experter testar Schampo

Topplistorna på Advized är inte baserade på tester, men experterna har ofta testat produkterna de rekommenderar. Våra experter är också väl insatta i sitt område - de håller sig uppdaterade om det senaste, vet vad som funkar och vilka produkter som håller hög kvalitet. Här får du alltid tips från någon som är riktigt kunnig och inte är köpt av något märke eller företag - våra experter är nämligen helt oberoende. Det innebär att de endast rekommenderar produkter de själva hade kunnat tänka sig att köpa, utan att någon annan påverkat dem. Vi hoppas att det är här du hittar ditt nya favoritschampo. Treat yourself!