search

1. Maria Nila True Soft 1000ml Shampoo

Bästa schampot - Plats 1

Jag har tidigare haft otroligt slitet hår p.g.a. en felfärgning som gjorde att jag behövde vara ganska hård mot håret för att få färgen jag egentligen ville ha. Nu, efter att ha använt Maria Nilas "Repair", har jag äntligen insett att jag inte behöver reparerande schampon längre och har därför bytt till serien "Soft" från samma varumärke.

Mitt hår har tidigare varit svårt att borsta efter tvätt, det har känts tovigt och torrt. Men inte längre! Mitt hår är just nu helt magiskt, jag älskar det!

Schampot har en rätt annorlunda konsistens. Det känns som att det har en hinna om man känner på det, men beter sig som ett vanligt schampo när man har det i håret. Serien "Repair" upplevde jag lite mer tung då den har fler vårdande egenskaper, medan "Soft" är lättare och inte tynger ner håret lika mycket.

Jag har verkligen INGET att klaga på. Mitt hår känns otroligt lent och jag har fått många kommentarer angående just det, men också att mitt hår ser tjockt ut.

Jag brukar alltid köpa den stora flaskan på 1000 ml där man pumpar ut schampot, det gör det enkelt att dosera rätt i duschen. Ett extra plus för att det är vegansk samt sulfat- och parabenfritt.

+

Allt!

Inget!

619 :-

länk

619 :-

länk

619 :-

Pris hämtat 3/6

länk

619 :-

Pris hämtat 3/6

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. L'anza Healing Colorcare - Clarifying Shampoo 300 ml

Bästa schampot - Plats 2

Håll i er, för det här schampot är det sjukaste jag äger. Att det är ett måste i mitt badrum är en underdrift, så då förstår ni kanske.

Jag tittade mig i spegeln en dag och tyckte jag såg grön ut i håret. Jag tänkte att jag måste sett fel tills min kompis också kommenterade detta. Panik är ju bara förnamnet! Jag kontaktade min frisör som rekommenderade det här. Det blev en beställning sekunden efter och sedan dess har det varit ett måste här hemma.

Jag bor i en gammal lägenhet med kopparrör - mitt hårs största fiende. Det här schampot går ner på djupet och drar ur metaller, mineraler och föroreningar i hårstråna som kan ha tillkommit från t.ex. kopparrör, eller om man badat i pool. Jag rekommenderar att använda inpackning efter användning, då håret kan bli torrt annars. Tänk på att det kan ta 1-3 tvättar beroende på hur missfärgat ditt hår är.

Har du blivit grön i håret funkar inte silverschampo, utan det kan göra det värre. Om du inte använder det här schampot först då!

+

Funkar ALLTID och är färgbevarande

Kan göra håret torrt

229 :-

länk

239 :-

länk

159 :-

Pris hämtat 3/6

länk

186 :-

Pris hämtat 2/6

länk

189 :-

Pris hämtat 2/6

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Wella INVIGO Cool Blond Shampoo - 250 mlNY

Det här schampot är för dig med blont hår som vill åt den där kalla, svala tonen. Det finns många silverschampon som är bra, men detta är RIKTIGT bra och tog plats nummer 1 på min lista med silverschampon.

Detta schampo ger precis den där kalla tonen jag vill ha, utan att gå mot blågrått. Det luktar också väldigt fräscht och det bästa är att det inte luktar för starkt. Doften är väldigt mild, vilket jag tror verkligen kan uppskattas av den som är känslig mot starka parfymer. Det färgar heller inte av sig på händerna vilket jag kan uppleva att många andra gör.

Många silverschampoon kan ge ett väldigt bra resultat, men håret blir torrt som fnöske. Detta upplever jag däremot som otroligt skonsamt. Känslan dagen efter var att min hår var återfuktat och inte en tillstymmelse till torrt, vilket gjorde borstningen lätt om en plätt.

+

Bästa silverschampot, mild doft

star

På 2 listor

119 :-

länk

139 :-

länk

139 :-

länk

195 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Matrix Biolage - HydraSource Ultra 400 ml

Har du någon gång velat duscha bara för att ditt schampo luktar så himla gott? Det har jag. Det här schampot doftar sjukligt gott, man får inte nog!

Det här schampot kör jag de perioder då mitt hår varken är torrt, slitet eller fett, utan bara är normalt. Det känns riktigt bra i håret och det löddrar upp otroligt bra vilket jag verkligen uppskattar då det gör det lätt att jobba med. Det är dessutom ett fuktgivande schampo, vilket är ett plus. Det är också lätt att borsta ut håret efter användning.

Det står att det är för mycket torrt hår men där lovar det lite för mycket tycker jag. Mitt hår går dock mot det torra hållet och jag har aldrig blivit besviken. Det återfuktar verkligen utan att tynga ner mitt hår, vilket för mig är väldigt viktigt. Jag tycker också det är väldigt prisvärt, vilket såklart är ett plus. Helt enkelt ett riktigt bra schampo.

+

Bra pris för en mkt bra produkt!

199 :-

länk

270 :-

länk

129 :-

Pris hämtat 3/6

länk

171 :-

Pris hämtat 2/6

länk

189 :-

Pris hämtat 2/6

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa schampot

calendar

2 jun 2020

Schampo

Schampo

298

När det kommer till schampon så finns det några som jag alltid har hemma. Du kanske tänker att det räcker med ett schampo? Nej, nej, nej, inte för mig! Det är olika produkter som krävs beroende på hur kvalitén på mitt hår är, samt vad jag är ute efter för resultat. Ibland behöver jag ett extra vårdande schampo för skadat hår och ibland vill jag få till en kallare ton.

Johanna Kvarnström betygsätter bästa schampot

Jag vill med denna topplista servera er mina absoluta favoritschampon som jag måste ha tillgång till för att kunna ge mitt hår de bästa förutsättningarna för att det ska se friskt och fint ut. Varsågoda!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Johanna Kvarnström


Johanna Kvarnström

Läs mer om oberoende experter