Advized - oberoende köpråd
logo
search

1. Löwengrip Good To Go - Dry Shampoo 250ml Jasmine & Amber

Bästa torrschampot - Plats 1

Jag är så glad att jag hittade det här torrschampot! Det inte bara tar bort det feta i håret, utan ger också en perfekt struktur och finish. Jag upplever även att det ger håret en bättre ton vilket jag oftast vill ha då jag tycker det gör att håret ser fräscht ut.

Det funkar att använda vid alla tillfällen, t.ex. om man har lockat håret och vill ge det mer struktur, eller endast i hårbotten för att ta bort det feta/ge håret mer volym. Det enda negativa är att det kan vara svårt att borsta ur, så en dusch dagen efter är nästan ett måste.

Doften jasmine/amber är riktigt bra och passar mig verkligen perfekt. Den är inte för stark, utan den luktar gott, är väldigt behaglig och "bara finns där".

Priset är också riktigt bra för att vara en så bra produkt och så mycket mängd, vilket gör att den hamnar i toppen!

+

GRYM!

Svår att borsta ur

127 :-

länk

159 :-

länk

159 :-

länk

159 :-

länk

159 :-

länk

185 :-

länk

159 :-

Pris hämtat 25/10

länk

159 :-

Pris hämtat 25/10

länk

159 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

2. Amika Perk Up Dry Shampoo (232ml)

Bästa torrschampot - Plats 2

När jag använder detta torrschampot älskar jag hur mitt hår känns, men framförallt hur det luktar. När man är på jobbet och undrar vem det är som doftar så gott, och sedan kommer på att det är en själv, ja då blir man lite halvkär!

Den här finns i en liten variant för att ha med sig "on the go", vilket jag verkligen uppskattar. Mitt hår blir lätt oljigt i "luggpartiet" och då är det skönt att kunna ha med sig ett torrschampo för att snabbt trolla bort det. Man kan inte bli annat än glad av designen som verkligen sticker ut ur mängden

Produkten innehåller havtorn som ger håret extra näring och stärker det. Jag gillar också att den är fri från sulfater och parabener, ämnen som jag gärna undviker i hårprodukter eftersom de kan torka ut håret. Det innehåller inte heller aluminium som de flesta torrschampon gör.

Håret känns endast mjukt och luftigt vid användning, jag upplever ingen strävhet alls.

+

DOFTEN! Vegansk, sulfat- parabenfri

Det höga priset

249 :-

länk

199 :-

Pris hämtat 25/10

länk

289 :-

Pris hämtat 25/10

länk

250 :-

länk

259 :-

länk

289 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

3. Batiste Dry Shampoo Original 200ml

Detta var det första torrschampot jag provade, och det håller sig kvar i min samling.

Det doftar fräscht, och för det här priset är det en riktigt kanonprodukt. Jag gillar också att Batiste har ett så stort utbud på varianter - volymgivande, för mörkt hår, m.m. Just den här varianten ger ingen stadga, utan endast ett fräscht upplyft och en känsla av mer volym.

Det här torrschampot ger håret en ljusare ton - bra om du är blond men jag skulle inte rekommendera just denna varianten om du har mörkt hår. Och var försiktig med att spraya för mycket eftersom det kan ge en grå ton istället för den där fräscha looken man vill ha.

Även den här flaskan finns att köpa i en mindre variant, mycket bra då jag gärna vill ha en flaska i väskan för en quick fix. Den är också vinnare av KICKS Beauty Awards 2016 i kategorin "Bästa torrschampot".

Resultatet av det här torrschampot är ett otroligt mjukt och luftigt hår!

+

Otroligt prisvärd!

Ej vegansk, sulfat- och parabenfri

49 :-

länk

55 :-

länk

69 :-

länk

41 :-

Pris hämtat 25/10

länk

47 :-

Pris hämtat 25/10

länk

59 :-

Pris hämtat 25/10

länk

69 :-

Pris hämtat 25/10

länk

57 :-

länk

65 :-

länk

69 :-

länk

182 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

4. Maria Nila Invisidry Shampoo (100ml)

Det här torrschampot gillar jag starkt! Jag testade det för första gången som jurymedlem i Daisy Beauty Expo i kategorin "Årets hårstyling", där fem andra varumärken var med och tävlade.

Ibland vill man inte att produkten ska ge den där ljusa nyansen i håret som torrschampon kan göra, utan man vill bara ha ett matt resultat och få bort känslan av fett hår. Det jobbet tycker jag den gör väldigt bra!

Det krävs dock mer produkt jämfört med de andra i listan, så det kan kännas som att man slösar lite eftersom priset är ganska högt. Men helt klart värt för de gångerna man önskar ett perfekt resultat.

Eftersom håret inte ljusas upp så funkar det även till mörkt hår. Flaskan finns i liten storlek och produkten är vegansk, sulfat- och parabenfri. Doften är ok, varken bu eller bä.

Är du endast ute efter ett fräscht resultat utan varken stadga eller volym, samt inte vill att håret ska ljusas upp - då är det här torrschampot för dig!

+

Ger ett resultat utan att ljusa upp

Krävs en del produkt

129 :-

länk

129 :-

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

129 :-

Pris hämtat 25/10

länk

129 :-

länk

Visa fler återförsäljare

Visa färre återförsäljare

Bästa torrschampot

calendar

14 okt 2019

Schampo

Schampo

361

Är du som jag, överlever inte utan torrschampo? Men du kanske har svårt att hitta de bästa produkterna på marknaden? Lugn i stormen, här kommer en topplista på mina absoluta favoriter av de jag testat under min hårresa. Vissa torrschampon är anpassade för blont hår och vissa för mörkt. Jag kommer att fokusera på de som passar mitt hår, som är blont. Vissa av schampona i listan finns dock att köpa för brunt hår. Att tvätta håret för ofta sliter rejält på håret, men torrschampot gör att jag kommer undan med att tvätta det två gånger i veckan istället för betydligt fler gånger om jag INTE hade använt mig av denna magiska produkt. Torrschampon har även fler användningsområden, och du kan använda denna produkt för mer än bara en quick fix - t.ex. för att skapa volym i håret efter att du duschat, eller bara för att få lite struktur.

Johanna Kvarnström betygsätter bästa torrschampot

Som ni ser är det stor skillnad på före- och efterbilden. Från fett hår till att se nytvättat ut!

Jag intygar att listan är oberoende

Stämpel

Johanna Kvarnström


Johanna Kvarnström

Läs mer om oberoende experter