search
Skötväskor

Skötväskor

3 listor i den här kategorin

Bästa skötväskan

Maria Johansson
Caroline Engvall

2 experter tipsar

716 har guidats av listorna

Skip Hop Chelsea 2-in-1 Changing Bag
Stamp

28 juni 2020 - Läs mer om varför Skip Hop Chelsea 2-in-1 Changing Bag kom på första plats när experten Maria Johansson valde ut sina favoriter!

Till Topplistorna

link

Bästa organizern

Organizer Stroller Bag
Stamp
Buggybag Organizer
Stamp
Stroller Organizer
Stamp

29 juni 2020 - Caroline Engvall placerade Bugaboo Organizer Stroller Bag i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Så testar vi skötväskor

I en skötväska packar du ner allt som kan tänkas behövas i vardagslivet med en bebis: blöjor, ersättning, våtservetter, nappar, majskrokar... och så vidare. Men hur ska man hitta en snygg skötväska som får plats med allt? Om du planerar att köpa din skötväska online kanske det känns extra svårt, det går ju inte att känna på produkten och det enda man har att gå på är utseendet och produkttexter som inte alltid säger så mycket. Därför bjuder vi här på tips från experter med stor passion för barnprylar.

Experter testar Skötväskor

I listorna presenteras bland annat vilka skötväskor som har bra organiserade fack och plats för både skötunderlägg och nappflaska. Många skötväskor är smarta och kan hängas direkt på barnvagnen, så att vagnens varukorg kan användas till annat. Maria är en av våra experter inom skötväskor, hon håller koll på olika trender inom barnprylar på sociala medier. Under sin tid som förälder har hon ägt flera olika skötväskor och här tipsar hon om sina favoriter, från bland annat Skip Hop och Elodie Details.