Advized - oberoende köpråd
logo
search
Rubrikikon för Skötväskor

Skötväskor

1 listor i den här kategorin

Bästa skötväskan

Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart
Duo Signature Heather Grey
Skötväska Black Edition

22 juni 2019 - Maria Johansson placerade Skip Hop Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistan

link

Guider

Våra experter reder ut begreppen

Sara Advized

Det här bör du ha i skötväskanGuide

Av Sara Advized

Så testar vi skötväskor

I en skötväska packar du ner allt som kan tänkas behövas i vardagslivet med en bebis: blöjor, ersättning, våtservetter, nappar, majskrokar... och så vidare. Men hur ska man hitta en snygg skötväska som får plats med allt? Om du planerar att köpa din skötväska online kanske det känns extra svårt, det går ju inte att känna på produkten och det enda man har att gå på är utseendet och produkttexter som inte alltid säger så mycket. Därför bjuder vi här på tips från experter med stor passion för barnprylar.

Experter testar Skötväskor

I listorna presenteras bland annat vilka skötväskor som har bra organiserade fack och plats för både skötunderlägg och nappflaska. Många skötväskor är smarta och kan hängas direkt på barnvagnen, så att vagnens varukorg kan användas till annat. Maria är en av våra experter inom skötväskor, hon håller koll på olika trender inom barnprylar på sociala medier. Under sin tid som förälder har hon ägt flera olika skötväskor och här tipsar hon om sina favoriter, från bland annat Skip Hop och Elodie Details.