Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Skötväskor

Skötväskor

1 listor i den här kategorin

Bästa skötväskan

Skip Hop Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart

22 augusti 2019 - Läs mer om varför Skip Hop Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart kom på första plats när experten Maria Johansson valde ut sina favoriter!

Till Topplistan

link

Så testar vi skötväskor

I en skötväska packar du ner allt som kan tänkas behövas i vardagslivet med en bebis: blöjor, ersättning, våtservetter, nappar, majskrokar... och så vidare. Men hur ska man hitta en snygg skötväska som får plats med allt? Om du planerar att köpa din skötväska online kanske det känns extra svårt, det går ju inte att känna på produkten och det enda man har att gå på är utseendet och produkttexter som inte alltid säger så mycket. Därför bjuder vi här på tips från experter med stor passion för barnprylar.

Experter testar Skötväskor

I listorna presenteras bland annat vilka skötväskor som har bra organiserade fack och plats för både skötunderlägg och nappflaska. Många skötväskor är smarta och kan hängas direkt på barnvagnen, så att vagnens varukorg kan användas till annat. Maria är en av våra experter inom skötväskor, hon håller koll på olika trender inom barnprylar på sociala medier. Under sin tid som förälder har hon ägt flera olika skötväskor och här tipsar hon om sina favoriter, från bland annat Skip Hop och Elodie Details.