Advized - oberoende köpråd
logo
search
Skötbord

Skötbord

1 lista i den här kategorin

Bästa skötbordet

Babydan Skötbord Alfred
Nicole Skötbord Top
Skötbord Ihopfällbart (Svart)

18 november 2019 - Produkterna ovan hamnar topp tre när Anna Ottosson får välja. Få all info om varför Baby Dan Babydan Skötbord Alfred slutade som vinnare!

Till Topplistan

link

Så testar vi skötbord

Dags att köpa skötbord - vilket ska man välja? De flesta skötbord idag är säkra och bra, men du vill såklart ha ett som passar just ditt hem. Det är ändå runt 6000 blöjor som ska bytas.

Experter testar Skötbord

Vår expert Anna har letat fram några av de bästa skötborden på marknaden för olika behov och sammanfattat det viktigaste. Allt för att du ska slippa leta runt halva internet och istället enkelt kunna bilda dig en uppfattning om vilket skötbord som passar dig bäst! Här finns skötbord för dig som bor trångt, för dig som vill kunna ha det på badkaret eller spjälsängen. Det finns till och med ett alternativ för dig som vill kunna fälla ihop det!

Anna som har skrivit listan är en riktig barnprylsnörd och har avverkat en mängd barnvagnar, babysitters, barnstolar och åkpåsar under hennes tid som förälder. Och även om hon inte har testat alla skötbord på listan (vilket kanske hade varit lite för galet?) så har hon bra koll på vilka märken och produkter som är bra och som andra föräldrar varit nöjda med.