Advized - oberoende köprådlogologo
search
Rubrikikon för Skötväskor

Skötväskor

2 listor i den här kategorin

Bästa skötväskan

Maria Johansson
Sophie Nilsson

2 experter tipsar

142 har guidats av listorna

Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart
Duo Signature Heather Grey
Skötväska Black Edition

16 maj 2019 - Maria Johansson placerade Skip Hop Chelsea 2-in-1 Skötväska - Svart i topp. Spana in vilka övriga produkter som tar plats på listan!

Till Topplistorna

link

Så testar vi skötväskor

I en skötväska packar du ner allt som kan tänkas behövas i vardagslivet med en bebis: blöjor, ersättning, våtservetter, nappar, majskrokar... och så vidare. Men hur ska man hitta en snygg skötväska som får plats med allt? Om du planerar att köpa din skötväska online kanske det känns extra svårt, det går ju inte att känna på produkten och det enda man har att gå på är utseendet och produkttexter som inte alltid säger så mycket. Därför bjuder vi här på tips från en som har testat många skötväskor och har stenkoll - Sophie!

Experter testar Skötväskor

Sophie har under sin tid som förälder ägt flera skötväskor, och vet vilka som har bra organiserade fack och plats för både skötunderlägg och nappflaska. Hon älskar att variera skötväska efter humör och att matcha olika barnvagnstillbehör med varandra, och har stor kunskap i området. Många skötväskor är smarta och kan hängas direkt på barnvagnen, så att vagnens varukorg kan användas till annat. Här tipsar Sophie om sina favoriter, från bland annat Skip Hop, Bugaboo och Britax.