search
Skäggolja

Skäggolja

1 lista i den här kategorin

Bästa skäggoljan

Beard Brother Beard Oil Orange & Red Chili 30 ml

14 oktober 2019 - Jessica Dieno tycker att Beard Brother fick till en fullträff med Beard Oil Orange & Red Chili 30 ml och förklarar varför det kan vara det rätta köpet för dig.

Till Topplistan

link

Så testar vi skäggolja

Enligt vår expert Jessica Dieno behöver ALLA med skägg en skäggolja - oavsett om du har kort eller långt skägg. Skäggoljan gör nämligen inte bara skägget mer mjukt och följsamt, utan hjälper även till med att minska irritation på huden. Här har hon valt ut de bästa skäggoljorna, som alla håller hög kvalitet på ingredienserna och har härliga dofter. Hon har både tipsat om skäggoljor för dig med grövre skägg och skäggoljor som passar alla typer av skägg.

Experter testar Skäggolja

Jessica är barberare med nästan 10 års yrkeserfarenhet i ryggen, och har testat en rad olika skäggoljor och hårvårdsprodukter genom sitt jobb. Våra experter är alltid oberoende när de skriver sina listor, det vill säga att de är helt utan kopplingar till företag som kan påverka vilka produkter de rekommenderar. Detta eftersom det är viktigt för oss att du får så bra och ärliga köpråd som möjligt.