Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. L'anza Healing Colorcare - Clarifying Shampoo 300 ml

Bästa schampot - Plats 1

Håll i er, för det här schampot är det sjukaste jag äger. Ett måste är att underdriva och då förstår ni. Om inte, då ska jag berätta!

Jag tittade mig i spegeln en dag och tyckte jag såg grön ut i håret. Jag tänkte att jag måste sett fel tills min kompis också kommenterade detta. Panik är ju bara förnamnet! Jag kontaktade min frisör som rekommenderade det här. Det blev en beställningen sekunden efter och sedan dess har det varit ett måste här hemma.

Jag bor i en gammal lägenhet med kopparrör - mitt hårs största fiende. Det här schampot går ner på djupet och drar ur metaller, mineraler och föroreningar i hårstråna som kan ha tillkommit från t.ex. kopparrör, eller om man badat i pool. Jag rekommenderar att använda inpackning efter användning, då håret kan bli torrt annars. Tänk på att det kan ta 1-3 tvättar beroende på hur missfärgat ditt hår är.

Har du blivit grön i håret funkar inte silverschampo, utan det kan göra det värre. Om du inte använder det här schampot först då!

+

Funkar ALLTID och är färgbevarande

Kan göra håret torrt

219 :-

länk

229 :-

länk

269 :-

länk

159 :-

Pris hämtat 25/10

länk

183 :-

Pris hämtat 25/10

länk

189 :-

Pris hämtat 25/10

länk

229 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Charles Worthington ColourPlex Ultra Violet Shampoo 250 ml

Bästa schampot - Plats 2

Det här schampot är för dig med blont hår som vill åt den där kalla, svala tonen. Det finns många silverschampon som är bra men detta är GRYMT bra och har en given plats som nummer 1 bland silverschampon.

Varför är det nummer ett? Det finns många anledningar. För det första är det riktigt effektivt och ger ett otroligt resultat efter bara en gång. Många andra silverschampon kan lätt gå mot en lila ton, men det har aldrig hänt med Charles Worthingtons. Det luktar också jättegott!

Jag rekommenderar att använda handskar vid användning eftersom det lätt färgar av sig. Har du inga handskar hemma så funkar det att ta en klick balsam och gnugga i händerna så försvinner det.

Även fast det är väldigt pigmentrikt så känns det väldigt skonsamt för mitt hår som annars lätt kan bli torrt som fnöske av andra silverschampon.

+

Effektiv och lätt att jobba med

Färgar lätt av sig på händerna

star

På 2 listor

129 :-

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

129 :-

länk

129 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Maria Nila Structure Repair 350ml Shampoo

Maria Nila är ett svenskt märke och serien "Repair" har verkligen varit en succé för mitt hår!

Jag bleker mitt hår ofta men med hjälp av det här schampot kan jag ge mitt hår de allra bästa förutsättningarna för att det ska ta så lite skada som möjligt. Att det funkar har jag fått bekräftat av min frisör.

Jag har pratat med många om det här schampot och jag har aldrig stött på någon som INTE gillar denna serie. Otroligt att den verkar vara så omtyckt av så många! Ska man bara satsa på en serie är det den här.

Det här är ett vegansk, sulfat- och parabenfritt schampo för skadade, torra och kemiskt behandlade hår. Det både återfuktar, reparerar, bygger upp och stärker håret. Jag brukar alltid köpa den stora flaskan på 1000 ml där man pumpar ut schampot, det gör det enkelt att dosera rätt i duschen.

Maria Nilas "Colour Guard Complex" minskar färgförlusten som gärna uppstår när man tvättar håret. Det skyddar även håret mot UV-strålning och fria radikaler.

+

Riktigt bra och omtyckt av många

Doften är inte den bästa tyvärr

star

På 2 listor

239 :-

länk

269 :-

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

239 :-

Pris hämtat 25/10

länk

239 :-

Pris hämtat 25/10

länk

239 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Matrix Biolage - HydraSource Ultra 400 ml

Har du någon gång velat duscha bara för att ditt schampo luktar så himla gott? Det har jag. Det här schampot doftar sjukligt gott, man får inte nog!

Det här schampot kör jag de perioder då mitt hår varken är torrt, fett utan bara normalt. Det känns riktigt bra för mitt hår och det löddrar upp otroligt bra vilket jag verkligen uppskattar då det gör det lätt att jobba med. Det är också lätt att borsta ut håret efter användning.

Det står att det är för _mycket_ torrt hår men där lovar det lite för mycket tycker jag. Mitt hår går dock mot det torra hållet och jag har aldrig blivit besviken. Det återfuktar verkligen utan att tynga ner mitt hår, vilket för mig är väldigt viktigt. Jag tycker också det är väldigt prisvärt, vilket såklart är ett plus.

+

Bra pris för en mkt bra produkt!

Inget dåligt...

159 :-

länk

255 :-

länk

256 :-

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

169 :-

Pris hämtat 25/10

länk

183 :-

Pris hämtat 25/10

länk

185 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa schampot

calendar

3 nov 2019

Schampo

Schampo

45

*Experten har gått igenom materialet och intygar att listans innehåll är aktuellt

När det kommer till schampon så finns det några som jag alltid har hemma. Du kanske tänker att det räcker med ett schampo? Nej, nej, nej, inte för mig! Det är olika produkter som krävs beroende på hur kvalitén på mitt hår är, samt vad jag är ute efter för resultat. Ibland behöver jag ett extra vårdande schampo och ibland vill jag få till en kallare ton.

Johanna Kvarnström betygsätter bästa schampot

Jag vill med denna topplista servera er mina absoluta favoritschampon som jag måste ha tillgång till för att kunna ge mitt hår de bästa förutsättningarna för att det ska se friskt och fint ut. Varsågoda!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Johanna Kvarnström


Johanna Kvarnström

Läs mer om oberoende experter