Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Schampo

Schampo

1 ny lista senaste månaden

Bästa schampot för torrt hår

Maria Nila Structure Repair 350ml Shampoo

6 maj 2019 - Johanna Kvarnström tycker att Maria Nila fick till en fullträff med Structure Repair 350ml Shampoo och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Bästa silverschampot

Charles Worthington ColourPlex Toning Ultra Violet Shampoo

8 maj 2019 - Läs mer om varför Charles Worthington ColourPlex Toning Ultra Violet Shampoo kom på första plats när experten Johanna Kvarnström valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi schampo

Här presenterar våra experter topplistor med sina favoritschampon! Johanna Kvarnström är en riktig skönhetsnörd och makeup-artist som älskar att testa nya produkter att hissa och dissa. Hon har faktiskt en blogg i ämnet och guidar dig gärna till vilket silverschampo som är bäst på att ta bort gula toner och vilket schampo som kan rädda ett torrt hår.

Experter testar Schampo

Topplistorna på Advized är inte baserade på tester, men experterna har ofta testat produkterna de rekommenderar. Våra experter är också väl insatta i sitt område - de håller sig uppdaterade om det senaste, vet vad som funkar och vilka produkter som håller hög kvalitet. Här får du alltid tips från någon som är riktigt kunnig och inte är köpt av något märke eller företag - våra experter är nämligen helt oberoende. Det innebär att de endast rekommenderar produkter de själva hade kunnat tänka sig att köpa, utan att någon annan påverkat dem. Vi hoppas att det är här du hittar ditt nya favoritschampo. Treat yourself!